06/26/2022

Cum să opriți oamenii să vă trimită mesaje directe pe Twitter

Twitter a anunțat prin intermediul a postare pe blog că își extinde funcția Mesaje directe, permițând utilizatorilor să primească mesaje private de la oricine – indiferent dacă îi urmărești sau nu. Urmează de când compania a testat funcția în 2013, când unii utilizatori de Twitter s-au plâns că nu pot renunța la funcție odată ce s-au înscris.

„Sperăm că aceste schimbări vă vor ajuta să vă conectați mai ușor – și direct – pe Twitter cu oamenii, cauzele și afacerile la care vă interesează cel mai mult.” Compania a scris.

Vestea bună este că, dacă nu doriți ca străinii să aibă capacitatea de a vă trimite mesaje private prin Twitter, nu trebuie să faceți nimic. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să vă înscrieți prin meniul de setări pentru a activa funcția. Funcția este lansată începând cu 20 aprilie, așa că dacă nu vedeți opțiunea în meniul Setări, veți fi suficient de curând.

Dacă doriți ca oricine (inclusiv nebunii) să vă trimită mesaje telefonice pe Twitter, urmați ghidul nostru pas cu pas pentru a activa DM de la toată lumea de pe Twitter de mai jos.

Cum să primiți mesaje directe (DM-uri) de la oricine

1) Conectați-vă Twitter pentru web și navigați la meniul Setări făcând clic pe pictograma dvs. prifle din colțul din dreapta sus și apoi făcând clic pe Setări.

2) După ce ați accesat meniul Setări, selectați „Securitate și confidențialitate” în partea dreaptă.

3) Odată ce vă aflați în meniul Securitate și confidențialitate, derulați în jos la secțiunea Confidențialitate la subsecțiunea Mesaje directe.

  Cum să înregistrați și să trimiteți un Tweet vocal în aplicația Twitter

4) Bifați caseta care spune „Primiți mesaje directe de la oricine” și faceți clic pe „Salvați modificările”.

Twitter a asigurat utilizatorii că, dacă doriți să opriți pe cineva să vă trimită mesaje private, puteți bloca cu ușurință utilizatorul să vă urmărească/trimite mesaje. Dacă decideți că doriți să renunțați la funcție în orice moment, urmați pașii de mai sus și debifați opțiunea.