Cum să utilizați tabla albă Google Meet într-o întâlnire

Tabele albe sunt utilizate în mod obișnuit în întâlniri, în special în sesiunile de brainstorming, ca o modalitate de a vizualiza ceea ce se discută și de a ține evidența ideilor. Tabele albe au devenit virtuale și sunt un instrument excelent de utilizat în întâlnirile online. Desenând pe ele mai nu este același lucru cu desenul pe o tablă fizică, dar face treaba.

Tablă albă Google Meet

Folosești Microsoft Teams? Are și un instrument de tablă albă încorporat.

Tablă albă Google Meet

Google Meet are un instrument de tablă albă încorporat. Mai important, acest instrument este disponibil indiferent dacă utilizați Google Meet gratuit sau dacă aveți un abonament plătit pentru el.

Tabla albă nu este disponibilă pentru utilizatorii de telefonie mobilă. Ei nu vor putea să vadă tabla albă sau să interacționeze cu ea în timpul unei întâlniri.

Utilizați tabla albă Google Meet

Pentru a utiliza tabla albă în Google Meet, urmați acești pași.

Începeți sau alăturați-vă unei întâlniri Google Meet.
Faceți clic pe butonul activități din dreapta jos.
Faceți clic pe Tablă albă în panoul care se deschide.
Faceți clic pe butonul Porniți o nouă tablă albă (fiecare întâlnire are propria tablă albă).
Se va deschide o nouă fereastră pe care puteți începe să desenați.
O planșă de desen va rămâne activă chiar și după încheierea ședinței.

Distribuiți tabla albă Google Meet

Tabla albă Google Meet este practic Jamboard de la Google. Este un alt produs Google care este o tablă virtuală. În Google Meet, apare cu numele tablă albă, dar utilizați Jamboard.

  Cum să-ți dai seama dacă computerul tău este monitorizat la locul de muncă

Tabla albă creată poate fi partajată. Fiecare tablă are propriul link unic. Cel mai ușor de partajat tabla este să copiați linkul și să îl partajați prin e-mail sau chat, dar asta va permite doar utilizatorilor să o vizualizeze și nu să o editeze.

Pentru a partaja mai sigur, dați clic pe butonul Partajare din partea dreaptă sus a jamboardului. Adăugați e-mailuri ale utilizatorilor cărora doriți să partajați forumul și faceți clic pe Trimitere. Dacă ați partajat vreodată un dosar în Google Drive, această interfață de utilizare vă va părea foarte familiară.

Concluzie

Când creați o tablă, toți cei din întâlnire o pot vedea. Pentru a accesa tabla albă, alți utilizatori trebuie să dea clic și pe butonul activități într-o întâlnire. Deoarece tabla a fost deja creată, va apărea în panoul Whiteboard. Utilizatorii pot crea mai multe table albe pentru o singură întâlnire și toată lumea dintr-o întâlnire va putea interacționa cu acestea. În panoul Whiteboard va apărea un link pentru fiecare tablă creată în cadrul unei întâlniri. Dacă o întâlnire se termină și aceeași întâlnire este reluată (același link), tablele create în sesiunea anterioară nu vor fi listate.