Deconectați căutarea pentru Android face interogările dvs. Google private

Dacă vorbești cu oamenii despre programul PRISM al NSA, cei mai mulți vor părea dezinteresați, probabil pentru că nu își dau seama cât de mult din datele lor sunt monitorizate. Deși, dacă ești ca mine, toată zarva pe care a provocat-o excursia programului trebuie să te fi speriat. La urma urmei, se crede că colectează și analizează date de la aproape fiecare gigant tehnologic (Google, Facebook și altele asemenea) și ar putea să vă asculte apelurile telefonice, să vă monitorizeze e-mailurile sau să vă înregistreze pe unitățile cloud. În octombrie anul trecut, cei din spatele Disconnect – o extensie Chrome și Firefox care blochează urmărirea datelor online – au lansat un alt instrument pentru aceleași browsere pentru a vă proteja confidențialitatea în timp ce utilizați motoarele de căutare. Cea mai recentă soluție a acestora, numită Disconnect Search, a ajuns la Android cu scopul de a oferi un mediu de căutare mai sigur pe dispozitivul dvs. mobil, mascând adresa IP.

Disconnect are o funcționalitate robustă sub capotă pentru a vă menține în siguranță online. Totuși, nu afectează alte browsere. Aplicația oferă propria interfață de căutare. Ori de câte ori efectuați o interogare prin intermediul unuia dintre motoarele de căutare majore, cum ar fi Google, Bing, Yahoo, Blekko sau DuckDuckGo din interfața Deconectare Căutare, acesta împiedică automat cookie-urile de urmărire și alte scripturi să penetreze informațiile dvs. personale.

Interfața este la fel de simplă pe cât vin. Nu există altceva decât un câmp de căutare în mijlocul ecranului, atingerea care vă permite să introduceți interogarea.

  Cele mai bune 13 aplicații Compass pentru smartphone-ul tău (iOS și Android)

Desigur, puteți alege motorul de căutare pe care doriți să îl utilizați pentru interogarea dvs. Pentru a face acest lucru, atingeți numele actual al motorului de căutare chiar sub câmpul de căutare din pagina cu rezultate și selectați motorul de căutare preferat din meniul care urmează.

O altă caracteristică utilă la bord este un widget de căutare, care vă permite să efectuați interogări de căutare private de pe ecranul de pornire și de blocare. Desigur, mai întâi va trebui să adăugați manual widget-ul într-una dintre aceste zone. Având în vedere natura simplă a aplicației, este probabil mai mulți utilizatori să folosească widget-ul și nu interfața aplicației în sine.

În prezent, Disconnect Search poate fi folosit gratuit pentru toată lumea până la sfârșitul acestei luni, dar, începând cu luna martie, va trebui să plătiți fie un abonament lunar, fie anual pentru a continua să utilizați serviciul. Accesați linkul de mai jos pentru a-l descărca acum și încercați-l gratuit pe dispozitivul dvs.

Instalați Disconnect Search din Play Store