08/11/2022

Cum să-ți găsești telefonul pierdut folosind Lookout

Ți-ai pierdut smartphone-ul sau tableta sau dispozitivul a fost furat? Datorită aplicației de urmărire Lookout, vă puteți urmări cu ușurință telefonul prin browser, conectându-vă la contul Lookout. Iar telefonul va suna pe măsură ce îl localizați și îl trimiteți ping. Dacă nu știți cum să vă găsiți telefonul pierdut sau furat folosind Lookout, citiți acest articol până la sfârșit. Vă va ajuta să înțelegeți cum să vă găsiți telefonul utilizând funcția Lookout.com găsiți telefonul meu și să detaliați despre Lookout pentru Android și Google. Veți afla, de asemenea, de ce se numește aplicația de urmărire Lookout. Deci, să începem!

Cum să-ți găsești telefonul pierdut folosind Lookout

Puteți găsi telefonul pierdut folosind Lookout.com găsiți telefonul meu din secțiunea Dispozitivele mele de pe site-ul web Lookout. Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică același lucru în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

Ce este aplicația Lookout?

Lookout este o aplicație completă de securitate mobilă și antivirus care vă protejează dispozitivul, datele și identitatea. Aplicația este compatibilă cu Android, iOS și Kindle. Deși aplicația Lookout este gratuită, are unele funcții care necesită un abonament premium pentru a le accesa. Caracteristicile de bază ale acestei aplicații includ un scanner de viruși, detectarea rădăcină a telefonului, antivirus și urmărirea locației dispozitivului. Funcțiile premium includ toate funcțiile de bază plus alerte de furt, rapoarte de încălcare, Wi-Fi sigur, navigare sigură, consilier de confidențialitate și blocare și ștergere.

  Cum să împiedicați un utilizator să instaleze sau să ruleze extensii în Chrome

Ce este Lookout for Work?

Lookout for Work este pentru utilizatorii de afaceri înscriși în programul Lookout for Work. Această aplicație oferă protecție completă dispozitivului dvs. mobil, cum ar fi aplicația Lookout. Îți protejează dispozitivul de amenințări și încălcări. Lookout.com găsi telefonul meu pentru serviciu va scana în mod continuu pentru viruși sau amenințări. Dacă sunt găsite amenințări, vă alertează pe dumneavoastră și administrația companiei dumneavoastră.

Cum îți poți găsi telefonul folosind Lookout?

Găsirea unui telefon folosind un Lookout este ușor. Urmați acești pași pe Lookout.com procesul de găsire a telefonului meu:

Notă: Pentru a găsi un dispozitiv, acesta ar trebui să fie pornit și să aibă o conexiune la rețea.

1. Vizitați pagina de conectare a contului Lookout din browser.

2. Introduceți e-mailul și parola și faceți clic pe Conectare.

3. Apoi, faceți clic pe opțiunea LOCATE MY DEVICE din secțiunea My Devices pentru a localiza dispozitivul conectat.

Puteți folosi Lookout pentru a vă localiza telefonul dacă este oprit?

Nu, nu puteți folosi Lookout pentru a vă localiza telefonul dacă este oprit. Telefonul trebuie să fie pornit și să aibă o conexiune la rețea pentru a-l localiza. Chiar dacă dispozitivul este în modul Avion, tot nu îl veți putea urmări. Puteți verifica locația anterioară a dispozitivului dvs. Pentru a prelua o locație, Lookout folosește GPS. Dar rețeaua va fi blocată dacă dispozitivul este oprit sau în modul Avion. Prin urmare, Lookout nu va putea localiza locația dvs. când dispozitivul este oprit.

Lookout poate fi folosit ca aplicație de urmărire pentru telefonul dvs.?

Da, Lookout poate fi folosit ca aplicație de urmărire pentru telefonul dvs. Pe măsură ce Lookout localizează noua locație a dispozitivului dvs., renunță automat la locația anterioară. Din istoricul locațiilor, puteți urmări locația curentă a telefonului dvs.

  Cum să utilizați calendarul și programarea evenimentelor în Outlook 365 pentru Mac

Este Lookout 100% precis?

Da, Lookout este 100% precis și de încredere. Oferă coordonatele exacte ale dispozitivului dvs. Și, folosește tehnologia GPS pentru a prelua locația dispozitivului dvs. Scanează pentru orice viruși și programe malware de pe dispozitivul dvs. și, de asemenea, vă poate urmări dispozitivul. Versiunea actualizată a aplicației Lookout oferă mult mai multe funcții, cum ar fi detectarea amenințărilor și a încălcării pe site-ul Lookout.com găsiți telefonul meu. Acesta permite utilizatorului să facă copii de rezervă ale datelor din stocarea lor în cloud și oferă o funcție de blocare și ștergere.

Cum îți faci backup pentru datele utilizând Lookout?

Puteți face copii de rezervă ale datelor folosind Lookout urmând acești pași atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS:

Notă: Faceți upgrade la versiunea premium pentru a activa opțiunea de rezervă.

1. Lansați aplicația Lookout.

2. Atingeți pictograma hamburger din colțul din stânga sus.

3. Apăsați pe Backup pentru a deschide instrumentul de backup.

4. Apăsați pe Back Up Now pentru a efectua o copie de rezervă a dispozitivului dvs.

Ce este Lookout Mobile Security pe Android?

Lookout Mobile Security este o aplicație care vă protejează dispozitivul și informațiile personale de amenințări și încălcări. Lookout pentru Android este disponibil pentru descărcare gratuită din Magazinul Play. Lookout oferă funcții de bază, cum ar fi scanerul de viruși, detectarea rădăcinii dispozitivului și detectarea amenințărilor și localizează dispozitivul dacă este actualizat la premium. Oferă mai multe funcții, inclusiv backup, blocarea și ștergerea datelor dacă dispozitivul este pierdut, Wi-Fi sigur, alertă de furt și raport de încălcare. Lookout.com find my phone este una dintre cele mai utilizate funcții ale acestei aplicații.

  15 comenzi grozave pentru terminalul Mac OS X pe care s-ar putea să nu le cunoașteți

Prin ce este Google Lookout diferit de aplicația normală?

Lookout for Google este o aplicație bazată pe inteligență artificială creată pentru a ajuta persoanele cu pierdere a vederii să exploreze lumea. Permite utilizatorilor săi să scaneze text, imagini, documente și monede și să le descrie. Deschideți aplicația, îndreptați camera către obiect și bum, descrierea dvs. este gata. Google Lookout poate fi descărcat și utilizat gratuit. Pe de altă parte, aplicația Lookout este creată pentru a oferi securitate dispozitivelor mobile cu funcții precum un scanner de viruși, un scaner de amenințări, localizarea dispozitivului meu și multe altele. Trebuie să faceți upgrade la versiunea premium pentru a utiliza funcții suplimentare, cum ar fi Wi-Fi sigur și Backup.

Aplicația Lookout poate fi dezinstalată?

Da, aplicația Lookout poate fi dezinstalată de pe dispozitiv. Este același lucru cu dezinstalarea oricărei alte aplicații de pe dispozitivul Android sau iOS. Este o aplicație destul de utilă. În cazul în care îți pierzi telefonul sau îți este furat, poți accesa site-ul Lookout pentru a-ți găsi dispozitivul. Dezinstalarea aplicației nu vă va șterge contul.

***

Sperăm că acest articol v-a ajutat să învățați cum să vă găsiți dispozitivul utilizând Lookout.com găsiți telefonul meu și, de asemenea, v-a oferit informații despre Lookout pentru Google și Android. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.