Dezactivați automat alarmele iOS 7 când media este redată sau este conectată la curent

Smartphone-ul modern a înlocuit multe gadget-uri, inclusiv, dar fără a se limita la, player-ul de muzică, jurnalul personal, lista de lucruri de făcut pentru pix și hârtie, scanerul de calitate scăzută, navigatorul GPS și ceasul cu alarmă convențional. Nu-mi amintesc ultima dată când am văzut pe cineva setând o alarmă pe altceva decât pe smartphone sau tabletă.

Acum, aplicația iOS „Clock” vine cu o funcționalitate bună, dar de bază, de alarmă. Puteți seta mai multe alarme, le puteți seta să se repete după o anumită perioadă, le puteți acorda etichete diferite, tonuri de alarmă diferite și puteți activa sau dezactiva Amânare, dar nu există nicio „inteligență” implicată în această aplicație de ceas cu alarmă digitală. Îl setați să sune la o anumită oră și sună la acel moment – simplu și simplu. AlarmRestrict7 este o nouă modificare disponibilă pentru iOS 7, care își propune să schimbe asta adăugând doar un pic de inteligență la funcționalitatea stupidă Alarms. O discutăm mai detaliat după salt.

Dezvoltat de Richard Lindsay, AlarmRestrict7 vă permite să vă dezactivați ceasul alarmă în situații când:

Alimentarea este conectată
Alimentarea este deconectată
Bluetooth este conectat
Media rulează

Acestea sunt destul de limitate în acest moment, dar sperăm că se vor extinde în viitor.

Am testat AlarmRestrict7 pe un iPhone 4S care rulează jailbreak iOS 7.0.4. L-am setat să dezactiveze alarmele când se redau media și exact asta a făcut. În timp ce „Sweet Disposition” suna în fundal, alarma setată pentru 16:19 nu a sunat și a fost dezactivată automat.

  Cele mai bune 25 de aplicații și sfaturi iOS din 2016

Utilizarea acestei modificări depinde de modul în care utilizați alarmele. Dacă le folosiți doar pentru a vă trezi și locuiți singur, atunci ideea de a dezactiva alarmele în timp ce se redă muzică are sens. La urma urmei, dacă te-ai trezit deja, ce rost are să tragi alarma pentru trezire?

Celelalte situații de dezactivare a Alarmei, însă, nu mi se par să aibă sens. Dacă vreau să fiu trezit la 7 dimineața de iPhone-ul meu, aș dori să facă asta, indiferent dacă este sau nu încărcat.

Eu însumi nu voi folosi această modificare, deoarece locuiesc cu familia mea, care poate, la momentul respectiv, să-mi folosească iPhone-ul pentru a reda conținut media în timp ce dorm în camera mea, presupunând că alarma va suna când este timpul să mă trezesc. .

AlarmRestrict7 este disponibil gratuit din repo ModMyi pe Cydia.

Este posibil să aveți o utilizare pentru AlarmRestrict7 cu care nu am putut găsi, așa că asigurați-vă că ne anunțați despre asta lăsând un comentariu mai jos.