Cum să vă alăturați la o întâlnire Zoom prin telefon

Instrumentele de întâlnire online acoperă în mod normal toate platformele majore care sunt utilizate, adică platformele desktop (Windows, macOS și Linux) și platformele mobile (iOS și Android). Zoom are aplicații desktop, aplicații mobile și are o aplicație web care permite oricui să găzduiască sau să se alăture unei întâlniri Zoom dintr-un browser desktop modern.

Zoom se bazează, în general, pe propria aplicație sau pe un browser pentru a funcționa, totuși, există o altă metodă pe care o puteți folosi pentru a participa la o întâlnire Zoom; apelare.

Zoom întâlnire prin telefon

Alăturați-vă întâlnirii Zoom prin telefon

Zoom oferă utilizatorilor opțiunea de a se alătura unei întâlniri prin telefon. Acest lucru le permite să renunțe la instalarea aplicației Zoom și pur și simplu să sune un număr de telefon pentru a intra la întâlnire. În loc să folosească internetul printr-o rețea WiFi sau o rețea 3G sau 4G, un utilizator efectuează un apel de rețea. Metoda de apelare poate fi utilizată de pe un smartphone și poate fi utilizată de la un telefon de birou obișnuit sau de pe un telefon fix.

Configurați numărul de telefon pentru întâlnirea Zoom

Zoom nu alocă automat un număr de apel pentru toate întâlnirile. Trebuie să fie configurat înainte de începerea unei întâlniri și trebuie să fie partajat participanților. Pentru a configura un număr de telefon pentru o întâlnire Zoom, gazda trebuie să;

Aveți un cont Zoom pro
Abonați-vă la suplimentul Plan audio

  Securizare API-uri și aplicații web cu Probely DAST Scanner

Alăturați-vă întâlnirii Zoom prin telefon

Pentru a participa la o întâlnire Zoom prin telefon, un utilizator are nevoie doar de numărul de telefon și parola pentru a se alătura întâlnirii. Nu trebuie să aibă un plan pro.

Formați numărul de telefon pentru întâlnire. Ar trebui să fie în invitație sau poți uita-te aici.
Asigurați-vă că aveți gata ID-ul întâlnirii pentru întâlnire.
Introduceți numărul de identificare a întâlnirii și terminați-l cu simbolul Hash/Pound.
Introduceți ID-ul participantului dacă aveți unul. Dacă nu, apăsați simbolul Hash/Pound pentru a sări peste pasul.
Introduceți parola/parola pentru întâlnire dacă vi se solicită și apăsați simbolul Hash/Pound după.
Așteptați ca gazda să vă permită să intrați la întâlnire.

Concluzie

Planurile gratuite ale Zoom sunt destul de limitate, dar participanții la întâlnire nu au nevoie de unul dacă apelează. Gazdele întâlnirii pot, de asemenea, să apeleze la o întâlnire. Singura diferență este că vor trebui să introducă un cod suplimentar, dar restul procesului este mai mult sau mai puțin același. Dezavantajul este că aveți controale limitate, adică puteți dezactiva și activa sunetul. Alte comenzi (inclusiv video și partajarea ecranului) nu vor fi disponibile.