Cum să utilizați codurile Google Meet pentru a participa la o întâlnire

Întâlnirile Google Meet sunt ușor de creat și de alăturat. Aveți opțiunea de a utiliza Google Meet cu un cont Google sau fără acesta. De asemenea, oricine invitați la o întâlnire se poate alătura acesteia, indiferent dacă este sau nu conectat la un cont Google.

Codul Google Meet

Linkurile Google Meet sunt, de asemenea, relativ ușor de partajat. Spre deosebire de un link de întâlnire Zoom, un link de întâlnire Google Meet este mult mai mic și împărțit în secțiuni, astfel încât să poată fi partajat sau tastat mai ușor.

Codurile Google Meet

Un cod Google Meet are zece caractere. Urmează modelul 3-4-3 și fiecare secțiune este separată de o cratimă, ceea ce face mai ușor de citit și de introdus.

Identificați codul Google Meet

Un cod Google Meet poate fi introdus în aplicația web Google Meet sau în aplicațiile mobile. Linkul nu trebuie neapărat introdus în întregime.

Dacă nu sunteți sigur care este codul Google Meet pentru o întâlnire, urmați instrucțiunile.

Dacă ați generat un nou link pentru întâlnire, partea care urmează după .com/ este codul întâlnirii. În exemplul de mai jos, codul întâlnirii este: yfz-aivq-qrg

https://meet.google.com/yfz-aivq-qrg

Folosește codul Google Meet

Odată ce aveți codul, îl puteți utiliza pentru a participa la o întâlnire.

În aplicația web Google Meet;

Vizita Google Meet.
Faceți clic în câmpul Introduceți un cod sau un pseudonim.
Introduceti codul.
Atinge Enter și te vei putea alătura la întâlnire.

Pentru a utiliza un cod în aplicațiile Google Meet iOS sau Android, urmați acești pași.

  Cum să configurați un dormitor inteligent

Deschide Google Meet.
Atingeți Alăturați-vă unei întâlniri.
Introdu codul in camp.
Atingeți Alăturați-vă.

Când introduceți codul, asigurați-vă că introduceți și cratimele. Codul este în esență parte din adresa URL a întâlnirii. Face codul mai ușor de citit, dar nu înseamnă că cratima este inutilă.

Dacă vă faceți griji că legătura sau întâlnirea nu este sigură, deoarece nu este criptată, nu se poate face mare lucru. Google Meet nu are o opțiune de parolă, dar gazda întâlnirii are opțiunea de a permite sau de a refuza intrarea cuiva care încearcă să intre în întâlnire.

Concluzie

Codul Google Meet seamănă mult cu ID-ul întâlnirii pe care Zoom îl oferă utilizatorilor. Spre deosebire de Zoom, Google Meet o face cu linkul. Linkul Google Meet nu este criptat ca linkul Zoom, deoarece nu este implicată nicio parolă. De aceea, linkul funcționează ca link și are adăugat un cod ușor de introdus.