Descărcați și jucați Classic Chess Titans pe Windows 10 (TUTORIAL)

Microsoft a avut câteva jocuri cu adevărat memorabile pe Windows 7. Erau jucate în mod obișnuit, cum ar fi Solitaire, FreeCell, Mahjong și Șah. Oamenii din cele mai multe părți ale lumii fie sunt familiarizați cu ele, fie sunt capabili să le învețe destul de ușor. Aceste jocuri nu numai că au fost eliminate în versiunile ulterioare de Windows 10, ci au fost depreciate și înlocuite cu jocuri pe care nimeni nu le dorea.

Chess Titans pe Windows 10

Chess Titans pe Windows 10

Nu lipsesc jocurile de șah online, jocurile de șah mobile (încercați Tall Chess) sau jocurile de șah offline care permit utilizatorilor să joace împotriva unui computer, dar Chess Titans este în continuare ratat.

Chess Titans a fost unul dintre multele jocuri pe care Micorosft le-a dezvoltat și lansat ca aplicație stoc pe Windows 10. Le oferea utilizatorilor opțiunea de a juca împotriva computerului sau ca alt om, cu condiția ca omul să fie prezent fizic și să poți juca fie ca alb. sau negru.

Descărcați Chess Titans pe Windows 10 și instalați

Deoarece Microsoft a întrerupt Chess Titans și toate celelalte jocuri care au fost incluse în Windows 7, singura modalitate de a le descărca este din depozite terțe. O mulțime de depozite de software terță parte transportă jocurile, dar ar trebui să scanați întotdeauna fișierul înainte de a-l rula, în cazul în care este rău intenționat.

  Remediați în prezent Imposibil de trimis mesajul pe Windows 10

Vizitați Pagina Arvhice.org pentru jocuri Windows 7.
În coloana din dreapta, faceți clic pe fișierul Windows Executable.
Permiteți descărcarea fișierului.
Odată descărcat, rulați EXE.
Selectați limba dvs.
Selectați ce jocuri doriți să instalați. Chess Titans se numește „Șah” în lista de selecție a jocurilor.
Faceți clic pe Următorul și permiteți instalarea jocului.

Joacă Chess Titans pe Windows 10

Pentru a juca Chess Titans pe Windows 10, urmați acești pași.

Deschideți Chess Titans din lista de aplicații din meniul Start.
În mod implicit, un utilizator joacă ca Alb și împotriva computerului.
Accesați Joc din bara de meniu și selectați un alt tip de jucător și/sau un alt tip de adversar pentru a juca.
Accesați Joc>Opțiuni pentru a schimba comportamentul în joc, de exemplu, nivelul de dificultate, calitatea graficii, animațiile, sunete etc.
Accesați Joc> Schimbați aspectul și selectați un stil diferit pentru tablă și piese.

Notă: puteți părăsi un joc oricând. Jocul poate fi salvat și reluat atunci când aveți timp să jucați, sau îl puteți renunța și începe unul nou oricând doriți.

Concluzie

Chess Titans este simplu de jucat. Este posibil să nu aibă cel mai bun design de tablă și piesă de joc, dar în mod normal este greu să găsești jocuri care nu sunt intruzive. Jocurile tind să vină cu meniuri complicate, o listă lungă de funcții care au puțin de-a face cu jocul și mai multe clopote și fluiere decât este necesar pentru șah. Designul este singurul defect pe care îl are Chess Titans și nu este probabil să dispară, deoarece noi skin-uri pentru el nu vor fi dezvoltate, dar rămâne un joc grozav de jucat într-o zi liniștită,

  Cum să remediați eroarea „Anularea modificărilor efectuate pe computer” în Windows 11