Cum să utilizați aplicația web Microsoft Teams

Microsoft Teams are aplicații atât pentru Windows 10, cât și pentru macOS. Aceste aplicații, deși nu sunt identice, oferă o listă impresionantă de funcții și depășesc aplicația web Microsoft Teams în câteva zone.

În timp ce aplicațiile desktop și mobile Microsoft Teams sunt considerabil mai bune decât aplicația sa web, aplicația web nu este lipsită de avantajele sale. Poate cel mai mare avantaj care vine cu utilizarea aplicației web este că este foarte puțin probabil să întâmpinați probleme de conectare cu Microsoft Teams, este puțin probabil să aveți probleme cauzate de un cache corupt și nu trebuie să instalați aplicația.

Aplicația web Microsoft Teams

Aplicația web Microsoft Teams

Aplicația web Microsoft Teams poate fi utilizată din orice browser web modern pentru desktop. Totuși, nu acceptă browsere mobile, ceea ce înseamnă că avantajele aplicației web sunt disponibile numai pentru utilizatorii de desktop. Dacă doriți să vă alăturați unei întâlniri din mers pe telefon, va trebui mai întâi să instalați aplicația oficială Microsoft Teams pe telefon.

Utilizați aplicația web Microsoft Teams

Utilizarea aplicației web Microsoft Teams este destul de simplă. Tot ce aveți nevoie este linkul/URL-ul corect către aplicația web și datele dvs. de conectare pentru a începe. Puteți utiliza orice fel de date de conectare pentru a vă conecta, de exemplu, dacă contul dvs. a fost creat din Active Directory al organizației dvs., veți putea în continuare să utilizați aplicația web.

  Cum să încărcați aplicații pe un Chromebook

Vizitați aplicația web Microsoft Teams Aici.
Conectați-vă cu e-mailul și parola Microsoft Teams.
Când vi se solicită, dați clic pe Folosiți aplicația web.
Veți fi dus la aplicația web Microsoft Teams.
Puteți activa alertele de notificare de pe desktop pentru aplicație, dacă doriți, făcând clic pe opțiunea din dreapta jos.

Limitări ale aplicației web Microsoft Teams

Aplicația web Microsoft Teams va oferi utilizatorilor o experiență destul de bună, cu toate acestea, are următoarele limitări.

Încețoșarea fundalului pentru apelurile video nu este disponibilă.
Imaginile de fundal nu pot fi adăugate în timpul unei întâlniri video.
Apelurile unu-la-unu nu pot fi înregistrate.
Modul Împreună nu este disponibil.
Videoclipurile și fotografiile nu pot fi partajate în timpul unei întâlniri (dar pot fi încărcate în Fișiere mai târziu).
Nu se pot crea săli de lucru (dar le poate alătura sau fi mutat în ele).
Funcția de suprimare a zgomotului nu funcționează pentru sunetul apelurilor.
Funcția „Preluați controlul” funcționează numai dacă este prezentat un PowerPoint.
Sistemul audio nu poate fi partajat, numai intrarea audio de la microfon poate fi partajată.
Partajarea ecranului este disponibilă numai în timpul unui apel și nu într-o sesiune de chat.
Ferestrele de chat nu pot fi deschise.
Utilizatorii nu pot comuta între echipele care aparțin unor organizații diferite.

Concluzie

Aplicația web Microsoft Teams vă va ajuta să treceți prin majoritatea întâlnirilor de bază și puteți vizualiza fișierele pe care le-ați partajat. Instrumentele de colaborare Microsoft Teams vor funcționa, de asemenea, dar dacă găzduiți adesea întâlniri și utilizați funcții precum partajarea ecranului, tabla albă sau trebuie să preluați controlul asupra unui ecran partajat în timpul unei întâlniri, va trebui să utilizați aplicația desktop.

  Cât de sigure sunt stațiile publice de încărcare?