06/26/2022

Cum să rootați Android TV Box

Să vedem dacă ești o persoană căreia îi place să experimenteze tehnologia înainte de a continua cu subiectul. Răspundeți la întrebările care urmează pentru a analiza dacă aparțineți categoriei. Doriți să convertiți un televizor LCD sau LED obișnuit într-un televizor inteligent care vă ascultă comenzile? Dacă există o soluție la întrebarea anterioară, ați dori să-i faceți modificări? Dacă răspunsurile la întrebări sunt afirmative, încercați să citiți articolul până la sfârșit. Ei bine, răspunsul la prima întrebare este cutia Android TV pe scurt. Veți vedea un răspuns detaliat în cea mai bună secțiune a casetei Android TV nerootate. Răspunsul la această din urmă întrebare este Root Android TV Box sau Jailbreak Android TV Box. Termenii rădăcină sau jailbreak sunt din punct de vedere tehnic aceiași, așa că articolul s-ar concentra pe subiectul jailbreak Android box. Poate fi o practică larg acceptată care necesită luarea unor măsuri de precauție, așa că citiți toate secțiunile din acest articol pentru o mai bună înțelegere.

Cum să rootați Android TV Box

Avantajele rootării casetei Android TV sunt explicate în această secțiune.

 • Acces complet la directorul de sistem al casetei Android TV: Rootarea casetei Android TV vă oferă acces complet la toate fișierele de sistem și puteți modifica fișierele din directorul de sistem.

 • Efectuați modificări la sistemul de operare: înrădăcinarea casetei dvs. Android TV vă permite să faceți modificări sistemului de operare al casetei dvs. Puteți modifica conținutul și specificațiile sistemului de operare, deoarece dezactivează caracteristica de securitate încorporată a sistemului de operare.

 • Personalizați și descărcați aplicații incompatibile: prin rootarea casetei Android TV, puteți instala aplicațiile care altfel sunt incompatibile cu dispozitivul dvs. În plus, puteți personaliza aplicațiile de pe caseta Android TV prin rootarea dispozitivului.

 • Adăugați alte aplicații neacceptate: este posibil să fi observat că este posibil să nu puteți adăuga aplicații precum Kodi pe dispozitiv, deoarece intră în conflict cu caracteristica de securitate a dispozitivului. După înrădăcinarea casetei Android TV, puteți adăuga cu ușurință aplicațiile.

 • Eliminați aplicațiile încorporate nedorite: dacă sunteți prea enervat cu aplicațiile încorporate și doriți să le modificați, atunci puteți să vă rootați dispozitivul și să eliminați cu ușurință aplicațiile nedorite.

 • Adăugați serviciu VPN: Majoritatea casetelor Android TV nu vă vor permite să adăugați funcții speciale, cum ar fi un serviciu VPN. Puteți adăuga un serviciu VPN dacă caseta dvs. Android TV este rootată.

 • Personalizați aspectele vizuale: cele mai multe casete Android TV nu vă permit să personalizați și să faceți modificări la aspectul vizual de pe dispozitiv. Prin înrădăcinarea dispozitivului, puteți personaliza aspectul vizual și puteți modifica interfața conform cerințelor dvs.

 • Instalați ROM-uri personalizate: dacă aveți coduri și doriți să le rulați pe caseta Android TV, puteți instala ROM-urile personalizate prin rootarea dispozitivului.

 • Durată de viață mai bună a bateriei: prin rootarea casetei Android TV, puteți crește durata de viață a bateriei dispozitivului dvs. hibernand aplicațiile neutilizate de pe dispozitiv. Acest lucru vă va permite să utilizați aplicațiile specifice care vă plac cu putere mare și cu o economie bună de energie vine o durată de viață mai bună a bateriei.

 • Overclockarea vitezei dispozitivului: dacă v-ați săturat prea mult să utilizați cutia lentă Android TV, puteți îmbunătăți viteza de ceas prin rootarea dispozitivului. Acest lucru vă va permite să utilizați dispozitivul la o viteză mai mare, fără întreruperi și perturbări.

Dezavantajele înrădăcinării Android TV Box

Următoarele sunt câteva dezavantaje ale rootării Android TV Box.

 • Fără acoperire de garanție a producătorului sau a operatorului: dacă v-ați rootat cutia Android TV, este posibil ca acoperirea de garanție furnizată atât de producător, cât și de operator să nu fie aplicabilă și este posibil să vă blocați dispozitivul.

