02/08/2023

Cum să vă găsiți Apple Music Replay 2022

Majoritatea serviciilor de streaming muzical lansează un an personalizat pentru utilizatorii lor. Fie că este vorba de Spotify Wrapped sau chiar de noul an de revizuire YouTube Music, cu siguranță există o mulțime de utilizatori cărora le place să-și verifice obiceiurile de ascultare pe tot parcursul anului. Anul acesta, există o concluzie anuală reproiectată Apple Music, iar acum poți să verifici artiștii tăi preferați, ascultați în timp și multe altele pentru contul tău Apple Music. Așadar, iată cum să găsești Apple Music Replay pentru 2022.

Apple Music Replay: Cum să găsești artiștii, melodiile și altele preferate (2022)

Spre deosebire de concurenți precum Spotify, Apple Music nu oferă funcția Replay în cadrul aplicației Muzică în sine. În schimb, va trebui să îl verificați în browser. Din fericire, puteți face acest lucru fie pe un laptop/PC (Windows, macOS, Chrome OS, Linux etc.), fie pe smartphone. Ca întotdeauna, puteți folosi cuprinsul de mai jos pentru a trece înainte la secțiunea pentru smartphone-uri sau computere.

Găsiți Apple Music Replay pe PC/laptop

Puteți verifica statisticile Apple Music pentru 2022 folosind laptopul sau computerul. Doar urmați pașii de mai jos pentru a accesa concluzia anuală pentru Apple Music:

  • Dacă nu sunteți autentificat, conectați-vă pe site folosind parola ID-ului Apple.
  • Faceți clic pe „Începeți”. Acum puteți face clic pe „Redați tamburul de evidențiere” pentru a urmări o prezentare generală rapidă a statisticilor Apple Music.
  Top 10 cele mai bune lumini pentru pomul de Crăciun controlate prin aplicație

  • De asemenea, puteți derula în jos pentru a vedea statistici detaliate pentru 2022 pentru Apple Music. Acestea includ lucruri precum numărul total de minute pe care le-ați ascultat, cele mai ascultate melodii, albume și multe altele.

Găsiți Apple Music Replay pe iPhone/Android

Dacă doriți să verificați statisticile Apple Music pe un smartphone, puteți doar să urmați pașii de mai jos:

  • În Chrome/Safari (sau browserul dvs. preferat), mergeți la Apple Music Replay site-ul web.
  • Conectați-vă cu ID-ul Apple și atingeți „Începeți”.

  • Acum, puteți apăsa pe „Play your highlight reel” pentru a urmări o prezentare rapidă a statisticilor Apple Music.

  • De asemenea, puteți derula în jos pentru a vedea o muzică Apple detaliată, în care sunt incluse artiștii, melodiile și multe altele preferate.

Întrebări frecvente Apple Music Replay

Î. Cum găsesc melodia mea cel mai ascultat pe Apple Music?

Puteți folosi site-ul web Apple Music Replay pentru a verifica primele 10 melodii cele mai ascultate. Site-ul web listează chiar de câte ori le-ați jucat.

Î. De ce nu apare Apple Music Replay?

Dacă reluarea Apple Music nu apare pentru dvs., înseamnă că nu ați redat suficientă muzică în 2022. Deoarece serviciul vă folosește istoricul de redare pentru a vă găsi melodiile de top, artiștii preferați și multe altele, are nevoie de multe date de redare. pentru a servi rezultatele. Dacă nu ați ascultat suficientă muzică, site-ul Replay va afișa o bară de progres pentru a indica câtă muzică mai trebuie să ascultați, pentru a obține rezultatele.

Î. Apple Music Replay repornește în fiecare an?

Da, reluarea Apple Music se resetează la începutul noului an. Aceasta înseamnă că, în fiecare an, puteți vedea cele mai bune melodii, artiști și albume pe Apple Music.

  Cum să ștergeți un iPhone Curățat (Ștergeți iPhone-ul) înainte de a vinde

Consultați încheierea anuală a Apple Music pentru 2022

Ei bine, așa puteți verifica Apple Music Replay pentru 2022. Deși caracteristica nu este încă disponibilă nativ în aplicația Apple Music, este bine de știut că Apple măcar permite utilizatorilor să-și vadă statisticile de redare în browser. Deci, ce melodii ați ascultat în mod repetat anul acesta? Spune-ne în comentarii.

x