Cum să vă arătați orele de lucru altor persoane în Outlook

Ce este mai rău decât să nu poți avea o întâlnire cu cineva? Primirea unei cereri de întâlnire pentru un moment în care nu lucrați. Nu putem opri asta, dar vă putem ajuta să configurați Outlook, astfel încât cel puțin oamenii să vă cunoască programul de lucru.

Când creați o solicitare de întâlnire în Outlook, Întâlnire > Asistent de programare vă ajută să găsiți o oră în care dvs. și destinatarii solicitării de întâlnire sunteți liberi.

Când deschideți Asistentul de programare, orele afișate pentru fiecare zi nu sunt totuși de la miezul nopții până la miezul nopții; sunt de la 8:00 la 17:00.

Aceasta este ziua de lucru prestabilită a Outlook, pe care o puteți modifica la orice oră de lucru. Faceți clic pe Fișier > Opțiuni > Calendar și căutați secțiunea „Timp de lucru”. Puteți schimba programul de lucru aici.

schimbați-vă programul de lucru la Fișier > Opțiuni > Calendar” width=”614″ height=”191″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>De exemplu, ne vom modifica programul de lucru la 10:00 la 16:00 și apoi facem clic pe „OK. ”  Dacă deschidem o nouă solicitare de întâlnire și facem clic pe Asistentul de programare, programul nostru de lucru s-a modificat pentru a reflecta noul program.</p>
<p><img loading=

Outlook va afișa aceste ore oricui are acces la calendarul dvs. atunci când încearcă să rezerve o întâlnire cu dvs.

Să presupunem că ești o bufniță de noapte care lucrează de la distanță și îți poate seta propriile ore. Trebuie să fii disponibil după-amiaza, astfel încât să existe o oarecare suprapunere cu colegii tăi devreme, dar preferați un început mai târziu, așa că vă schimbați programul de lucru la 12:00 până la 20:00. Când creați o solicitare de întâlnire și adăugați un coleg, Outlook afișează programul dvs. de lucru între 12:00 și 20:00 și orice oră în care nu funcționează în această perioadă se va afișa ca o bară gri deschis.

  Remediați desktopul de la distanță nu se poate conecta la computerul de la distanță

Când încearcă să rezerve o întâlnire cu tine, toate orele până la ora 12 se vor afișa în mod similar ca o bară gri deschis pentru ei.

De asemenea, vă puteți seta zilele de lucru, așa că dacă sunteți cu normă parțială sau lucrați în weekend, puteți modifica acest lucru în Fișier > Opțiuni > Calendar > Săptămâna de lucru.

schimbați-vă zilele lucrătoare la Fișier > Opțiuni > Calendar > Săptămâna de lucru” width=”516″ height=”179″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>O vom schimba pe a noastră pentru a arăta că vineri este o zi nelucrătoare.  Când creăm o nouă solicitare de întâlnire și ne uităm la Asistentul de programare, acesta arată întreaga zi ca o bară gri deschis, indicând că acestea nu sunt ore de lucru pentru noi.</p>
<p><img loading=

S-ar putea să fie nevoie să-ți educi colegul cu privire la ce înseamnă bara gri – și să-l încurajezi să-și pună propriile zile și orele de lucru – dar odată ce toată lumea știe ce înseamnă asta, cel puțin oamenii vor avea vina doar dacă își rezervă o întâlnire. cu tine o vreme în care nu lucrezi.