Eclipse activează modul de noapte la nivel de sistem în iOS 7

iOS 7 vine cu o mulțime de funcții de iubit, dar interfața sa neplăcută de luminozitate nu este una dintre ele. Economisiți pentru o mână de aplicații stoc și componente de sistem – Stocuri, Centru de notificare, Busolă – aproape totul este un alb strălucitor, în fața dumneavoastră. Fiind cineva care menține luminozitatea afișajului pe toate dispozitivele la aproximativ 20-30% cu f.lux activat, mi se pare că iOS 7 este destul de respingător uneori. Unii dezvoltatori de aplicații înțeleg acest lucru: Tweetbot, Alien Blue, Reeder, Pocket etc. toate vin cu moduri întunecate pentru o citire mai ușoară. În rest, va trebui să așteptăm ca Apple și alți dezvoltatori să răspundă la feedback-ul utilizatorilor.

Sau, dacă dispozitivul dvs. este jailbreak, puteți instala Eclipse. Lansat mai devreme astăzi, vă permite să activați modul întunecat în iOS, inclusiv aplicații terță parte! Minunat, nu-i așa?

Merge totusi? Schimbarea interfeței de utilizare la nivelul întregului sistem fără a vă baza pe un motor de tematică, cum ar fi Winterboard, este o sarcină uriașă de întreprins. Să aflăm cum se descurcă Eclipse.

Eclipse funcționează prin întunecarea componentelor programatice comune ale interfeței de utilizator ale aplicațiilor iOS la un negru deschis. Termenii cu caractere italice sunt importanți, deoarece există multe aplicații care nu folosesc componente UI colorate programatic, preferând în schimb imaginile PNG. Eclipse aplică acest lucru și tuturor aplicațiilor terțe, astfel încât Facebook, Twitter, Evernote etc. primesc și un mod întunecat neoficial!

Rezultatele sunt amestecate, din păcate. Este fie o lovitură completă, fie o greșeală completă oriunde se aplică Eclipse.

  Cum să ascundeți bara de stare iOS 7 sau oricare dintre pictogramele / elementele sale

Luați în considerare aplicația Phone.app: arată perfect cu Eclipse activat în Favorite și Contacte, dar aterizează pe față în Dialer. De acord, acest lucru se datorează faptului că, pe baza înțelegerii mele, Apple a folosit un PNG în loc de un fundal colorat programatic, dar este încă o problemă de rezolvat.

Aplicația Muzică are culoarea textului potrivită, dar culoarea de fundal este încă albă (gri pe alb, boo!). Sunt atât de multe altele, așa că am făcut câteva capturi de ecran cu modul în care arată Eclipse în aplicațiile utilizate în mod obișnuit, pentru a vă ajuta să-i vedeți efectele.

Aceasta este, fără îndoială, cea mai promițătoare modificare de jailbreak iOS 7 pe care am văzut-o până acum. În timp ce alte modificări de jailbreak rezolvă mici probleme în colțurile iOS, Eclipse rezolvă o problemă uriașă în întregul sistem de operare.

Din nou, nu funcționează tot timpul, dar când funcționează, simte că cineva tocmai ți-a luat o greutate uriașă de pe ochi.

Eclipse are nevoie de multă muncă din partea dezvoltatorului. Are nevoie de ajustări în câteva zeci de locuri mici și, de asemenea, are nevoie de o opțiune pentru a activa modul întunecat doar în aplicațiile selectate de utilizator (activați-l în WhatsApp, dezactivați-l în Evernote, de exemplu). Când se întâmplă acest lucru – și am senzația că se va întâmpla într-adevăr în câteva săptămâni (dezvoltatorul sună ca un tip dedicat) – va deveni una dintre acele ajustări pe care le instalați mai întâi imediat după jailbreak-ul dispozitivului iOS.

Eclipse este disponibil pentru doar 0,99 USD de la Cydia sub repo BigBoss. Odată instalat, trebuie să îl activați din Setări > Eclipse.

  Cele mai bune 11 funcții iOS pe care Android încă nu le are

Asigurați-vă că ne spuneți ce părere aveți despre Eclipse, lăsându-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.