06/26/2022

Cum să verificați cine v-a blocat pe Twitter

Twitter le permite utilizatorilor să-și personalizeze feedul și să filtreze conținutul pe care nu doresc să-l vadă. Una dintre opțiuni este să blochezi pe cineva. Dacă vă întrebați dacă ați fost blocat pe Twitter, dar nu sunteți sigur cum să îl confirmați, sunteți în locul potrivit.

În acest articol, vom discuta cum să verificați cine v-a blocat pe Twitter. Împreună cu asta, vă vom oferi sfaturi și trucuri de utilizat dacă doriți să blocați pe cineva fără ca acesta să-și dea seama sau să evitați să vedeți anumite cuvinte.

Cum să verificați cine v-a blocat pe Twitter

Când cineva te blochează, nu vei primi o notificare despre asta.

Iată ce se întâmplă când ești blocat:

  • Nu vezi tweet-urile persoanei respective.
  • Nu primiți notificări cu privire la contul lor.
  • Nu vezi comentarii sau răspunsuri într-o conversație a acelei persoane.
  • Din punct de vedere tehnic, le puteți trimite un mesaj, dar nu îl vor primi.

Dacă bănuiți că ați fost blocat pe Twitter, vestea proastă este că aplicația nu oferă informații despre cine și când a făcut-o. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu există o modalitate de a afla cine te-a blocat.

Și anume, poți verifica manual cine te-a blocat pe Twitter. Ar putea dura ceva timp pentru a finaliza procesul, dar îl puteți verifica în câteva secunde dacă aveți în vedere un anumit utilizator.

  Cum să afli cine nu te-a urmărit pe Twitter

Urmați pașii de mai jos pentru a stabili dacă cineva v-a blocat pe Twitter:

  • Vizitați Twitter site-ul web sau lansați aplicația mobilă.
  • Căutați persoana în cauză.
  • Dacă le vezi profilul, înseamnă că nu ești blocat. Dacă vedeți „Ești blocat. Nu poți să urmărești sau să vezi [the user’s name] Tweets,” înseamnă că te-au blocat.
  • Deși unii ar putea considera nefericit să nu primească o notificare despre blocarea, Twitter are un raționament solid în spatele acestei decizii. Și anume, întregul scop al blocării cuiva este acela de a evita interacțiunile nedorite sau inutile. Twitter respectă confidențialitatea utilizatorilor săi, motiv pentru care nu oferă nicio informație cu privire la persoanele care v-au blocat. Același lucru este valabil și pentru când blochezi pe cineva.

    Utilizați Servicii de la terți

    Serviciile terță parte, cum ar fi Blolook, sunt utile dacă doriți să știți câte persoane v-au blocat contul. Dar, aplicația nu oferă informații despre numele oamenilor.

    Iată cum să-l folosești:

  • Deschideți browserul și accesați Blook.
  • Conectați-vă la contul dvs. de Twitter.
  • Verificați numărul de persoane care v-au blocat.
  • Întrebări frecvente suplimentare

    Pot bloca pe cineva pe Twitter fără ca acesta să poată spune?

    După cum sa menționat, atunci când blochezi pe cineva pe Twitter, acesta nu va primi o notificare despre asta. Dar, pot căuta profilul dvs. și pot stabili că au fost blocați.

    Dacă nu doriți să vedeți tweet-urile sau comentariile unei persoane, le puteți elimina din feedul dvs. dezactivându-le. În acest fel, nu îi vei bloca, dar nu le vei putea vedea postările pe cronologia ta. Utilizatorii cu conturi dezactivate nu vor ști că le-ați dezactivat.

      Citiți știri de tendințe din întreaga lume cu momente pe Twitter

    Dezactivarea unui cont nu înseamnă a renunța la urmărirea acestuia. Persoana rămâne pe lista de urmăritori, dar nu vei vedea nicio actualizare. De asemenea, ei vor putea în continuare să vă trimită mesaje, să vă menționeze sau să vă răspundă și veți primi în continuare notificări despre asta.

    De asemenea, puteți dezactiva sunetul unui cont pe care nu îl urmăriți. În acest caz, nu veți primi notificări despre răspunsurile și mențiunile respectivei persoane.

    Twitter vă oferă două modalități de a suprima pe cineva: dintr-un tweet sau un profil.

    Iată cum să dezactivați sunetul de la un tweet:

    1. Vizitați Twitter site-ul web sau deschideți aplicația mobilă.

    2. Găsiți tweetul în cauză în feedul dvs.

    3. Apăsați pe cele trei puncte de lângă tweet.

    4. Apăsați „Mute”.

    Dacă doriți să dezactivați sunetul unui profil, urmați pașii de mai jos:

    1. Accesați Twitter site-ul web sau deschideți aplicația mobilă.

    2. Căutați persoana pe care doriți să o opriți și deschideți-i profilul.

    3. Apăsați cele trei puncte.

    4. Selectați „Mute”.

    Twitter protejează confidențialitatea utilizatorilor

    Twitter nu oferă opțiunea de a vedea cine v-a blocat. Aplicației îi pasă de protejarea confidențialității fiecărui utilizator, motiv pentru care nu primiți notificări atunci când sunteți blocat. Dacă bănuiți că un anumit utilizator v-a blocat, puteți căuta profilul lui și puteți verifica dacă sunteți blocat. De asemenea, puteți utiliza servicii terță parte pentru a vedea câte persoane v-au blocat.

    Sperăm că acest articol v-a învățat cum să verificați cine v-a blocat pe Twitter. Mai mult, sperăm că ați obținut informații despre cum să nu mai vedeți postările cuiva fără ca acesta să poată spune și cum să dezactivați anumite cuvinte.

      Cum să activați notificările pentru toate tweet-urile de la un cont Twitter

    Ce faci când nu vrei să vezi tweet-urile cuiva? Folosiți una dintre metodele pe care le-am menționat mai sus? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.