 • Este posibil ca aplicațiile pentru drepturi de autor să nu funcționeze: dacă aveți unele aplicații care necesită să acceptați acordul de licență pentru drepturi de autor, este posibil să nu mai puteți accesa acele aplicații dacă v-ați rootat caseta Android TV.

 • Nu vor fi disponibile actualizări: deoarece rootarea casetei Android TV vă permite să instalați ROM-uri personalizate; nu vă puteți aștepta la niciun mesaj de actualizare de la site-urile oficiale. În cel mai rău caz, este posibil să nu mai puteți instala actualizările pentru dispozitiv.

 • Risc de amenințare de viruși pentru caseta dvs. Android TV: deoarece caseta Android TV înrădăcinată este deschisă pentru instalarea oricărui software, este posibil să fiți supus instalării oricăror fișiere malware pe dispozitiv. Prin urmare, riscul unei amenințări virale la adresa dispozitivului dvs. poate ajunge să compromită funcționalitatea dispozitivului.

Pași de precauție

Pașii de precauție necesari care trebuie efectuati înainte de a înrădăcina caseta Android TV sunt enumerați mai jos.

 • Instalați software antivirus: deoarece caseta Android TV cu rădăcină este deschisă pentru orice software, vi se recomandă să instalați software antivirus pe dispozitiv pentru a preveni intrarea fișierelor rău intenționate. Acesta poate acționa ca un strat de protecție pentru utilizarea aplicațiilor și a altor funcționalități.

 • Faceți backup pentru datele casetei Android TV: dacă ați rootat caseta Android TV, este posibil să pierdeți toate detaliile, cum ar fi fișierele importante și acreditările de conectare pentru aplicații. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă a tuturor datelor din caseta Android TV înainte de a vă roota dispozitivul.

 • Activați un serviciu VPN pe caseta dvs. Android TV: dacă utilizați orice serviciu Torrent, trebuie să activați un serviciu VPN pentru a vă proteja caseta Android TV de probleme de drepturi de autor și pentru alte scopuri de siguranță.

Configurați setările Android TV Box

Primul pas preliminar pentru jailbreak caseta Android este să configurați setările dispozitivului dvs. Deoarece vi se va cere să adăugați aplicații de la software terță parte pentru a vă ajuta să rootați dispozitivul, trebuie să configurați setările pentru a permite astfel de aplicații.

1. Conectați Android TV Box la televizor și porniți Android TV Box.

2. În meniul disponibil, faceți clic pe butonul Setări pentru a lansa aplicația Setări pe televizorul dvs.

3. În secțiunea Personal, faceți clic pe butonul Securitate și restricții pentru a lansa ecranul Setări de securitate.

4. În secțiunea Administrare dispozitiv, activați setarea Surse necunoscute pentru a permite instalarea de aplicații terță parte.

5. Faceți clic pe butonul OK din fereastra pop-up de confirmare pentru a finaliza procesul de configurare.

Aplicații terță parte pentru a roota Android TV Box

Această secțiune va discuta despre aplicațiile terță parte care pot fi folosite pentru a face jailbreak-ul Android TV.

Aplicațiile explicate mai jos trebuie instalate folosind o aplicație suplimentară pe televizor. Asigurați-vă că urmați pașii în ordinea menționată pentru a evita orice întrerupere a procesului.

1. KingRoot

KingRoot este o aplicație gratuită și nu trebuie să aveți un abonament plătit pentru a utiliza serviciul și a jailbreak cutia Android. Procedura de instalare nu este complicată și puteți roota cu ușurință caseta Android TV.

1. Conectați cutia Android TV la televizor folosind un cablu USB.

2. Deschideți site-ul web oficial KingRoot și descărcați fișierul de instalare pe televizor.

3. Faceți clic pe butonul Ultima versiune și urmați comenzile de pe ecran pentru a finaliza instalarea fișierului .apk.

4. Acum, lansați aplicația Magazin Google Play pe televizor și instalați aplicația Downloader pe televizor.

5. Lansați aplicația Downloader după ce este instalată și instalați aplicația KingRoot.

6. Lansați aplicația KingRoot din meniu și faceți clic pe butonul TRY TO ROOT din pagină pentru a vă roota caseta Android TV.

