08/18/2022

Cum să ștergeți contul Microsoft Teams

Un cont Microsoft Teams, odată creat, nu este ușor de eliminat. Această problemă există din două motive; contul este în mod normal legat de un e-mail care este conectat la un cont Microsoft 365 sau este un cont Active Directory și trebuie șters de pe site-ul web SharePoint al unui domeniu pentru a elimina în mod eficient utilizatorul.

În general, ștergerea unui cont Microsoft Teams va necesita adesea ca un utilizator să elimine o licență pentru produs, precum și să se elimine din orice domeniu la care este atașat. Ștergerea unui cont Microsoft Teams gratuit se va dovedi adesea mai complicată decât ștergerea unui cont de afaceri sau de companie.

Ștergeți contul Microsoft Teams

Pentru a șterge un cont Microsoft Teams, trebuie mai întâi să determinați tot ceea ce este legat de acesta. De cele mai multe ori, veți folosi același cont cu o mulțime de alte servicii Microsoft și, atunci când ștergeți contul, s-ar putea foarte bine să pierdeți accesul la servicii, precum și la datele stocate în ele.

Ștergeți contul Microsoft Teams – gratuit

Ștergerea unui cont gratuit Microsoft Teams implică adesea o mulțime de garanții, dacă este conectat la un cont Microsoft 365. Dacă contul dvs. nu este conectat la niciun alt serviciu Microsoft, nu veți pierde atât de multe date. Pentru a șterge contul, trebuie să ștergeți contul Microsoft pe care îl utilizați pentru a vă conecta la Microsoft Teams.

  Utilizați camera din față și din spate pentru a înregistra filme video-in-video pe iPhone

Viziteaza Închideți-vă contul pagină.
Conectați-vă cu contul Microsoft pe care doriți să îl ștergeți.
Confirmați că înțelegeți fiecare element care va fi pierdut atunci când ștergeți contul.
Selectați un motiv pentru ștergerea acestuia.
Faceți clic pe butonul de ștergere.
Contul va fi marcat pentru ștergere.

Notă: contul poate fi recuperat în 60 de zile, dar nu după. Dacă aveți un abonament Microsoft 365 asociat contului, anulați-l, verificați dacă puteți obține o rambursare, apoi continuați.

Ștergeți contul Microsoft Teams – Organizație/Entreprindere

Pentru a șterge un cont Microsoft Teams, trebuie să aveți drepturi de administrator la centrul de administrare Microsoft 365,

Vizitați centrul de administrare Microsoft 365.
În coloana din stânga, extindeți Utilizatori.
Selectați Utilizatori activi.
Selectați utilizatorul pe care doriți să-l ștergeți.
Faceți clic pe Ștergeți utilizatorul.

Acest lucru va șterge utilizatorul din Microsoft Teams, dar e-mailul său este încă activ și poate fi folosit pentru a accesa alte servicii disponibile pentru cont. Ar trebui să-l ștergeți și din Active Directory.

Concluzie

Un cont Microsoft Teams nu poate fi separat de contul Microsoft la care este conectat. Puteți achiziționa oricând un cont Microsoft 365 dintr-un alt cont decât cel conectat la contul dvs. Microsoft Teams, dar ștergerea acestuia va duce adesea la multe daune colaterale.