Cum să obțineți Picture in picture pentru apelurile Google Meet

Google Meets este încă un alt serviciu de întâlnire/chat video de la Google. Nu concurează tocmai cu Zoom sau Microsoft Teams. Funcțiile nici măcar nu sunt apropiate, dar Meet este pentru un apel video rapid.

Meet se bazează în întregime pe browserul web, ceea ce permite practic să fie folosit de oricine în câteva secunde, atâta timp cât un browser este disponibil. Acest lucru limitează, de asemenea, funcțiile pe care le acceptă, dar este singura modalitate de a-l menține ușor și ușor de utilizat.

Imagine în imagine Google Meet

Google Meet nu are imagine în imagine în mod implicit. Poate estompa fundalul foarte bine, dar nu există nicio modalitate de a muta un videoclip într-un colț al ecranului. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o extensie numită MeetInOne.

MeetInOne este disponibil pentru Chrome și Safari. Are, de asemenea, o aplicație macOS autonomă cu o aplicație Windows 10 în lucru.

Instalați MeetInOne în browserul dvs.
Participați la o întâlnire Google Meet.
Imaginea în imagine este activată în mod implicit.
Faceți clic pe pictograma din stânga sus.
Videoclipul va intra în modul imagine în imagine.

Alte funcții Google Meet

MeetInOne poate adăuga o listă uimitoare de funcții la Google Meet. Pentru a le activa, faceți clic pe pictograma aplicației și veți vedea o listă lungă de comutatoare care activează o funcție.

Caracteristicile pe care le poate adăuga sunt;

Modul întunecat.
Dezactivează automat sunetul la alăturare.
Videoclip dezactivat automat la înscriere.
Omite ecranul de așteptare.
Obțineți o bară transparentă în partea de jos (unde apar controalele).
Apăsați pentru a vorbi cu bara de spațiu capabilă să dezactiveze/dezactiva microfonul.
Respingere automată și acceptare automată a participanților.
Deschide automat chatul.
Activați automat subtitrările.
Un cronometru pentru întâlniri și multe altele.

  Cele mai bune scanere pe care le-am revizuit în 2020

MeetInOne are o aplicație desktop, iar extensia Chrome sau Safari are o opțiune de deschidere a aplicației. Vă puteți înscrie pentru a testa aplicația Windows. Aplicația desktop nu este necesară pentru a folosi Meets sau pentru a folosi extensia.

Concluzie

Meet există ca un instrument online independent de celelalte servicii Google. Va funcționa în orice browser modern și va funcționa fără un cont Google sau Gmail. În acest an, când majoritatea aplicațiilor de chat au adăugat funcții pentru a concura cu cererea în creștere, Meet a adăugat doar integrarea Gmail. Nu concurează cu Microsoft Teams și să aștepți pentru a adăuga funcții mai sofisticate este inutil. Meets este ceea ce este. Puteți folosi Hangouts în schimb dacă doriți să utilizați un produs Google. În afara produselor Google, există o mulțime de alternative.