7. După ce caseta Android TV este rootată, aplicația KingRoot va reveni la pagina de pornire.

2. Framaroot

Framaroot este o altă astfel de aplicație care trebuie instalată pe televizor folosind manual telecomanda Android TV Box. Puteți face jailbreak caseta Android utilizând pașii de mai jos:

1. Conectați cutia Android TV la televizor folosind un cablu USB.

2. Deschideți site-ul web oficial Framaroot și descărcați fișierul de instalare pe televizor făcând clic pe butonul Descărcare APK.

3. Urmați comenzile de pe ecran pentru a finaliza instalarea fișierului .apk.

4. Acum, lansați aplicația Magazin Google Play pe televizor și instalați aplicația Downloader pe televizor.

5. Lansați aplicația Downloader după ce este instalată și instalați aplicația Framaroot.

6. Lansați aplicația Framaroot și, în ecranul de selectare a unei exploatări, selectați opțiunea Instalare superutilizator și faceți clic pe butonul Instalare.

7. Faceți clic pe butonul OK din mesajul de confirmare pentru a finaliza procesul de înrădăcinare.

Dacă nu vă simțiți confortabil să utilizați televizorul ca platformă pentru rootarea casetei Android TV, puteți instala aplicațiile prezentate mai jos pentru rootarea dispozitivului folosind computerul.

3. One Click Root

Aplicația One Click Root este o aplicație de încredere pentru jailbreak caseta Android și necesită un abonament plătit. Procesul de instalare este simplu și se poate face rapid.

1. Deschideți site-ul web oficial al aplicației One Click Root în browserul dvs. web implicit de pe computer.

2. Conectați caseta Android TV la computer folosind un cablu USB și faceți clic pe butonul START ROOT NOW pentru a descărca aplicația pentru dispozitivul selectat.

3. Deschideți aplicația Setări și, în fereastra de setări OPȚIUNI DEZVOLTATOR, activați opțiunile de depanare ADB și Depanare USB pentru a activa setările.

4. Rulați software-ul One Click Root descărcat făcând clic pe butonul ROOT NOW și veți putea să vă rootați caseta Android TV.

4. Kingo ROOT

Aplicația Kingo ROOT vă permite să rootați caseta Android TV cu doar câteva clicuri și puteți face jailbreak caseta Android în câțiva pași.

1. Conectați cutia Android TV la computer folosind un cablu USB.

2. Deschideți site-ul web oficial pentru Kingo ROOT și faceți clic pe butonul Descărcare pentru Windows de pe pagina de pornire.

3. Lansați fișierul android_root.exe descărcat făcând dublu clic pe el.

4. Faceți clic pe butonul Următorul din fereastra Configurare pentru a începe instalarea.

5. În ecranul Acord de licență, selectați opțiunea Accept acordul și faceți clic pe butonul Următorul pentru a continua.

6. Faceți clic pe butonul Finish din fereastra Kingo Android ROOT Setup Wizard pentru a finaliza procesul de instalare.

7. Pe software-ul Kingo ROOT, accesați fereastra Setări și faceți clic pe secțiunea OPȚIUNI DEZVOLTATOR.

8. Activați depanarea ADB activând setarea din secțiune.

9. Faceți clic pe butonul One Click Root pentru a începe să vă rootați caseta Android TV și așteptați finalizarea procesului.

Cum se verifică rădăcina

Pentru a verifica dacă caseta Android TV este rootată sau nu, puteți verifica starea utilizând o funcție simplă de rulare din aplicația Root Checker. Secțiunea explică metoda de verificare a stării dispozitivului folosind televizorul.

1. Conectați caseta Android TV la televizor și lansați aplicația Magazin Google Play pe televizor.

2. Descărcați aplicația Root Checker pe televizor, selectați versiunea de bază a aplicației și lansați aplicația după ce este instalată.

3. Faceți clic pe fila VERIFICARE rădăcină și faceți clic pe butonul VERIFICARE rădăcină din secțiunea Verificare stare rădăcină cu detaliile casetei Android TV pentru a începe verificarea.

4. Navigați la fila REZULTATE și verificați dacă caseta dvs. Android TV este rootată cu succes sau nu.

8 cele mai bune casete Android TV nerootate

Există numeroase casete Android TV cu diverși factori, cum ar fi procesorul, producătorul etc. Necesitatea de a selecta cea mai bună casetă Android TV nerădăcinată este un factor convingător dacă planificați o durată de viață bună. Cutia Android TV listată cuprinde diverși factori, cu dispozitivul de înaltă performanță în partea de sus până la cel mai ieftin și de bază dispozitiv la sfârșitul liniei. Citiți toate specificațiile și selectați cea mai potrivită casetă Android TV. Țineți cont de rezultatele aplicației pentru întrebarea rădăcină a casetei Android TV și selectați-o pe cea care acceptă astfel de aplicații. Puteți lua în considerare factori precum RAM și spațiu de stocare pentru a lua în considerare alegerile.

