Cum să remediați eșecul de autentificare a gateway-ului AT&T U-verse

Conexiunea ta la internet vine la tine printr-un ISP. ISP-ul rămâne în mod normal în fundal; Tot ce știi este că dispozitivele tale se pot conecta la router și totul este bine. Dacă întâmpinați probleme de conectare la un anumit site web, problemele apar adesea cu setările dvs. de internet sau configurația routerului. În mod normal, este ușor de rezolvat.

eșec de autentificare gateway

Remediați eșecul de autentificare a gateway-ului AT&T U-verse

AT&T este unul dintre cei mai mari ISP-uri din America. Oferă atât internet rapid, cât și conexiuni prin cablu de mare viteză, pe lângă alte servicii și produse. În mod normal, vă puteți baza pe un serviciu neîntrerupt din partea companiei. Acest lucru este valabil atât pentru internet, cât și pentru serviciul său de cablu.

Dintre numeroasele servicii și produse pe care le oferă AT&T, serviciul U-Verse TV. Este un televizor livrat printr-o conexiune de rețea de mare viteză și, ca orice altă conexiune de rețea, poate avea probleme. Dacă vedeți mesajul de eroare a autentificării gateway-ului pe televizorul dvs. U-Verse, încercați soluțiile de mai jos.

1. Verificați starea serviciului AT&T

Înainte de a încerca ceva pentru a remedia eroarea de eșec de autentificare a gateway-ului, verificați dacă este de partea dvs. sau dacă AT&T se confruntă cu o întrerupere a serviciului. Se întâmplă și compania trebuie să o repare.

Pentru a verifica starea serviciului, accesați pagina de stare a serviciilor a companiei. Alternativ, puteți să apelați toată linia de asistență și vă vor spune dacă există o problemă în curs.

  Cum să înlocuiți bateria AirTag

Dacă există o întrerupere a serviciului, este la latitudinea AT&T să o rezolve.

2. Modem de pornire

Încercați să reporniți modemul, adică routerul.

Găsiți butonul de pornire de pe router.
Apăsați și mențineți apăsat butonul timp de 15 secunde.
Eliberați butonul.
Deconectați modemul de la priza de perete.
Așteptați încă 15 secunde.
Conectați mufa de alimentare la modem.
Apăsați butonul de pornire pentru al porni.
Așteptați ca luminile să se stabilizeze.

3. Verificați dacă nu există cabluri slăbite

Dacă un cablu nu este conectat în siguranță la router, este posibil să vedeți eroarea de eșec de autentificare a gateway-ului. Localizați routerul și asigurați-vă că totul este conectat în siguranță. Încercați să vă deconectați și să îl reconectați din nou. În plus, asigurați-vă că totul este conectat la portul/priza corectă.

4. Resetați routerul

Încercați să resetați routerul. Eroarea de eroare a autentificării gateway indică o problemă cu configurațiile rețelei și, dacă accesați televizorul, precum și alte dispozitive, setările de rețea din router trebuie resetate.

Localizați butonul de resetare de pe router (acesta este diferit de butonul de pornire).
Apăsați și mențineți apăsat butonul de resetare.
Când luminile de pe router încep să clipească, eliberați butonul.
Așteptați ca luminile să se stabilizeze.
Eșecul de autentificare a gateway-ului ar trebui să dispară.

Concluzie

Eroarea de eșec de autentificare a gateway-ului pe un computer poate avea de-a face cu tot felul de lucruri; browserul, setările de rețea ale computerului, setările DNS sau site-ul web pe care încercați să îl accesați. Dacă vedeți o eroare de eșec a autentificării gateway-ului pe toate dispozitivele dvs., este posibil ca routerul sau conexiunea să fie defectuoase. Dacă nu sunteți familiarizat cu resetarea unui router, puteți contacta AT&T pentru ajutor.

  Cum să le detectăm și să le atenuăm?