06/09/2023

Cum să ștergeți cache-ul Instagram pe Android și iOS

Instagram a explodat în popularitate în ultimii ani. Toată lumea are un cont pe Instagram care a început ca o aplicație de partajare a fotografiilor. A atins astfel de înălțimi încât mărcile folosesc utilizatori celebri de Instagram ca influenți pentru a-și răspândi produsele. Ca și în cazul altor aplicații, aplicația Instagram generează fișiere cache care îi permit să se încarce mai rapid de fiecare dată când o deschideți. Fișierele cache sunt stocate pe dispozitivul dvs. mobil și uneori pot consuma mult spațiu. Dar poți învăța cum să ștergi memoria cache a Instagram. Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre același lucru, vă oferim un ghid util care vă va învăța cum să ștergeți memoria cache a Instagram.

Cum să ștergeți cache-ul Instagram pe Android și iOS

Instagram este utilizat pe scară largă pe smartphone-uri, iar aplicația sa este una dintre cele mai descărcate aplicații atât pe Android, cât și pe iOS. Vă vom învăța cum să vă ștergeți memoria cache Instagram pe ambele platforme.

Metoda 1: Pe Android

Ștergerea memoriei cache a aplicației Instagram pe Android este destul de simplă și puteți face asta urmând acești pași.

Notă: telefoanele inteligente nu au aceleași opțiuni de setări. Acestea variază de la producător la producător, așa că verificați setările corecte înainte de a schimba oricare. Am arătat pașii folosind smartphone-ul Honor Play.

1. Deschide Setări atingând pictograma Setări.

2. Apoi, apăsați pe Setări aplicații și accesați opțiunea Toate aplicațiile.

  9 cele mai bune aplicații de memento pentru Android și iPhone

3. Găsiți și atingeți aplicația Instagram. Se va deschide informații despre aplicație.

4. Apăsați pe opțiunea Stocare.

5. În Stocare, apăsați pe opțiunea Golire cache.

După aceasta, cache-ul Instagram va fi eliminat. Acum știi cum să ștergi memoria cache Instagram pe Android.

Metoda 2: Pe iOS

Apple nu vă permite să ștergeți fișierele cache ale aplicațiilor direct pe iOS. Va trebui să ștergeți aplicațiile pentru a le șterge fișierele cache. Urmați pașii de mai jos pentru a șterge memoria cache Instagram pe iOS.

1. Atingeți pictograma Setări pentru a deschide Setări.

2. Găsiți opțiunea General și apăsați pe ea.

3. Apăsați pe opțiunea iPhone Storage.

4. Găsiți aplicația Instagram și atingeți-o.

5. Apăsați pe opțiunea Ștergere aplicație. Va șterge aplicația Instagram de pe iPhone.

6. Reveniți la ecranul de start și apăsați pe pictograma App Store pentru a deschide App Store.

7. Căutați aplicația Instagram și instalați-o din nou.

Prin urmare, acesta este modul în care puteți șterge memoria cache Instagram pe iOS și Android. Aplicația Instagram nou instalată nu va avea fișiere cache.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Instagram poate șterge conturile inactive?

Ans. Nu există niciun cuvânt oficial despre acesta de către Instagram, dar utilizatorii au observat că unele conturi sunt închise dacă nu sunt active o perioadă lungă de timp. Asigurați-vă că vă conectați pe Instagram din când în când pentru a evita astfel de probleme.

Q2. Ce este un cont privat de Instagram?

Ans. În mod implicit, Instagram-ul tău poate fi vizualizat de oricine de pe internet, chiar și de cei care nu au un cont de Instagram. Un Instagram privat este un cont care poate fi vizualizat numai de urmăritorii săi, ceea ce înseamnă că numai cei care urmăresc acel cont anume pot vedea fotografiile, videoclipurile și locațiile partajate de acesta.

  Cum să obțineți versiuni pentru dezvoltatori iOS 10 înainte de lansarea publică beta

Q3. Cât de lungi pot fi rolele Instagram?

Ans. Când a fost introdus pentru prima dată, rolele puteau dura până la 30 de secunde, dar din cauza TikTok și a popularității sale tot mai mari, Instagram a decis să mărească această limită la 60 de secunde. Acum puteți posta o bobină de un minut pe Instagram.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut învăța cum să ștergeți memoria cache Instagram. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii.

x