1. Chromecast cu Google TV

Chromecastul cu Google TV este alegerea perfectă ca cutie Android TV.

 • Cutia vă oferă o calitate excelentă a imaginii cu rezoluție 4K și permite streaming HDR.
 • De asemenea, este susținut de o telecomandă ușor de utilizat, mică și bine construită, având un design elegant și compact.
 • Avantajul notabil al utilizării telecomenzii este că acceptă Dolby Vision/ Atmos.
 • Software-ul Google TV oferă noi funcții și modele îmbunătățite pentru imagine, ceea ce vă permite să aveți noul aspect Google UI, iar interfața Google TV este excelentă.
 • Procesorul cutiei este Amolgic S905X3 care permite operațiunilor din cutie să funcționeze fără probleme.
 • Cutia vă oferă 2 GB spațiu RAM și poate ocupa spațiu de stocare de până la 8 GB.
 • Pretul cutiei este cel mai accesibil in comparatie cu tendintele pietei.
 • Vă permite să accesați cu ușurință aproape fiecare serviciu de streaming.
 • Telecomanda, totuși, vine cu un număr limitat de butoane, așa că ar putea fi dificil să accesați aplicații cu ușurință.
 • O altă limitare a utilizării Chromecastului este că există puține erori și erori nerezolvate.

2. NVIDIA Shield TV

Televizorul NVIDIA Shield este o alegere bună dacă căutați păstrarea pe termen lung a casetei Android TV.

 • Cutia are un design elegant și compact, care arată mai mult ca un tub mic decât cu o cutie.
 • Puteți accesa serviciul de jocuri în cloud NVIDIA sau NVIDIA GeForce Now care vă permite să jucați jocuri pentru PC pe televizor.
 • Oferă upscaling 4K și oferă rezoluție HDR care vine cu un procesor mai rapid sau NVIDIA Tegra X1+.
 • De asemenea, acceptă Dolby Vision și Dolby Atmos și are un upscaling AI care convertește conținutul HD în rezoluție 4K.
 • Dimensiunea RAM a cutiei este de 2 GB și poate ocupa spațiu de stocare de până la 8 GB deoarece are un slot pentru carduri microSD.
 • Dacă doriți să aveți o conexiune prin cablu, există o mufă Ethernet.
 • Cutia vine cu o telecomandă premium, care este o telecomandă triunghiulară confortabilă și există o funcție de căutare a telecomenzii pierdute pe cutie.
 • Dispozitivul primește actualizări frecvente, ceea ce îl face mai util decât restul de pe listă.
 • Principalul dezavantaj este că prețul cutiei nu este accesibil dar poate fi luat în considerare ținând cont de beneficiile pe care le oferă.

3. NVIDIA Shield TV Pro

NVIDIA Shield Pro este o versiune actualizată a televizorului NVIDIA Shield și are caracteristici mai bune decât versiunea anterioară.

 • Procesorul este NVIDIA Tegra X1+ și oferă caracteristici de bază similare cu cele ale NVIDIA Shield TV.
 • Calitatea imaginii oferită de această cutie Android TV este disponibilă în rezoluție 4K și HDR.
 • În plus față de upscaling 4K și telecomandă premium, are RAM suplimentară sau stocare și vine cu porturi USB de dimensiune completă.
 • De asemenea, puteți conecta dispozitive de stocare externe, antene over-the-air și tastaturi ca periferice folosind porturile USB din spate.
 • Puteți considera această cutie Android TV ca un hub SmartThings, deoarece acceptă o varietate de funcții.
 • Are un spațiu RAM de 3 GB și un spațiu de stocare de 16 GB care vă oferă posibilitatea de a utiliza Dolby Vision și Dolby Atmos.
 • Telecomanda premium care vine împreună cu cutie are funcția de căutare a distanței pierdute activată.
 • Dimensiunea cutiei este, totuși, mai mare și puțin costisitoare decât versiunea de bază.
 • Aceasta este o alegere ideală pentru utilizatorii puternici cărora le place să beneficieze de multiple beneficii din utilizarea unei casete Android TV.

4. TiVo Stream 4K

TiVo Stream 4K este, de asemenea, una dintre cele mai bune casete Android TV.

