Cum să vezi note lipicioase Windows 10 pe web și Android

Aplicația Sticky Notes face parte din Windows 10, dar este și conectată la contul tău Microsoft. Puteți accesa notele adezive oriunde aveți un browser web sau pe un telefon Android. Suportul pentru iPhone și iPad va veni în curând.

Cum să vezi note lipicioase pe web

Windows 10 Sticky Notes sincronizează toate notele cu cloud și vă permite să creați, să vizualizați și să gestionați notele pe web de pe orice computer. A ajunge acolo nu este, totuși, atât de simplu pe cât ai putea crede. Căutarea pe internet nu oferă o legătură directă către niciun site Microsoft. În schimb, trebuie să știi unde să mergi exact.

Pentru a accesa Sticky Notes prin web, va trebui să fiți conectat la aplicația Sticky Notes cu contul Microsoft. Pentru a verifica, faceți clic pe pictograma roată din colțul din dreapta sus al aplicației Sticky Notes de pe desktop. Dacă nu sunteți conectat, faceți clic pe butonul „Conectați-vă” din partea de sus a ferestrei. Aplicația Sticky Notes îți va sincroniza notele cu contul Microsoft, astfel încât să le poți accesa pe web, pe celelalte PC-uri cu Windows 10 și pe telefoanele Android.

Porniți browserul preferat, mergeți la onenote.com/stickynotesși conectați-vă la contul dvs. Microsoft.

După ce v-ați conectat, se încarcă o simplă pagină de pornire cu note lipicioase și apare o listă de note sincronizate de-a lungul panoului din stânga. Făcând clic pe o notă, se afișează conținutul complet al acesteia în panoul din dreapta.

Dacă nu aveți deja note create, faceți clic pe butonul + din partea de sus a paginii pentru a începe una nouă.

  Cum să adăugați IMDB pe Kodi în Windows 10

Dacă doriți să codificați notele prin culori sau poate nu mai aveți nevoie de nota, faceți clic pe pictograma meniului cu trei puncte pentru a dezvălui o selecție de culori și butonul de ștergere.

Windows 10 Sticky Notes se sincronizează cu orice dispozitiv la care vă conectați cu contul Microsoft. Aceasta înseamnă că, dacă cumpărați un computer nou, toate notele se sincronizează automat cu desktopul.

Cum să vezi note lipicioase pe telefonul tău Android

Microsoft a lucrat pentru a sincroniza mașina dvs. Windows 10 cu telefonul dvs Microsoft Launcher pentru Android. Microsoft Launcher este pentru utilizatorii Android care doresc o experiență perfectă cu aplicațiile Microsoft, cum ar fi Office, Outlook și chiar Sticky Notes, pentru a relua de unde ați rămas pe computer.

După instalarea Microsoft Launcher, glisați la dreapta către feed și toate notele dvs. se sincronizează cu telefonul dvs. pentru un acces ușor din mers.

Funcționalitatea Sticky Notes de pe mobil funcționează identic cu cum funcționează pe web sau de pe desktop. Puteți crea, gestiona și șterge note din mers – orice modificări pe care le faceți se sincronizează pe toate celelalte dispozitive prin intermediul contului dvs. Microsoft.

Deși Microsoft Launcher este specific pentru Android, Microsoft lucrează la acest lucru aducerea de note lipicioase pe dispozitivele iOS prin OneNote și sunt în prezent în faza beta de a realiza acest lucru. Deci, nu va trebui să așteptați mult până când vă puteți accesa notele și de pe un iPhone.