08/08/2022

Cum să ștergeți permanent un cont Snapchat

Snapchat poate fi o aplicație grozavă, dar poate ești îngrijorat că cineva ar putea face copii pe hârtie ale fotografiilor tale fara sa stii. Sau pur și simplu nu ai mai putea fi atât de interesat. În ambele cazuri, probabil vă întrebați: cum se șterge un cont Snapchat? Ei bine, suntem aici să explicăm.

Să aruncăm o privire la modul în care vă puteți șterge definitiv contul Snapchat prin aplicația mobilă sau site-ul web pentru desktop.

Cum să vă ștergeți contul Snapchat

La fel ca majoritatea aplicațiilor de rețele sociale, poate fi dificil să vă dați seama exact cum să vă ștergeți definitiv contul Snapchat.

Există două moduri de a vă șterge aplicația Snapchat: fie pe site-ul pentru desktop al Snapchat, fie prin aplicația mobilă. Vom trece peste ambele metode mai jos.

Cum să vă ștergeți contul Snapchat de pe un computer

În primul rând, vom arunca o privire la modul de ștergere cont Snapchat de pe site-ul desktop al aplicației.

  • Odată ce ați deschis browserul web dorit, accesați Snapchat.comderulați în jos până în partea de jos a paginii și faceți clic pe Asistență.
  • După ce ajungeți la pagina de asistență, tastați „șterge contul meu” în bara de căutare. Va apărea opțiunea Ștergeți contul meu. Continuați și faceți clic pe el.
  • Acest lucru vă va duce la o pagină care explică consecințele și procesul ștergerii contului dvs. Vă recomandăm să citiți acest lucru, deoarece este o ștergere permanentă; doriți să vă asigurați că doriți cu adevărat să vă ștergeți contul. Dacă sunteți mulțumit de ceea ce citiți, puteți găsi linkul către Portalul de ștergere a contului sub titlul Cum să vă ștergeți contul Snapchat.
  • După ce faceți clic pe acel link, Snapchat vă va redirecționa către o pagină care vă va cere să vă conectați la contul dvs. Snapchat. Dacă tot ce vedeți este un ecran de conectare Snapchat, atunci vă puteți introduce adresa de e-mail și parola fără a vă șterge contul imediat. Apoi, Snapchat vă va redirecționa către o altă pagină care vă va cere să vă ștergeți contul. Dacă Snapchat vă duce direct la pagina de ștergere, introducerea e-mailului și a parolei vă va șterge definitiv contul.
  • După confirmarea ștergerii, contul dumneavoastră va fi mai întâi dezactivat timp de 30 de zile. Dacă decideți că nu doriți să vă ștergeți definitiv contul, trebuie doar să vă conectați din nou. În caz contrar, contul dvs. va fi șters după această perioadă.
  •   Cum să-ți dai seama dacă cineva și-a șters contul Snapchat

    Cum să vă ștergeți contul Snapchat prin aplicația mobilă

    Dacă preferați să vă ștergeți contul direct de pe telefon, puteți face acest lucru prin aplicația mobilă oficială Snapchat, deși este nevoie de puțină investigație.

    Deschideți aplicația Snapchat pe dispozitivul mobil iOS sau Android. Apoi, urmați procesul de mai jos pentru a vă șterge contul Snapchat.

  • Mai întâi, atingeți fotografia de profil din colțul din stânga sus al ecranului principal.
  • Acum, în colțul din dreapta sus al paginii de profil, atingeți pictograma Setare.
  • În setările Snapchat, derulați în jos până ajungeți la secțiunea Asistență și alegeți Am nevoie de ajutor.
  • Acest lucru vă va duce la Pagina de asistență, care are o bară de căutare în față și în centru. În această bară de căutare, tastați „Ștergeți contul meu” și selectați Ștergeți contul meu când apare.
  • După aceea, Snapchat vă va aduce la pagina de asistență pentru ștergerea contului, unde vi se vor prezenta toate detaliile mai fine despre ștergerea contului. Dacă sunteți mulțumit de tot ce vedeți, mergeți mai departe și atingeți linkul portalului de conturi chiar sub titlul Cum să vă ștergeți contul Snapchat.
  • De acolo, Snapchat vă va duce la pagina reală de ștergere a contului. Vă va oferi un avertisment final despre ce presupune ștergerea contului înainte de a vă cere să introduceți informațiile de conectare. Pentru a vă șterge definitiv contul Snapchat, introduceți informațiile și atingeți Continuați.
  • Contul dvs. este acum șters!

    Iată-l. Dacă doriți cu adevărat să vă ștergeți contul Snapchat, lăsați-l să stea cel puțin treizeci de zile după ce ați decis inițial să-l ștergeți și va dispărea odată ce au trecut acele treizeci de zile.

      Cum să faci un sondaj pe Snapchat