Cum să transformați un buton Echo într-un buton de blocare acasă

Butoanele Echo sunt dispozitive Bluetooth simple care se conectează la un Amazon Echo. Până acum, au fost relegați la butoane simple asemănătoare soneriei pentru utilizare în jocuri. Recent, Amazon a adăugat capacitatea de a conecta un buton Echo la o rutină, deschizând o întreagă lume de posibilități. O utilizare simplă și simplă este ca buton de blocare pentru când ultima persoană iese din casă.

Pentru a crea o rutină pentru un Buton Echo, mai întâi va trebui să asociați acel Buton cu un Echo — un proces rapid și nedureros. Și dacă ați creat vreodată o rutină cu aplicația Alexa, vă veți afla pe un teritoriu familiar, creând o rutină de blocare pentru Buton. În esență, acesta este un buton pe care ultima persoană care pleacă de acasă îl poate apăsa rapid pentru a stinge toate luminile inteligente, a încuia ușile, a opri termostatul, a dezactiva prizele inteligente sau orice altceva doriți.

Crearea unei rutine de butoane

Va trebui să porniți aplicația Alexa pentru a crea o rutină. Pe pagina principală a aplicației, atingeți butonul Hamburger.

În lista de setări, atingeți opțiunea „Rutine”.

Atingeți butonul „+” pentru a adăuga o nouă rutină.

Atingeți opțiunea „Când se întâmplă acest lucru” pentru a configura un declanșator pentru rutină.

Atingeți opțiunea „Butonul Eco”.

Când vi se solicită, apăsați pe butonul Echo pe care doriți să îl utilizați cu rutina. Acesta este un pas necesar, deoarece puteți avea mai mult de un buton Echo asociat cu un singur Echo. După ce apăsați butonul Echo și vă asigurați că aplicația Alexa îl recunoaște corect, atingeți butonul „Adăugați” din aplicația Alexa.

  13 Imprimante de etichete de expediere pentru noul dvs. portal de comerț electronic

Acum că ați selectat butonul ca declanșator, puteți configura acțiuni pentru ca acel declanșator să fie efectuat. Atingeți opțiunea „Adăugați o acțiune”.

Selectați dispozitivele inteligente pe care doriți să le conectați la rutină. Dacă creați grupuri pentru lumini, încuietori și alte dispozitive inteligente, acest lucru va ajuta la reducerea numărului de dispozitive pe care trebuie să le adăugați. Puteți folosi chiar și o combinație de grupuri și dispozitive individuale. Acest lucru v-ar permite să faceți lucruri cum ar fi să stingeți majoritatea luminilor, dar să lăsați o anumită lumină aprinsă – pe verandă sau în camera unui animal de companie, de exemplu.

După ce ați setat dispozitivele, faceți clic pe butonul „Creați”.

Acum, apăsarea butonului Echo va stinge luminile, va încuia ușile și va controla orice alte dispozitive așa cum ați specificat. Puneți butonul Echo într-un loc convenabil pe care să îl apăsați la ieșirea din casă.