Cum să rootați Samsung Galaxy S5 internațional (SM-G900F)

Cel mai recent flagship al Samsung din linia sa Galaxy S, S5, este unul dintre cele mai populare smartphone-uri anunțate în acest an. Dacă sunteți gata să cumpărați telefonul de îndată ce ajunge pe rafturile pe multe piețe în câteva săptămâni, dar nu sunteți sigur dacă să faceți saltul sau nu din cauza preocupărilor legate de accesul root pe dispozitiv, nu vă mai faceți griji! XDA Senior Recognized Developer Chainfire a făcut-o din nou, înrădăcinând varianta internațională a Galaxy S5 chiar înainte de lansarea sa, tocmai a făcut-o de mai multe ori în trecut cu telefoanele emblematice anterioare. În cele ce urmează, vă vom ghida prin procesul de rootare a S5 (SM-G900F) folosind metoda sa CF-Auto-Root încercată și testată.

Oricine a folosit deja CF-Auto-Root nu ar trebui să aibă probleme la rootarea telefonului cu această metodă, deoarece toți pașii sunt exact la fel. Pentru cei nefamiliarizați, rootarea cu CF-Auto-Root implică flasharea unui fișier pe telefon prin Odin, care, la rândul său, pornește telefonul cu o recuperare personalizată pentru a flash SuperSU și apoi restabilește automat recuperarea stocului pe telefon, asigurându-se că rămâne cât mai aproape. pentru a stoca în toate celelalte aspecte posibil chiar și după înrădăcinare.

Disclaimer: Urmați acest ghid în întregime pe propriul risc. wdzwdz nu va fi responsabil dacă telefonul dvs. este blocat în timpul procesului.

Atenție: Fișierele furnizate în acest ghid sunt destinate NUMAI pentru rootarea variantei internaționale a Galaxy S5, adică SM-G900F. NU încercați să rootați nicio altă variantă a dispozitivului (sau orice alt dispozitiv) cu acest fișier. (Puteți verifica numărul modelului telefonului dvs. în Setări > Despre dispozitiv > Număr model.)

  Cum să schimbați o favicon de marcaj în Chrome

Important: Înrădăcinarea cu această metodă VA crește contorul de bliț și va declanșa marcajul de garanție KNOX al Samsung, astfel încât garanția dvs. va fi anulată.

Cerințe

Procedură

Extrageți conținutul arhivei CF-Auto-Root descărcate într-un folder de pe computer.
Lansați ODIN din fișierele extrase.
Faceți clic pe butonul PDA din Odin și selectați fișierul numit CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar. Asigurați-vă că lăsați totul exact așa cum este
Puneți telefonul în modul de descărcare, oprindu-l, apoi apăsând butoanele Volum Jos, Acasă și Pornire împreună. Dacă vi se cere să apăsați un buton pentru a intra în modul de descărcare la pornire, faceți asta.
Conectați-vă telefonul la computer prin USB. Una dintre cutiile din partea de sus ar trebui să se aprindă.
Faceți clic pe butonul Start din Odin și doar stați pe spate și relaxați-vă în timp ce telefonul dvs. este rootat. Asigurați-vă că NU vă deconectați telefonul de la computer în timpul procesului.

Asta ar trebui să facă acest lucru – la repornire, dispozitivul va fi rootat, în timp ce orice altceva (inclusiv recuperarea) ar trebui să fie stoc.

[via XDA-Developers]