02/08/2023

De ce TextNow spune Apel respins?

TextNow este un furnizor de servicii de comunicații deținut de americani, înființat în 2009 de doi studenți. De atunci, au crescut în dimensiune și structură și acum se laudă cu peste zece ani de a furniza servicii de apeluri gratuite în SUA și Canada. Este o aplicație pentru comunicare care funcționează ca furnizor de rețea virtuală mobilă. Deși imită aplicațiile convenționale de mesagerie, ideile de bază sunt direcționate către grupuri distincte de utilizatori. Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre cum să sunați pe cineva pe TextNow sau dacă vă confruntați cu probleme precum respingerea apelului TextNow, vă oferim un ghid care vă va ajuta cu același lucru. De asemenea, veți afla ce se întâmplă când blocați pe cineva pe TextNow.

De ce TextNow spune Apel respins?

Veți afla de ce scrie Apelul TextNow respins în continuare în acest articol. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre el în detaliu.

Numerele TextNow pot fi blocate?

Da. TextNow vine cu un kit complet de activare SIM. În plus, oferă opțiuni care vă permit să personalizați nivelul de serviciu pe care îl primiți, oferindu-vă control complet asupra cheltuielilor lunare cu telefonul. Înseamnă că puteți avea propriul număr și puteți adăuga un număr nou prin TextNow. Orice număr poate fi blocat de un alt număr, indiferent dacă este un număr TextNow sau nu. Pur și simplu trimiteți mesajul #STOP oricărui număr TextNow pe care doriți să îl blocați pentru a realiza acest lucru. Atât numerele TextNow, cât și cele non-TextNow vor fi afectate în mod egal de #STOP. Dacă continuă să încerce după aceasta, apelul lor TextNow va fi respins.

  Care este mai bine între monitoarele 21:9 și 16:9?

Ce înseamnă atunci când apelați un număr TextNow și scrie Apel respins?

Apelul TextNow respins înseamnă de obicei că ți-au blocat numărul în primul rând sau că pur și simplu nu au păstrat aplicația pe dispozitivul lor.

De ce TextNow spune Apel respins?

TextNow este o aplicație furnizor de servicii. Îți vor oferi un număr care ar fi putut aparține cuiva și înainte. Deci, o persoană pe care o suni prin TextNow ar putea avea liste de apelanți alb-negru bazate pe anumite configurații, uneori fără cunoștințele lor prealabile despre asta. Poate că numărul pe care încercați să-l apelați aparține cuiva care a dezinstalat aplicația. Deci, atunci când cineva sună, apelul TextNow va fi respins.

De ce nu pot suna pe cineva pe TextNow?

După ce știi de ce a fost respins apelul TextNow, atunci când nu poți suna pe cineva pe TextNow, s-ar putea datora unui număr variabil de motive. De obicei, TextNow vă permite să vă conectați fără probleme la rețeaua lor wireless națională, dar vă puteți confrunta cu probleme din următoarele motive:

  • Permisiunile necesare refuzate sau dezactivate
  • Aplicație TextNow învechită
  • Conexiune la internet instabilă sau lipsită
  • Modul Avion sau Avion activat
  • Cache și date ale aplicației TextNow corupte
  • Credite internaționale inadecvate la distanță lungă pe TextNow

Ce se întâmplă dacă blocați pe cineva pe TextNow?

După ce știți de ce a fost respins apelul TextNow, dacă blocați pe cineva pe TextNow, acesta nu vă va mai putea contacta.

Notă: Aceștia vă pot contacta în continuare prin numere separate care nu sunt înregistrate la TextNow. Se poate întâmpla chiar dacă eliminați aplicația de pe dispozitiv. Vă rugăm să raportați prin intermediul Asistență pentru clienți TextNow pagina și reprezentanții vă vor ajuta.

  12 cele mai tari produse de inele Elden pe care le puteți cumpăra

Cum știți dacă numărul dvs. TextNow este blocat?

Modelul de mesagerie vocală/ton de apel nu va funcționa fără probleme. Un mesaj vocal va apărea după câteva sunete când apelați un număr deblocat. În schimb, veți merge direct la mesageria vocală dacă dispozitivul persoanei este oprit sau dacă este în prezent la un apel. Nu veți primi niciun fel de indicație dacă suni pe cineva care ți-a blocat numărul.

Cel mai bun mod de a afla este să suni persoana printr-un alt număr și să vezi dacă apelul se conectează fără probleme. Dacă se pot conecta în acest fel, poate veți putea afla dacă/de ce au te-a blocat.

Cum îți poți da seama dacă cineva folosește TextNow?

Cu excepția cazului în care blocați pe cineva pe TextNow și ați primit un apel sau un mesaj text de la cineva cu un număr, puteți afla dacă acesta utilizează TextNow folosind aplicația TextNow însăși. Toate înregistrările vor apărea în aplicație. |Și dacă nu o fac, poți fi sigur că nu folosesc TextNow. Citiți acest articol de la început pentru a afla de ce scrie Apelul TextNow respins.

Cât durează un număr TextNow?

Numerele TextNow nu vor expira decât dacă renunțați la contul de pe dispozitiv. Este necesar un indicator că contul este în uz, motiv pentru care un mesaj text sau un apel telefonic este necesar.

De asemenea, puteți achiziționa unele dintre numerele premium plătind o taxă nominală. Acesta se bazează pe abonament, prin urmare, este mai ușor de urmărit în ceea ce privește perioada de timp în care puteți păstra numărul, după care poate fi alocat altcuiva. Puteți achiziționa un supliment pentru Număr blocat separat, chiar dacă nu aveți un număr premium, care vă va păstra numărul conectat la contul dvs. pe durata abonamentului blocat. Numerele Premium și Locked-In sunt disponibile la 4,99 USD și 6,49 USD pe an.

  Cum să schimbi numărul de telefon pe contul Samsung

De ce My TextNow nu funcționează?

Ar trebui să utilizați întotdeauna o versiune actualizată a aplicației pe telefon, cu excepția cazului în care doriți ca TextNow să nu funcționeze corect. Pot exista câteva motive pentru care vă confruntați cu o problemă prin care TextNow nu funcționează, care includ unele dintre punctele pe care le-am menționat anterior cu privire la actualizare și confidențialitate. Folosirea unui VPN poate face probleme și cu rețeaua. Dacă TextNow nu funcționează, există o mare posibilitate ca aplicația să aibă o eroare sau o defecțiune sau ca serverul lor să fie oprit. Echipa TextNow va lucra deja pentru a remedia această problemă cât mai curând posibil.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla de ce scrie Apelul TextNow respins. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

x