08/18/2022

Cum să ștergi o postare pe OfferUp

În zilele noastre, cumpărarea și vânzarea de produse sau articole au devenit destul de comune. Multe site-uri oferă această oportunitate maselor de a vinde și cumpăra articole în funcție de bugetul lor. Un astfel de site este OfferUp, care este exclusiv pentru Statele Unite. Dacă utilizați deja OfferUp și doriți să știți cum să ștergeți postarea OfferUp și lucrurile conexe, continuați să citiți acest articol până la sfârșit. Să aflăm cum ștergeți un articol din OfferUp cu pași detaliați.

Cum să ștergi o postare pe OfferUp

Așa cum este și numele, OfferUp ajută oamenii să vândă și să cumpere diverse articole foarte ușor. Să aflăm mai multe despre aceasta în detaliu înainte de a trece la pașii care explică cum poți șterge postarea dorită de pe Offerup.

Ce este OfferUp?

OfferUp este o platformă prin care oamenii să cumpere lucruri la prețuri rezonabile sau să vândă un articol nedorit altora în timp ce stau confortabil acasă. Îți economisește timpul când te plimbi în căutarea acelui set de canapele perfect pentru camera ta de zi. Stând acum acasă, poți să-ți cauți mașina visurilor și să alegi care ți se potrivește. Este un site autentic pentru cumpărători și vânzători.

  Cele mai bune instrumente software pentru furnizori de servicii gestionate

Notă: OfferUp este disponibil numai în SUA.

Cum ștergi o postare de pe OfferUp?

Nu puteți șterge o postare de pe OfferUp. Poți arhiva postarea doar pentru a o anula. Acesta va elimina articolul din paginile cu istoricul căutărilor de pe site-ul și aplicația OfferUp. Urmați pașii de mai jos pentru a arhiva postarea dorită pe OfferUp.

1. Deschideți aplicația OfferUp pe telefonul dvs. mobil.

2. Atingeți fila Oferte din bara de jos.

3. Comutați la secțiunea Vânzare din partea de sus și apăsați pe articolul dorit din listă.

4. Atingeți pictograma cu trei puncte de lângă opțiunea Editare.

5. Apăsați pe opțiunea Arhivă.

6. Atingeți opțiunea Arhivare din fereastra de confirmare. Postarea dorită va fi anulată imediat.

Cum ștergeți un articol de pe OfferUp pe Android?

După cum sa menționat în răspunsul de mai sus, nu puteți șterge niciuna dintre postările din aplicația OfferUp pentru Android. Le puteți anula doar arhivându-le. Urmați răspunsul de deasupra acestuia pentru a înțelege cum să arhivați articolele pe OfferUp pentru a le elimina din feed și din rezultatele căutării.

Ce este Archive on OfferUp?

Arhivarea unui articol sau a unei postări pe OfferUp înseamnă că nu vindeți articolul, nu îl vindeți deja sau doriți să îl vindeți mai târziu. Arhivarea duce la eliminarea automată a articolului din orice rezultat al căutării. De asemenea, nu șterge postarea, ci o păstrează ascunsă în profilul tău, care poate fi ulterior listat din nou atunci când vrei să o postezi.

Cum șterg un OfferUp arhivat?

Pur și simplu nu puteți șterge postarea arhivată OfferUp. Aveți doar opțiunea de a arhiva pentru a-l anula din listă. După arhivarea postării, aceasta nu va apărea în rezultatele căutării. Dacă vrei să știi cum să arhivezi o postare pe OfferUp, citește și urmează pașii menționați ca răspuns la întrebarea de mai sus.

  ExtShield ajută la protejarea Chrome împotriva programelor malware și extensiilor adware

Ce se întâmplă când dezarhiviți o postare din OfferUp?

Dacă ați dezarhivat o postare din OfferUp, aceasta va apărea din nou în feedul dvs. și va fi văzută în rezultatele căutării viitoare. Dacă articolul este vândut și dezarhivat, atunci nu va apărea în feed.

Cum editez o postare pe OfferUp?

Pentru a edita o postare pe OfferUp, urmați pașii de mai jos:

1. Deschideți aplicația OfferUp.

2. Apăsați pe fila Oferte.

3. Atingeți fila Vânzare din partea de sus

4. Apoi, atingeți elementul dorit, așa cum se arată.

5. Apăsați pe opțiunea Editați sub postarea dorită.

6. Apăsați pe opțiunea Salvare după ce ați terminat editarea pentru a salva modificările pe care le-ați făcut.

Puteți șterge un articol din OfferUp?

Nu, nu puteți ști cum să ștergeți postarea OfferUp deoarece nu există o modalitate dedicată de a face acest lucru. Dacă ați vândut articolul, acesta se va muta automat în secțiunea de arhivă. Dacă doriți să anulați sau să ascundeți orice articol/postare, atunci arhivați-l din pagina Oferte. Citiți și urmați pașii menționați la începutul acestui articol pentru a afla cum să ascundeți postările pe OfferUp.

Poți fi înșelat cu OfferUp?

Da, există întotdeauna posibilitatea de a fi înșelat atunci când vă ocupați de vânzarea/cumpărarea online. Acest lucru se poate întâmpla în multe feluri. Este posibil să fie produse false, în timp ce alții vă pot înșela fără să vă plătească. Dacă se întâmplă ceva, trebuie să raportați acest lucru din pagina de asistență OfferUp.

Ar trebui să-mi dau adresa pe OfferUp?

Nu, OfferUp este o aplicație publică în care informații importante precum adresa, detaliile bancare sau altele nu ar trebui să fie afișate. Dacă vă place să vindeți/cumpărați, puteți oricând să optați pentru un loc de întâlnire sigur pentru a procesa în continuare aranjamentele. Punerea datelor personale pe site-urile de socializare poate fi un lucru riscant.

  Cele mai bune 5 instrumente pentru planificarea capacității rețelei (revizuire)

De unde știi dacă cineva este legitim la OfferUp?

Pentru a verifica legitimitatea unui vânzător/cumpărător, verificați întotdeauna profilul acestuia cu atenție. Puteți face acest lucru verificând recenziile, evaluările sau orice insigne pe care le-ar fi câștigat. În acest fel, puteți ști dacă cumpărați sau vindeți persoanei potrivite.

Toate vânzările sunt finale pe OfferUp?

Da, vânzările de pe OfferUp sunt finale dacă sau când sunt marcate ca vândute. Dacă ați efectuat deja plata sau ați primit-o, afacerea este, fără îndoială, încheiată între dvs. și partea respectivă.

Există un alt site ca OfferUp?

Da, multe alte site-uri precum OfferUp vă oferă să vindeți/cumpărați produse online. Puține astfel de opțiuni sunt eBay, Ooodle, LetGo, 5Miles, Etsy, Poshmark etc.

***

Sperăm că ați învățat cum să ștergeți postarea OfferUp. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. Spune-ne despre ce vrei să înveți în continuare.