Cum să tranzacționați cu alți jucători în „Animal Crossing: New Horizons”

Animal Crossing: New Horizons are mii de articole pe care le poți colecta. Dacă cauți ceva specific, tranzacționarea cu un alt jucător ar putea fi cel mai bun pariu.

Economia virtuală a Animal Crossing

De când Animal Crossing: New Horizons a fost lansat în a doua jumătate a lunii martie, a devenit rapid un fenomen global și unul dintre cele mai vândute jocuri ale anului. Odată cu creșterea jocului, au apărut multe resurse online, oferind sfaturi și baze de date pentru a ajuta jucătorii să-și construiască insulele.

O parte deosebit de interesantă a jocului a fost ascensiunea comunității de comerț Animal Crossing. Această rețea de jucători New Horizons din întreaga lume cumpără, vinde și schimbă articole și resurse în joc. Împreună, o vastă economie online pentru joc a prins contur.

Ce poți face schimb

Puteți schimba aproape toate articolele din Animal Crossing: New Horizons, cu excepția celor care nu pot fi aruncate, cum ar fi peștii și insectele. Orice puteți ridica, arunca sau planta, poate fi schimbat cu alți jucători. Aceasta include mobilier, haine, materiale, flori și rețete de bricolaj. Puteți, de asemenea, să tranzacționați cu clopoței sau să utilizați bilete Nook Miles.

Există chiar și o modalitate de a face comerț cu sătenii. Pentru a face acest lucru, un sătean pe care îl dețineți trebuie să fie „în cutii”, adică casa lui este plină de cutii și este pe cale să părăsească insula. Pentru a pune un sătean în cutii, trebuie mai întâi să-și exprime dorința de a se muta. Își va împacheta lucrurile a doua zi.

  Cum să faceți copii de rezervă și să restaurați datele de salvare a PS4

În timp ce un sătean se mută, un alt jucător cu un teren gol îl poate vizita și îi poate cere săteanului să se mute pe insula ei. Poți obține săteni în același mod, atâta timp cât ai un lot gol pe insula ta.

Un alt lucru pe care îl poți tranzacționa pe insula ta sunt serviciile sau resursele. Puteți taxa oamenii să cumpere obiecte rare de la Able Sisters sau Saharah, să dorească la o ploaie de meteori fragmente de stele sau să-și vândă napii la Nook’s Cranny. De asemenea, puteți angaja alții pentru a vă uda florile sau a trage buruienile pe insula dvs.

Unde găsiți parteneri comerciali

Înainte de a putea tranzacționa, trebuie să găsiți un partener comercial. Există mai multe locuri online unde puteți găsi obiecte, săteni sau resurse:

Nookazon: Această platformă de tranzacționare online a fost creată special pentru Animal Crossing: New Horizons. Include pagini pentru fiecare articol din joc, iar vânzătorii și cumpărătorii sunt toți colegi. Deoarece este cel mai utilizat site de tranzacționare pentru Animal Crossing, există zeci de noi listări pentru articole în fiecare minut.
Discord: Alături de serverul oficial Animal Crossing: New Horizons, partener de Discord, care are jumătate de milion de membri, au apărut sute de servere mai mici cu comunități de tranzacționare active.
Social media: Căutarea pe Twitter și Facebook vă va conduce către sute de comunități axate pe Animal Crossing, unde puteți găsi articolele de care aveți nevoie.
Reddit: mai multe subreddite de schimb Animal Crossing, cum ar fi r/ACTrade și r/ACVillagers, sunt dedicate facilitării schimburilor între jucători.
Prieteni: Desigur, puteți face schimb și cu prietenii, membrii familiei și oricine altcineva pe care îl cunoașteți care joacă Animal Crossing.

  Cum să adăugați mai multe conturi Google în browser

Procesul de tranzacționare

Efectuarea unei tranzacții în New Horizons este puțin plictisitoare, deoarece nu există o modalitate reală de a schimba articole direct cu cineva. Pentru a face o tranzacție unu-la-unu, unul dintre voi trebuie să deschidă porțile aeroportului și să facă un cod Dodo. Acest cod unic vă permite să vizitați insula altui jucător prin internet. Vizitatorul zboară apoi către insula gazdei cu obiectele în buzunare.

După ce vizitatorul dvs. aterizează, amândoi mergeți pe un teren deschis. Vizitatorul tău aruncă apoi obiectele pe care dorește să le schimbe pe pământ și tu le ridici. După ce a verificat că articolele sunt corecte, vizitatorul se întoarce pe insula ei.

Alte tipuri de meserii funcționează în același mod. În timpul tranzacțiilor care implică perceperea unei taxe de intrare pentru o resursă a insulei, jucătorii blochează de obicei intrarea în magazinele de pe insula lor. De asemenea, de obicei se mișcă numai după ce plata este renunțată la sol.

Sfaturi de siguranță comercială

Deoarece Animal Crossing nu are o modalitate directă de a facilita schimbul de articole, majoritatea schimburilor din joc depind de sistemul de onoare.

Cu toate acestea, există încă câteva sfaturi care vă pot ajuta să nu fiți înșelat cu obiectele dvs. câștigate cu greu:

Verificați reputația celeilalte persoane: dacă faceți tranzacții cu străini, ar trebui să fiți întotdeauna vigilenți. Pe Nookazon, comercianții se pot evalua reciproc. Verificați-le înainte de a finaliza o tranzacție.
Verificați: pentru articolele de artă, puteți verifica dacă sunt legitime cu Blathers în muzeu.
Verificați totul: înainte ca cineva (inclusiv dvs.) să părăsească insula altcuiva, verificați din nou și asigurați-vă că totul este acolo.
Comunicați: asigurați-vă că trimiteți mesaje oricăror parteneri comerciali pe care îi puteți avea, fie prin Discord, Nookazon sau prin intermediul unei aplicații de mesagerie. Acest lucru vă va ajuta să coordonați corect termenii comerțului.

  Cum să folosiți Couchpotato pentru a descărca filme