Cum să vizualizați fotografiile iCloud online

Cea mai bună modalitate de a sta și de a naviga prin Biblioteca foto iCloud este cu un iPad. Dacă doriți să editați acele imagini, este recomandabil să aveți fotografii pe Mac. Dar când acestea nu sunt prin preajmă, iată cum să vizualizați fotografii online.

Mulți oameni nu realizează că pot accesa fiecare fotografie și videoclip pe care le-au stocat în Biblioteca foto iCloud de pe orice computer desktop, atâta timp cât are acces la iCloud.com. Este o caracteristică pe care Apple nu a făcut o treabă bună de a partaja oamenilor, ceea ce este păcat pentru că poate fi super utilă.

Pentru a începe, tot ce aveți nevoie este o conexiune la iCloud.com, ID-ul și parola Apple și codul de autentificare cu doi factori. *Ai* autentificarea cu doi factori activă, nu-i așa?

Cum să vizualizați fotografiile iCloud online

Pentru a începe, deschideți Safari – sau orice alt browser web dacă Safari nu este disponibil – și accesați iCloud.com și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola Apple ID. După ce v-ați autentificat, faceți clic pe pictograma Fotografii.

Odată ce pagina se încarcă, veți vedea ceva asemănător cu Fotografii pe un Mac, deși puțin mai puțin capabil. Dacă este prima dată când utilizați iCloud.com pentru a vă vizualiza biblioteca, ar putea dura puțin timp până când reunește totul.

Este posibil să nu aveți aceleași instrumente de editare la care v-ați aștepta pe un dispozitiv iOS sau pe un Mac, dar interfața vă va oferi acces pentru a vizualiza oricare dintre fotografiile sau videoclipurile pe care le-ați stocat în Biblioteca foto iCloud. Făcând clic pe o fotografie, o deschide complet.

  Este TextMagic software-ul de marketing pentru mesaje text pentru afacerea dvs.?

Dacă doriți să încărcați o fotografie sau un videoclip nou, faceți clic pe pictograma cu un nor și săgeata în sus, așa cum se vede mai jos.

Pentru a comuta între vizualizările Momente și Fotografii, faceți clic pe opțiunea dorită din partea de sus a ecranului.

Opțiunea de a vă vizualiza fotografiile și videoclipurile online este una excelentă dacă utilizați un computer Windows, de exemplu.

Dacă doriți o experiență mai simplă pe Windows, cu control facil asupra fotografiilor și videoclipurilor dvs., puteți descărca și instala Apple iCloud Photos pentru Windows. O descărcare gratuită, această aplicație vă oferă acces la Biblioteca foto iCloud fără a utiliza un browser web. Acestea vor apărea într-un folder special „iCloud Photos” din File Explorer.