Cum să salvați obiectele PowerPoint ca imagini

Dacă v-ați gândit vreodată că ar fi util să salvați obiecte sau diapozitive întregi din prezentarea dvs. PowerPoint ca imagini pentru a le utiliza într-un alt program, atunci aveți noroc! Puteți face exact asta în câțiva pași simpli.

Salvarea obiectelor ca imagini în PowerPoint

Salvarea unui obiect, sau chiar a mai multor obiecte, din prezentarea PowerPoint este extrem de utilă. Lucrul care face acest truc atât de util este că obiectele sunt salvate, implicit, ca fișier PNG transparent, ceea ce înseamnă că nu veți avea fundalul invaziv pe care altfel l-ați avea dacă ați face doar o simplă captură de ecran.

Vom folosi următorul diapozitiv ca exemplu în următoarele câteva secțiuni. În acest slide, avem un total de patru obiecte.

Imagine („The Geek”)
Caseta de text (Titlu)
Caseta de text (subtitrare)
Forma (linie)

Salvați un singur obiect ca imagine

Pentru a salva un obiect ca imagine, trebuie mai întâi să selectăm obiectul de salvat. În acest exemplu, ne vom selecta titlul.

Faceți clic dreapta pe obiect și selectați „Salvare ca imagine” din meniul care apare.

Apoi, redenumiți fișierul, selectați tipul de fișier pe care doriți să-l utilizați, apoi faceți clic pe „Salvați”.

Obiectul tău este acum salvat ca imagine! Destul de îngrijit, nu? Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce ați avea nevoie vreodată să faceți asta, și este de înțeles. După cum am menționat anterior, beneficiul real este atunci când doriți să salvați mai multe obiecte dintr-un diapozitiv ca o singură imagine.

  12 strategii de marketing pe LinkedIn pentru o creștere și implicare explozivă

Salvați mai multe obiecte ca o singură imagine

Să ne întoarcem la exemplul de diapozitiv pentru a vedea cum se face.

În primul rând, trebuie să selectăm obiectele pe care dorim să le salvăm ca imagine. Pentru a selecta mai multe obiecte dintr-un diapozitiv, țineți apăsată tasta Ctrl în timp ce faceți clic pe fiecare obiect. În acest exemplu de diapozitiv, avem patru obiecte și le vom selecta pe toate patru.

De aici, procesul de salvare a obiectelor ca imagini este același ca înainte. Faceți clic dreapta pe oricare dintre obiectele selectate, selectați „Salvare ca imagine” din meniu, dați un nume fișierului, selectați un tip de fișier, apoi faceți clic pe „Salvare”. Acum aveți o singură imagine cu toate obiectele selectate!

De exemplu, să vedem cum arată imaginea când este folosită în Word.

Acest lucru funcționează bine dacă nu doriți fundalul diapozitivului PowerPoint în imagine, dar în cazul în care o faceți, puteți pur și simplu să salvați întregul diapozitiv ca imagine.

Salvați un întreg diapozitiv ca imagine

În modul „Vizualizare normală”, selectați diapozitivul pe care doriți să îl salvați ca imagine din panoul din stânga. Vom selecta diapozitivul 1 în acest exemplu.

Acum, selectați fila „Fișier”.

Faceți clic pe „Salvați ca”.

Selectați locația în care doriți să salvați fișierul, denumiți fișierul și apoi selectați tipul de fișier imagine. În acest exemplu, vom selecta formatul .png.

Odată ce sunteți gata, mergeți mai departe și faceți clic pe „Salvați” și va apărea o nouă fereastră. Aici, puteți alege să salvați toate diapozitivele sau doar pe cea pe care ați selectat-o ​​ca imagine. Vom alege „Doar Acesta”.

  Cum să mutați filele Safari între iPhone, iPad și Mac

Acum diapozitivul selectat este salvat ca imagine! Iată un exemplu despre cum ar arăta dacă ar fi să-l inserăm în Word.

Indiferent de locul în care doriți să utilizați imaginea, această metodă vă va păstra imaginea curată și profesională.