Cum se convertesc PDF în document Word (GHID COMPLET)

Microsoft Word este unul dintre cele mai populare instrumente de procesare de text disponibile atât pentru Windows 10, cât și pentru macOS. Din păcate, nu este gratuit. A trecut de la o achiziție unică la o aplicație bazată pe abonament, ceea ce înseamnă că nu toată lumea o are. Formatul DOCX nu este universal. Veți descoperi că există o mulțime de aplicații care pot deschide un fișier DOCX, dar editarea acestui format sau convertirea la acesta dintr-un alt format nu este întotdeauna ușoară.

probleme la conversia PDF-ului în Word

PDF nu se convertește corect în Word?

Microsoft Word poate converti fișiere în PDF și, de asemenea, poate converti un fișier PDF în format DOCX. Microsoft Word nu garantează că va putea converti un fișier PDF într-un document Word. Acest lucru se datorează faptului că nu toate fișierele PDF provin ca fișiere Word.

Dacă încercați să convertiți un fișier PDF în Word, dar aplicația eșuează, încercați soluțiile de mai jos.

Cum se convertesc PDF în document Word

1. Utilizați convertorul online Adobe

Cititorul Acrobat de la Adobe nu are o funcție de conversie a fișierelor, totuși, Adobe are un instrument oficial de conversie online care poate converti un PDF într-un fișier Word. Dacă Microsoft Word nu poate converti un fișier PDF într-un fișier DOCX, ar trebui să încercați instrumentul online.

Vizitați Conversia PDF în Word instrument.
Încărcați fișierul în instrument.
După ce a fost convertit, faceți clic pe butonul Descărcare pentru a salva.

  Cum să creați text în imaginile de la mijlocul călătoriei (și să obțineți rezultate bune)

2. Utilizați o aplicație terță parte

Unele aplicații transformă mai bine un PDF într-un document Word decât altele. Dacă fișierul convertit de instrumentul Adobe nu păstrează formatul fișierului PDF original, încercați un instrument terță parte.

Deși nu lipsesc instrumentele care pot converti PDF în Word, ar trebui să încercați instrumentul Nitro. Nitro a dezvoltat unul dintre cele mai bune vizualizatoare de PDF pe desktop și are un instrument de conversie online care funcționează foarte bine.

Viziteaza Instrument online de conversie PDF în Word Nitro.
Încărcați fișierul în instrument.
Introduceți un e-mail pentru a primi fișierul convertit.
Faceți clic pe Conversie acum.
Fișierul se va converti în câteva secunde și vă va fi trimis prin e-mail.

Concluzie

Convertirea unui format de document dintr-un format în altul nu este ușoară. Formatarea aplicată nu poate fi păstrată întotdeauna. Problemele cu formatarea vin cu aspectul (tabele, imagini, forme) și cu stilurile de text (titluri, stiluri de paragraf, indentări). Fișierele PDF sunt destinate publicării documentelor online și este posibil să nu rețină informații de formatare pe care le face formatul DOCX, motiv pentru care vor exista întotdeauna excepții de la un fișier convertit. Acestea fiind spuse, conversia este în mod normal întotdeauna posibilă. Dacă o aplicație nu o poate face, vor exista întotdeauna altele care pot.