Cum se remediază eroarea com.apple.mobilephone 1035

Eroarea com.apple.mobilephone error 1035 este o eroare unică pentru iPhone. Nu apare pe un sistem desktop atunci când încercați să sincronizați sau să faceți backup pentru iPhone. În schimb, această eroare apare pe iPhone însuși. Pare a fi o eroare iOS, dar este de fapt o problemă cu mesageria vocală.

eroare com.apple.mobilephone 1035

Remediați eroarea com.apple.mobilephone 1035

Eroarea com.apple.mobilephone error 1035 apare într-unul din cele două cazuri; mesageria dvs. vocală nu a fost configurată sau mesageria dvs. vocală a fost resetată. Dacă a existat o modificare a setărilor de rețea care vă afectează mesageria vocală sau ați trecut la o altă rețea. În cele mai multe cazuri, va trebui să configurați din nou mesageria vocală. Iată câteva lucruri pe care le puteți încerca pe lângă configurarea mesageriei vocale pentru a remedia problema.

1. Comutați în modul Avion

Este posibil ca dispozitivul dvs. să întâmpine probleme de conectivitate. Prima și cea mai simplă modalitate de a remedia acest lucru este să comutați modul Avion.

Glisați în jos din colțul din dreapta sus pentru a deschide Centrul de control.
Atingeți comutatorul mod Avion pentru a activa modul Avion.
Așteptați 1-2 minute.
Atingeți comutatorul mod Avion pentru a dezactiva modul Avion.

2. Comutați la date mobile

Dacă sunteți conectat la o rețea WiFi, încercați să treceți la date mobile pentru a vedea dacă problema dispare. Dacă se întâmplă, rețeaua dvs. WiFi provoacă probleme de conectare la mesageria vocală.

  Cum să utilizați Adobe Flash pe iPhone sau iPad

Deschideți aplicația Setări pe iPhone.
Atinge WiFi și dezactivează comutatorul.
Atingeți pe Date mobile.
Activați comutatorul Date mobile.

3. Configurați mesageria vocală

Dacă toate celelalte nu reușesc, configurați-vă mesageria vocală. Este o idee bună să vă asigurați că rețeaua dvs. are mesagerie vocală, că este acceptată pe iPhone și că planul de abonament include mesageria vocală.

Porniți WiFi-ul pe iPhone.
Deschideți aplicația Telefon.
Apăsați și mențineți apăsat butonul 1.
Configurarea mesageriei vocale va începe (va trece ca un apel).
Urmați instrucțiunile pentru a-l configura.

4. Resetați setările de rețea

Eroarea com.apple.mobilephone error 1035 poate fi pur și simplu o problemă cu setările de rețea. Setările de rețea pot fi resetate și asta va rezolva orice problemă cu aceasta. Resetarea setărilor de rețea va elimina toate rețelele salvate la care v-ați conectat vreodată, dar nu există niciun risc de pierdere a datelor.

Deschideți aplicația Setări pe iPhone.
Accesați General.
Derulați în jos și atingeți Transfer sau Resetare iPhone.
Atingeți Resetare.
Din meniu, selectați Resetare setări de rețea.
iPhone-ul tău va reporni.

Concluzie

Se știe că problemele cu mesageria vocală apar pe anumite rețele; AT&T este una dintre aceste rețele, dar în majoritatea cazurilor configurarea mesageriei vocale va rezolva problema. Dacă nu doriți să utilizați mesageria vocală, cereți operatorului dvs. să o dezactiveze.