 • TiVo Stream 4K are procesorul Amolgic S905Y2 și este o alegere bună pentru a economisi bani.
 • Acceptă imagini la rezoluția 4K și HDR, dar nu are o funcție de upscaling 4k.
 • Cutia acceptă și Dolby Vision și Dolby Atmos și este ușor să configurați această cutie pentru televizorul dvs.
 • Aceasta este o cutie Android TV care are 2 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare.
 • Puteți integra canale Sling TV și puteți căuta canale live pe televizor folosind tastatura numerică de pe telecomandă.
 • Telecomanda pentru cutia Android TV vine cu control vocal cu acces ușor la Asistentul Google.
 • Aplicația exclusivă TiVo Stream vă permite să vizionați emisiunile și filmele pe baza recomandărilor și preferințelor dvs.
 • Aplicația oferă, de asemenea, acces la serviciile de streaming, făcând din aplicație o funcție suplimentară suplimentară.

5. onn. Dispozitiv de streaming Android TV UHD

Onn. Dispozitivul de streaming Android TV UHD este cel mai ieftin box Android TV de pe piață.

 • Cutia are un procesor Amlogic S905Y2 si suporta imagini in HDR iar calitatea imaginii oferita este 4K UHD.
 • De asemenea, acceptă Dolby Atmos și are un spațiu RAM de 2 GB și 8 GB spațiu de stocare neextensibil.
 • Telecomanda care vine împreună cu cutia are un buton Asistent dedicat pentru Asistentul Google, în plus față de comenzile TV normale.
 • Telecomanda are patru comenzi rapide pentru cele mai bune servicii de streaming și le puteți accesa cu ușurință apăsând aceste butoane.
 • Principalul dezavantaj este că nu acceptă Dolby Vision și conexiunea Wi-Fi.

6. Xiaomi Mi Box S

Xiaomi Mi Box S este un tip de cutie Android TV cu preț redus, cu beneficii bune.

 • Are suport 4K și HDR pentru imagine, care este similar cu televizorul NVIDIA Shield.
 • Oferă, de asemenea, o piele Android TV clară și puteți găsi toate suplimentele similare cu caseta Android TV TiVo Stream 4K.
 • Telecomanda inclusă cu cutie are un design simplificat și puteți găsi stick-ul Mi TV în dispunerea butoanelor.
 • Este posibil ca dispozitivul să nu asigure performanță neîntreruptă și pot exista întârzieri ocazionale în utilizarea cutiei.

7. Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi Mi TV Stick este ideal dacă sunteți în căutarea unei versiuni de bază a casetei Android TV.

 • Calitatea imaginii oferită este de 1080 p, mai degrabă decât rezoluția 4K.
 • Cutia este foarte accesibilă datorită caracteristicilor limitate și designului simplu cu profil redus.

8. Dynalink

Dynalink este un alt dintre cele mai bune casete Android TV.

 • Cutia Dynalink Android TV are procesorul Amolgic S905Y2.
 • Are streaming video 4K HDR și oferă 2 GB spațiu RAM cu 8 GB spațiu de stocare neextensibil.
 • Cutia este ușoară și portabilă, ceea ce o face o alegere bună pentru modificări frecvente.
 • Poate permite suport Dolby Audio uneori și este incompatibil cu Dolby Vision.
 • Telecomanda pentru cutie are o funcționalitate care îi permite să fie controlată prin comenzi vocale prin butonul Asistent din mijloc.
 • Unele butoane vă direcționează către servicii de streaming precum Netflix și YouTube și există un buton pentru accesarea Google Play.
 • Există două porturi pe această cutie, un port micro USB pentru alimentare și celălalt un port HDMI.

***

Scopul principal al articolului este de a oferi aplicațiile care v-ar ajuta să rootați Android TV Box. Puteți folosi aplicațiile pentru a face jailbreak caseta Android și o puteți folosi conform alegerii și convenabilității dvs. Prin înrădăcinare, puteți face jailbreak pentru Android TV și funcțiile la care puteți obține acces după procesul sunt descrise în articol. În plus, o listă cu cele mai bune casete Android TV nerootate pe care le puteți cumpăra. Dacă aveți sugestii sau întrebări în legătură cu acest articol, vă rugăm să folosiți secțiunea de comentarii pentru a ne spune părerile dvs.

  Cum să utilizați un serviciu de streaming de muzică ca alarmă pe Android