08/10/2022

Cum să vă verificați lista de urmăritori Twitch

Dacă ești un streamer Twitch în devenire, s-ar putea să fii curios să știi cine te urmărește pe platformă. Verificarea listei de urmăritori pe Twitch vă va ajuta să vă analizați creșterea pe Twitch și să vă cunoașteți fanii. Dacă te întrebi care sunt adepții tăi Twitch, ești la locul potrivit. În acest articol, am detaliat cum să verificați cine vă urmărește pe Twitch.

Verificați cine vă urmărește pe Twitch (2022)

Verificați lista de urmăritori Twitch pe desktop (PC, Mac)

1. Deschideți Twitch și faceți clic pe fotografia de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

2. Când apare lista de opțiuni, faceți clic pe „Tabloul de bord pentru creatori” pentru a accesa setările contului dvs. specifice creatorului.

3. Din bara laterală din stânga, faceți clic pe „Lista de urmăritori” pentru a vedea o listă a urmăritorilor dvs. pe Twitch.

4. Acum îi vei vedea pe toți cei care te urmăresc pe Twitch. Din această pagină, poți să-ți adaugi cu ușurință urmăritorul ca prieten, să-l urmărești înapoi sau să le trimiți un mesaj.

Verificați lista de urmăritori Twitch pe mobil (Android, iOS)

Înainte de a trece la pași, merită menționat că nu puteți vizualiza lista adepților dvs. Twitch în aplicațiile mobile ale companiei disponibile pe Android sau iOS. Ce poți face din aplicație este să verifici numărul de urmăritori pe care îi ai. Dacă doriți să vedeți lista exactă a adepților dvs. Twitch, va trebui să accesați versiunea web a Twitch dintr-un browser. Am adăugat instrucțiuni pentru ambele, așa că citiți mai departe pentru a afla cum puteți găsi cine vă urmărește pe Twitch de pe telefon.

  Ce este Twitch Studio și ar trebui să-l folosești pentru a transmite în flux?

1. Deschideți aplicația Twitch și atingeți pictograma profilului din colțul din stânga sus al ecranului. Aplicația vă va duce acum la pagina cu setările contului.

2. În continuare, atingeți fotografia de profil și veți vedea numărul de urmăritori Twitch. După cum am menționat mai sus, nu puteți vizualiza lista completă a urmăritorilor dvs. din aplicația mobilă. Nu se întâmplă nimic când atingeți numărul de urmăritori din aplicație. Consultați pașii de mai jos pentru o soluție pentru a vă vedea adepții Twitch pe telefonul Android sau iOS.

3. Deschideți browserul dvs. web preferat și vizitați versiunea web a Twitch. În mod implicit, Twitch vă va duce la versiunea mobilă a site-ului. Cu toate acestea, nu vă puteți conecta la contul Twitch din versiunea mobilă a site-ului. Prin urmare, ar trebui să atingeți pictograma verticală cu trei puncte din browser și să alegeți „Site de desktop” pentru a accesa versiunea pentru desktop a Twitch de pe telefon.

4. Acum veți vedea versiunea web a Twitch în browserul dvs. mobil. Când sunteți aici, apăsați butonul „Conectați-vă” din colțul din dreapta sus pentru a vă conecta la contul dvs.

5. După conectare, pașii pentru a-ți vizualiza urmăritorii sunt aceiași ca și versiunea web. Pentru a vă aminti, trebuie să atingeți pictograma profilului și să alegeți „Tabloul de bord al creatorilor”.

6. Apăsați „Lista de urmăritori” din bara laterală din stânga și veți putea verifica lista de urmăritori Twitch chiar de pe telefon.

întrebări frecvente

Î: Cum să vezi cine te urmărește pe Twitch pe mobil?

Nu vă puteți vizualiza lista de urmăritori Twitch din aplicația mobilă. Va trebui să utilizați un browser și să vă vizualizați adepții de pe web.

  Remediați modificările Twitch care nu se încarcă în Windows 10

Î: Puteți fi interzis pe Twitch pentru că cumpărați adepți?

Da, cumpărarea de adepți Twitch este împotriva termenilor și condițiilor companiei, iar contul tău ar putea fi interzis.
Î: De câți urmăritori aveți nevoie pentru a deveni afiliat Twitch?

Pentru a vă alătura programului de afiliere Twitch, veți avea nevoie de 50 de urmăritori, 8 ore de streaming și transmiteți în flux în 7 zile diferite. De asemenea, ar trebui să aveți cel puțin o medie de 3 spectatori per flux.

Verificați-vă cu ușurință urmăritorii Twitch

Deci, așa vă puteți verifica lista de urmăritori pe Twitch. Dacă sunteți un nou creator care a fost confuz cu privire la cum să verificați adepții Twitch, sperăm că acest ghid v-a ajutat. În timp ce sunteți la asta, nu uitați să verificați articolele noastre despre cum puteți găzdui o petrecere de film online pe Twitch și cum să transmiteți în flux pe Twitch de pe PS5.