06/26/2022

Cum să ștergi comentariile de pe Facebook, Twitter, YouTube și altele

Folosind Facebook, Twitter, Google+, YouTube și Instagram, comunicăm unul cu celălalt instantaneu, împărtășind gânduri, link-uri și fotografii de-a lungul fusurilor orare și continentelor. Cu toate acestea, nu toată interacțiunea de pe internet poate fi pozitivă și uneori oamenii pot lăsa comentarii la postările tale pe care ai prefera să nu le facă. Din fericire, creatorii rețelelor sociale au făcut mai ușor să ștergeți orice comentarii negative sau abuzive pe care le puteți primi. Iată cum să ștergeți comentariile (consultați și Cum să utilizați instrumentul de verificare a confidențialității de la Facebook și să anulați prietenii)

Cum să ștergeți comentariile: Facebook

Pentru a șterge comentarii pe versiunea web a Facebook, pur și simplu treceți cu mouse-ul peste comentariul pe care doriți să-l eliminați și faceți clic pe „x” care apare în partea dreaptă.

În aplicația iOS, pur și simplu atingeți comentariul și faceți clic pe șterge…

…iar pentru Android doar schimbați robinetul pentru o apăsare lungă.

Cum să ștergeți comentariile: Instagram

Pentru a elimina un comentariu din versiunea iOS a Instagram, pur și simplu atingeți comentariul, glisați-l spre stânga, atingeți pictograma coș și selectați Ștergere.

Utilizatorii Android trebuie pur și simplu să atingă pictograma balon explicativ de sub comentarii și să atingă comentariul în cauză pentru a afișa opțiunea de ștergere.

Cum să ștergeți comentariile: Twitter

Twitter funcționează într-un mod ușor diferit față de multe alte rețele sociale, prin aceea că alți utilizatori nu pot comenta direct postările tale, ci pot răspunde doar prin propria postare separată. Ca atare, nu puteți șterge răspunsul altui utilizator la fel ca și pe o platformă precum Facebook.

  Facebook acum vă permite să marcați postările de pe web și mobil

În schimb, cel mai bun mod de a scăpa de comentariile negative este de a bloca utilizatorul ofensator, de a „dezactiva” tweet-urile viitoare de la acesta și, în cazuri extreme, de a le raporta și pentru spam sau limbaj abuziv.

Puteți face acest lucru în iOS apăsând lung pe tweetul în cauză pentru a afișa meniul cu aceste opțiuni.

În aplicația Android, faceți clic pe tweetul în cauză, apoi faceți clic pe butonul de opțiuni din colțul din dreapta sus pentru a deschide meniul.

Cum să ștergeți comentariile: YouTube

Navigați la comentariul pe care doriți să îl eliminați dintr-un videoclip, faceți clic pe săgeata cu opțiuni derulantă din colțul din dreapta sus al comentariului, apoi faceți clic pe Eliminare.

Cum să ștergeți comentariile: Google+

Pentru a șterge comentarii dintr-un flux Google+, pur și simplu găsiți comentariul, faceți clic pe „x” din colțul din dreapta sus și apoi faceți clic pe ștergere pentru a confirma.