Cum se schimbă avatarul Microsoft Teams

Microsoft Teams permite utilizatorilor să fie incluși în mai multe echipe diferite. O companie poate alege să creeze mai multe echipe pentru angajații săi. Poate adăuga sau elimina membri dintr-o echipă ori de câte ori este nevoie și poate muta membrii echipei între ei.

Avatar Microsoft Teams

Avatar Microsoft Teams

O echipă din Microsoft Teams se distinge prin numele său, dar echipele pot avea același nume, mai ales dacă au fost create pe domenii diferite. Un utilizator poate fi membru al oricărui număr de echipe, pe orice domeniu, iar un singur nume poate să nu fie suficient pentru a le deosebi pe toate.

Schimbați avatarul Microsoft Teams

Puteți seta o echipă Microsoft Teams să aibă propria imagine de afișare. Aceasta este diferită de imaginea de afișare care este setată pentru membrii individuali. Singura captură este că numai administratorii sau proprietarii echipei pot schimba avatarul pentru o echipă Microsoft Teams.

Deschideți Microsoft Teams.
Conectați-vă cu contul de administrator sau proprietar.
Accesați fila Echipe.
Faceți clic pe butonul mai multe opțiuni de lângă echipă.
Selectați Gestionare echipă din meniul contextual.
Accesați fila Setări (dacă această filă nu este vizibilă, nu sunteți conectat cu contul potrivit).

Extindeți Imaginea echipei.
Faceți clic pe Schimbați imaginea, apoi faceți clic pe Încărcați imaginea.
Selectați o nouă imagine din sistemul dvs.
Faceți clic pe Salvare.

Noul avatar va fi actualizat pentru toți membrii echipei de pe clienții lor respectivi. Schimbarea se va reflecta pe desktop, aplicația web și aplicațiile mobile.

Microsoft Teams avatar vs poza de profil

Avatarul Microsoft Teams este diferit de fotografia de profil a unui utilizator. Poza de profil este setată independent de fiecare utilizator pentru sine. Un administrator sau un proprietar de echipă nu poate influența ceea ce un utilizator setează ca imagine de profil (deși ar trebui să fie adecvată la locul de muncă) și nu sunt necesare drepturi de administrator pentru ao seta.

Concluzie

În mod normal, avatarul echipei Microsoft Teams este setat la inițialele din numele echipei, la fel ca este setat pentru utilizatorii care nu și-au setat propriile fotografii de profil. Pentru echipele mai mici și utilizatorii care fac doar parte dintr-un număr mic de echipe, aceste avatare implicite funcționează foarte bine. Dacă aveți o echipă mare și faceți parte din mai multe echipe, imaginile ar putea fi mai bune pentru a vă ajuta să navigați. În multe cazuri, un indiciu vizual este mai bun decât textul. Dacă gestionați mai multe echipe pentru aceeași organizație, este o idee bună să faceți avatarul pentru fiecare diferit de celălalt, de exemplu, folosiți culori diferite (roșu și albastru) în loc de culori similare (nuanțe de albastru).