Cum să sincronizați notele pentru iPhone și iPad

Luarea notițelor este o modalitate excelentă de a vă asigura că nu uitați cea mai recentă idee de un milion de dolari (sau poate doar să luați lapte în drum spre casă). Păstrarea notelor sincronizate între dispozitivele dvs. este vitală pentru a nu pierde nimic.

Din fericire, când vine vorba de iPhone și iPad, există numeroase moduri de a face note pe un dispozitiv și de a le face să apară aproape magic pe altul. Nici nu trebuie să căutați o aplicație pentru a o face. Aplicația Apple Notes îndeplinește majoritatea cerințelor de care au nevoie majoritatea oamenilor. Faptul că este integrat chiar în fiecare iPhone și iPad – și că este gratuit – cu siguranță ajută!

Există câteva moduri în care puteți păstra notele sincronizate – folosind iCloud sau profitând de Google – și le vom prezenta pe ambele aici.

Având în vedere integrarea strânsă a iCloud cu iPhone și iPad, să începem de aici, nu?

Cum să sincronizați notele utilizând iCloud

Pentru a începe lucrurile, deschideți aplicația Setări pe orice dispozitiv pe care aveți nevoie de sincronizarea notelor.

Apoi, atingeți zona Apple ID din partea de sus a ecranului. Veți vedea fotografia de profil a contului dvs., precum și numele dvs. Atingerea oriunde în jur ar trebui să vă ducă la ecranul de setări Apple ID. Este posibil să fie nevoie să introduceți parola iCloud în acest moment, în funcție de cât timp a trecut de la ultima autentificare.

Atingeți intrarea iCloud în ecranul de setări Apple ID nou deschis.

Activați comutatorul „Note” și apoi puteți ieși din Setări.

  Securizează-ți parolele de afaceri și informațiile sensibile cu 1Password

Acest lucru permite sincronizarea notelor în aplicația Apple Notes pentru acest dispozitiv special. Nu uitați să repetați procesul pe iPhone-urile sau iPad-urile suplimentare.

Cum să sincronizați notele folosind Google

În primul rând, trebuie să vă asigurați că contul dvs. Google este deja configurat pe iDevice. Dacă nu ai făcut asta, avem un articol care te ghidează prin dedesubt.

Procesul de activare a sincronizării pentru aplicația Apple Notes prin serviciile Google este foarte similar cu configurarea iCloud și începe din nou în aplicația Setări. Odată ajuns acolo, atingeți intrarea „Parole și conturi”.

Apoi, atingeți contul Google pe care doriți să-l utilizați pentru sincronizarea Apple Notes.

În cele din urmă, comutați comutatorul „Note” în poziția pornit.

Din nou, este important să ne amintim că acest lucru permite sincronizarea notelor pentru un dispozitiv. Va trebui să activați acest lucru pe orice dispozitiv suplimentar în același mod.