06/26/2022

Cum să setați un temporizator de repaus în Apple Music pe iPhone, Mac și Android

Deși Apple Music are totul acoperit pentru a fi o aplicație de top de redare a muzicii, îi lipsește un cronometru de oprire încorporat. Fiind cineva căruia îi place să adoarmă cu muzică relaxantă, găsesc nedumerită absența unei funcții native de cronometru de somn în Apple Music. Dar inutil să ne îngrijorăm de lipsa acestei funcții, haideți să aruncăm o privire la modul în care puteți seta un temporizator de repaus în Apple Music pe iPhone, iPad, Android, Mac și chiar și pe un PC Windows.

Setați un temporizator de repaus în Apple Music (2022)

Ghici ce, iOS vine cu un temporizator de inactivitate foarte la îndemână care funcționează nu numai cu Apple Music, ci și cu alte aplicații de streaming muzical, inclusiv Spotify și YouTube Music. Aplicația Ceas pentru iPhone și iPad vă permite să setați temporizatorul de somn dorit, astfel încât să puteți adormi ascultând muzica preferată.

Deși nu puteți eticheta aplicația Ceas ca un cronometru nativ de repaus pentru Apple Music, aceasta umple golul cu ușurință. Aceasta înseamnă că nu va trebui să instalați o aplicație terță parte sau să cheltuiți bani pentru a finaliza treaba. Dar alte dispozitive precum Mac, Windows și Android? Ei bine, am găsit soluții ingenioase care vă permit să setați un temporizator de repaus pentru Apple Music pe aceste dispozitive. Având în vedere asta, să începem!

  Cum să activați filtrele de ecran pentru a compensa daltonismul în Android

Setați un cronometru de repaus pentru Apple Music pe iPhone și iPad

 • Lansați aplicația Ceas pe iPhone sau iPad.
 • 2. Acum, apăsați pe fila Timer din colțul din dreapta jos al ecranului.

  3. Apoi, setați durata și selectați opțiunea „Când se termină cronometrul”.

  4. Derulați în jos în jos și alegeți opțiunea „Opriți redarea”. Apoi, atingeți Setați în colțul din dreapta sus.

  5. Atingeți Start pentru a porni temporizatorul de repaus. Acum, puteți merge mai departe și vă bucurați de muzică, știind că Apple Music va înceta redarea muzicii la ora prevăzută.

  6. Rețineți că puteți anula/întrerupe temporizatorul de oprire în orice moment. Mergeți la aplicația Ceas -> Temporizator și atingeți Anulare/Pauză.

  Setați cronometrul de repaus pe Apple Music pentru Android

  Notă: opțiunea de a seta un temporizator de repaus pe Apple Music este limitată la versiunea beta a aplicației chiar acum. Am testat funcția în versiunea beta Apple Music 3.10. Acestea fiind spuse, ne-am putea aștepta ca compania să aducă această caracteristică pe canalul stabil în următoarea actualizare.

  1. Deschideți Apple Music pe telefonul dvs. Android și redați o melodie pentru a accesa interfața de redare a muzicii. Când sunteți aici, atingeți meniul vertical cu trei puncte din colțul din dreapta și alegeți „Temporizator de repaus”.

  2. Când selectați „Sleep Timer” în meniul pop-up, veți vedea duratele disponibile. Opțiunile includ 15 minute, 30 de minute, 45 de minute, 1 oră și când se termină melodia sau albumul curent. Alegeți durata dorită a temporizatorului de repaus și gata. Apple Music va opri automat melodia după perioada de timp predeterminată.

    Remediați apelul video WhatsApp nu funcționează pe iPhone și Android

  3. Pentru a dezactiva cronometrul de repaus pe Apple Music, deschideți interfața temporizatorului de repaus (meniul cu trei puncte în interfața de utilizare în curs de redare -> cronometrul de repaus) și apăsați pe numărătoarea inversă. Când vedeți opțiunile temporizatorului, selectați „Oprit”, iar muzica va continua redarea chiar și după temporizatorul de oprire pe care l-ați setat anterior.

  Setați un temporizator de repaus pentru Apple Music pe Mac

  1. Lansați Preferințe de sistem pe Mac și accesați setările „Baterie”.

  Notă: În macOS Catalina și versiuni anterioare, va trebui să alegeți Economizor de energie. Folosesc macOS Catalina, așa că trebuie să merg la setările „Energy Saver”.

  2. Apoi, selectați Program.

  3. În continuare, bifați caseta din stânga Sleep. Apoi, setați durata de timp preferată. La final, asigurați-vă că faceți clic pe OK pentru a confirma.

  Setați un temporizator de repaus pentru Apple Music pe Windows

  Configurarea unui temporizator de repaus pentru Apple Music pe Windows este la fel de simplă. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la Setări -> Sistem -> Pornire și repaus -> Repaus. Apoi, setați durata de timp și sunteți gata.

  Ascultă melodiile tale preferate în pat cu un cronometru de repaus pentru Apple Music

  Deci asta este! Acum că știți cum să setați un temporizator de repaus pentru Apple Music, continuați și profitați la maximum de acesta pentru a adormi cu o liniște deplină. Puteți ajunge din urmă cu toate melodiile tale preferate fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la redarea muzicii în urechi toată noaptea. Deși aș aștepta cu nerăbdare sosirea unui temporizator de repaus încorporat pentru aplicația Apple Music, aceste soluții sunt foarte fiabile. Le-ați găsit de ajutor? Asigurați-vă că împărtășiți cei doi cenți în comentariile de mai jos.

    Nu puteți primi mesaje după trecerea de la iPhone la Android? Acum există o remediere oficială de la Apple