Cum să utilizați camera cu clapetă Mutare în Android 7


Telefoanele Android au unul dintre cele mai inteligente suporturi pentru gesturi pe care le veți găsi pe un smartphone. iPhone-urile nu se compară cu un telefon Android bun de înaltă calitate în ceea ce privește gesturile. Un iPhone are gesturile obișnuite care efectuează acțiunea previzibilă în contextul corect. Telefoanele Android și sistemul Android se află într-o ligă proprie în acest sens. Uită-te la „Acum la robinet” dacă ai nevoie de un exemplu. După Android 7.1, se adaugă un set mult mai inteligent de gesturi numit „Mișcări”. Mișcările funcționează cu butoanele de pe un dispozitiv, precum și cu accelerometrul și giroscopul. Un exemplu este noua mișcare Flip Camera care vă permite să răsturnați camera în interiorul aplicației atunci când „Double Twist” în aplicație. Nu mai trebuie să utilizați butonul UI pentru a comuta între camera frontală și cea din spate atunci când vă aflați în aplicație. O simplă mișcare a încheieturii mâinii o va schimba pentru tine. Iată cum funcționează.

Activarea Flip Camera

Mai întâi trebuie să activați mișcarea „Flip Camera”. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Setări și derulați în jos la secțiunea „Mutări”. Deocamdată, are doar trei opțiuni; Salt la Cameră, Întoarceți camera și Ridicați pentru a verifica Telefon. „Săriți la Cameră” și Ridicați pentru a verifica telefonul” există de fapt de ceva vreme, dar acum au fost grupate în „Mișcări”. Noua intrare este „Flip camera”. Porniți-l și apoi accesați aplicația Cameră pentru ao utiliza.

  Joacă jocuri Windows pe iPad sau tableta Android

Folosind Double Twist

Deschideți aplicația Cameră. Probabil că veți ține telefonul astfel încât ecranul să fie cu fața spre dvs. Rotiți-l repede, astfel încât ecranul să fie orientat exact în direcția opusă. Faceți acest lucru de două ori în succesiune rapidă pentru a executa „Double Twist”. Camera se va întoarce. Dacă ați avut aplicația deschisă pentru camera frontală, aceasta va trece la camera din spate. De asemenea, dacă ați avut aplicația deschisă pentru camera de citire, aceasta va trece la camera frontală.

Moves face parte din Android 7.1. Nu este încă disponibil pentru canalul stabil, totuși, puteți încerca versiunea beta aderându-vă la programul Google Android Beta.