Cum se remediază eroarea de confirmare a retrimiterii formularului la reîmprospătare

Dacă completați un formular online, iar formularul implică un răspuns personalizat pe care l-ați introdus direct în browser, este o idee bună să îl copiați și să îl salvați într-un fișier înainte de a trimite formularul. Acest lucru se datorează faptului că, dacă trimiterea formularului eșuează, indiferent de motiv, datele pe care le-ați introdus pot fi pierdute. Unele formulare salvează informațiile pe care le introduce un utilizator, în timp ce altele nu.

Confirmați retrimiterea formularului la reîmprospătare

Remediați Confirmați retrimiterea formularului la reîmprospătare

Eroarea de confirmare a retrimiterii formularului la reîmprospătare înseamnă că atunci când ați trimis formularul, informațiile nu au fost trimise la serverul la care trebuia să fie trimisă. Aceasta poate fi o problemă din partea dvs., de exemplu, nu sunteți conectat la internet sau conexiunea dvs. la internet este instabilă și se întrerupe înainte ca informațiile să poată fi trimise. Poate fi o problemă la sfârșitul site-ului web, adică serverul nu răspunde, este nevoie de prea mult timp pentru a analiza datele, serverul așteaptă date diferite etc.

În unele cazuri, eroarea de confirmare a retrimiterii formularului la reîmprospătare poate fi remediată de un utilizator, dar în alte cazuri, poate fi o problemă cu site-ul web și va trebui să contactați administratorul web. Încercați remediile de mai jos ca utilizator final pentru a rezolva eroarea.

  9 The Isle Game Găzduiește servere pentru a găzdui propria ta Jurassic World

1. Verificați sesiunea browserului

Sesiunea browserului dvs. poate fi unul dintre motivele pentru care vedeți mesajul de eroare Confirmați retrimiterea formularului la reîmprospătare. Mesajul poate apărea în orice browser cu o limbă ușor diferită, totuși asigurați-vă;

Nu utilizați o fereastră de navigare incognito
Nu reîmprospătați manual formularul după ce faceți clic pe trimite/trimite
Nu aveți aplicații sau extensii instalate care ar putea întrerupe sesiunea, de exemplu, un VPN, un monitor de trafic de rețea, un proxy, un comutator de agent de utilizare etc.

Merită să utilizați un browser diferit de cel pe care îl utilizați dacă eroarea persistă. Utilizați un browser modern precum Chrome sau Opera în loc să utilizați Firefox sau Safari. Dacă vedeți această eroare pe un browser mobil, comutați la un browser desktop.

2. Ștergeți datele browserului și retrimiteți

Problema Confirmați retrimiterea formularului la reîmprospătare poate fi la capătul serverului, deoarece serverul este supus unei sarcini grele, unde sunt trimise prea multe formulare în același timp în care îl trimiteți. Puteți încerca să așteptați până când serverul nu este supraîncărcat, dar între timp, ștergeți datele browserului și încercați să trimiteți din nou formularul.

Crom

Pentru a șterge datele browserului în Chrome;

Deschideți Chrome.
Faceți clic pe butonul Mai multe opțiuni din dreapta sus și selectați Setări.
Sub Confidențialitate și securitate, faceți clic pe Ștergeți datele de navigare.
Selectați Cookie-uri și alte date de navigare și Memorați în cache imaginile și fișierele.
Faceți clic pe Ștergeți datele.

Firefox

Pentru a șterge datele de navigare în Firefox;

Deschideți Firefox.
Faceți clic pe butonul Mai multe opțiuni din dreapta sus și selectați Setări.
Accesați Confidențialitate și securitate.
Faceți clic pe Ștergeți datele.
Selectați Cookie-uri și date site și Conținut web în cache.
Faceți clic pe Ștergeți datele și reporniți browserul.
Trimiteți din nou formularul.

  Cum să remediați problemele audio Slack

3. Dezactivați extensiile de browser

Extensiile de browser pot interfera cu sesiunea browserului și cu trimiterea formularelor. Dacă credeți că nu este nimic în neregulă cu formularul sau cu site-ul web pe care trimiteți, dezactivați toate extensiile care sunt instalate și încercați din nou.

Crom

Pentru a dezactiva extensiile în Chrome;

Deschideți Chrome.
Faceți clic pe butonul mai multe opțiuni din dreapta sus și selectați Mai multe instrumente>Extensii.
Opriți comutatorul de lângă fiecare extensie.

Firefox

Pentru a dezactiva suplimentele în Firefox;

Deschideți Firefox.
Faceți clic pe butonul mai multe opțiuni din dreapta sus și selectați Suplimente și teme.
Opriți comutatorul de lângă fiecare supliment.

4. Remediați Confirmați retrimiterea formularului la reîmprospătare pentru administratorii site-urilor web

Aceste remedieri se aplică dacă puteți edita codul formularului. Confirmați retrimiterea formularului la reîmprospătare apare într-unul din cele două cazuri, cu condiția ca serverul dvs. să nu întâmpine probleme.

POST vs GET

Formularele PHP pot trimite date într-unul din două moduri; POSTĂ sau GET. Dacă utilizați metoda POST, veți întâlni eroarea de confirmare a retrimiterii formularului la reîmprospătare, în timp ce nu o veți vedea cu metoda GET.

Aceasta înseamnă că există o problemă cu modul în care comanda POST a fost adăugată la formular sau că utilizatorul reîmprospătează formularul înainte de a-l trimite. Metoda POST ar trebui folosită numai dacă este necesar, de exemplu, cu câmpurile de resetare a parolei și nu pentru câmpurile de formular obișnuite.

Dezactivați confirmarea retrimiterii în browser

Browserele pot folosi propriile verificări ale formularelor. Aceasta este în mod normal o caracteristică, dar puteți forța pagina să ignore verificarea browserului. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un formular AJAX. Veți putea în continuare să utilizați funcția POST cu ea dacă nu doriți să treceți la GET.

  Cum să ștergeți copii de rezervă Windows Server

Concluzie

Este posibil ca eroarea de confirmare a retrimiterii formularului la reîmprospătare să apară dacă reîmprospătați un formular înainte de a-l trimite. Dacă vedeți eroarea când trimiteți un formular, este mai mult decât probabil ca problema să fie la capătul serverului. S-ar putea să nu fie în puterea ta să o repari.