Cum să setați un GIF ca fundal animat pe iPhone

Aici, la How-To Geek, credem că funcția iOS Live Wallpaper este destul de îngrijită, deși este subutilizată. Dacă nu doriți să vă petreceți timpul pentru a vă crea propriul fundal animat grozav, una dintre cele mai bune opțiuni este să utilizați un GIF.

La fel ca în majoritatea lucrurilor de pe iPhone, există o aplicație pentru asta. În acest caz, este GIPHY, una dintre cele mai bune aplicații GIF de pe iOS. Descărcați-l și să începem.

Deschideți GIPHY și căutați un GIF care vă place. Există câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cauți:

Imaginea de fundal pentru iPhone este verticală. Dacă nu doriți un GIF foarte mic sau foarte decupat, ar trebui să căutați ceva care este și vertical.
Imaginile de fundal live sunt staționare de cele mai multe ori. Ar trebui să alegeți ceva în care cadrul fix să arate bine.
GIF-urile au în general o calitate scăzută a imaginii. Merită să petreceți puțin timp pentru a găsi ceva de înaltă calitate. Va arata mult mai bine.

După puțină căutare, am găsit acest minunat GIF Flanders.

După ce ați găsit GIF-ul, deschideți-l și atingeți cele trei puncte mici din colțul din dreapta jos. Apoi, selectați „Convertire în fotografie live”.

Veți avea două opțiuni: Salvare ca fotografie live (Ecran complet) și Salvare ca fotografie live (Fit to Screen).

Ecranul complet decupează GIF-ul, așa că ocupă întregul ecran al iPhone-ului tău, în timp ce Fit to Screen adaugă bare negre. Selectați-l pe cel pe care îl doriți, iar fotografia live va fi salvată în camera dvs. foto. Vă sugerez să încercați ambele și să vedeți care dintre ele funcționează mai bine pentru dvs.

  Cum se utilizează funcția TRUNC în Excel

Acum, este timpul să vă setați imaginea de fundal. Accesați Setări > Imagine de fundal > Alegeți un nou fundal.

Selectați „Fotografii live” și apoi fotografia live pe care tocmai ați salvat-o. Poziționați GIF-ul așa cum doriți și apoi atingeți „Setare”. Puteți alege dacă doriți să fie pe ecranul de blocare, pe ecranul de pornire sau pe Ambele.

Și cu asta gata, vei avea ca fundal un GIF nou prost și sexy.

Setarea GIF-ului tău preferat ca imagine de fundal este o modalitate excelentă de a adăuga personalitate la ceea ce de altfel este același telefon pe care îl folosesc milioane de alte persoane. Puteți chiar să creați și să setați propriile GIF-uri.