Cum se deschide un fișier Numbers în Excel

Apple are o suită de productivitate, iWork, care include o aplicație pentru foi de calcul numită Numbers. Are propriul format de fișier pentru salvarea fișierelor, deși acceptă CSV. Un fișier Numbers are propriul format proprietar, ceea ce înseamnă că deschiderea sau editarea acestuia nu va fi ușoară dacă nu aveți acces la un Mac și la aplicația Numbers.

numere în excel

Fișierul numere în Excel

Numbers este destul de popular, dar nu are aproape același număr de utilizatori pe care îl are Microsoft Excel. Excel este disponibil atât pentru macOS, cât și pentru Windows 10, ceea ce înseamnă că este mult mai probabil să fie utilizat decât aplicația Numbers. Dacă aveți un fișier .NUMBERS și trebuie să îl deschideți în Excel, veți constata că formatul nu este compatibil. Excel va încerca să deschidă sau să repare fișierul, dar nu va putea merge.

Exportați fișierul Numbers în Excel

Dacă doriți să deschideți un fișier Numbers în Excel, mai întâi va trebui să îl convertiți. Acest lucru este posibil numai dacă aveți acces la un Mac și aplicația Numbers este instalată pe acesta.

Deschideți fișierul Numbers în aplicația Numbers.
Accesați Fișier> Export> Excel.
Salvați fișierul în format Excel.
Deschideți fișierul exportat.

Deschideți în iCloud

Deși nu puteți deschide un fișier Numbers în Excel sau în Foi de calcul Google, îl puteți deschide în continuare online în iCloud. Ai nevoie de un ID Apple, dar nu trebuie să deții un Mac.

  OpenAI îl concediază pe CEO-ul Sam Altman, dar ce înseamnă asta pentru ChatGPT?

Vizitați iCloud.
Conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple.
Selectați aplicația Numbers.
Faceți clic pe pictograma de încărcare.
Selectați fișierul Numbers și încărcați-l.
Odată încărcat, puteți deschide fișierul în browser.

Instrumente de conversie online

Există instrumente de conversie online care pretind că pot converti un fișier Numbers într-un fișier Excel. Ele pot funcționa sau nu. Ei pot fi capabili să convertească un fișier, dar dacă fișierul convertit se deschide sau nu în Excel este o altă poveste. Dacă se deschide, există șanse mari să se piardă unele date.

Concluzie

Aplicația Numbers și formatul Numbers sunt proprietare, ceea ce înseamnă că nu puteți face mare lucru în acest sens. Apple își rezervă dreptul de a păstra formatul atât de exclusivist pe cât dorește și probabil că îl va păstra cât de exclusivist poate. Se știe să facă asta. Dacă ați primit un fișier Numbers și trebuie să îl deschideți în Excel, cereți expeditorului fișierului să îl convertească pentru dvs. Instrumentul de conversie este încorporat în aplicație, așa că nu este greu.