12/11/2023

Cum să obțineți permise de raid la distanță nelimitate în Pokémon Go

Accesul raid de la distanță este una dintre caracteristicile popularului joc Pokémon Go. Acest joc folosește GPS-ul și ceasul mobilului tău pentru a localiza jucătorul și Pokémonul din jur. Îi permite antrenorului să se plimbe în lumea reală pentru a prinde Pokémonul din joc. Un Remote Raid Pass le permite jucătorilor să se reunească și să participe la bătălii de 5 stele. Un permis de raid la distanță a fost inclus inițial în 2020 pentru a extinde caracteristica Raid existentă. Spre deosebire de celelalte funcții, acest Remote Raid Pass nu este ușor disponibil în PokéStops sau Gifts. Ce se întâmplă dacă poți obține Pokemon Go Remote Raid Pass gratuit? Prin urmare, în acest articol, veți afla și cum să obțineți permise de raid la distanță nelimitate. De asemenea, veți învăța cum să obțineți gratuit Remote Raid Pass Pokemon Go și să obțineți Remote Raid Pass gratuit.

Cum să obțineți permise de raid la distanță nelimitate în Pokémon Go

Pokémon Go este un joc de rol aventuros în realitate augmentată. Jocul este dezvoltat de Niantic Labs și are peste 100 de milioane de descărcări din Magazinul Google Play. Este destinat grupei de vârstă 12+. Jocul folosește urmărirea GPS pentru a permite jucătorului să prindă Pokémon și să-i antreneze în locații din viața reală. Pokemonii apar când sunt în apropiere și sunt capturați atunci când li se aruncă o Pokéball. De asemenea, puteți juca jocul pe computer.

  Remediați iMessage trebuie să fie activat pentru a trimite acest mesaj

Ce este Remote Raid Pass în Pokémon Go?

Un Remote Raid Pass este un produs ingenios care vă permite să participați la raid. Această caracteristică permite jucătorului să se alăture raidului de pe ecranul din apropiere de oriunde, fără a fi nevoie să călătorească. Abonamentele de raid de la distanță au fost puse în aplicare în timpul pandemiei, când oamenii nu se puteau muta și întâlni pe alții în grupuri. Cinci antrenori pot folosi un Remote Raid Pass pentru a fi simultan în același raid.

Puteți profita la maximum de permisele de raid de la distanță participând la raid oriunde în lume, când sunteți invitat de un antrenor. Cu toate acestea, vă puteți alătura raidului numai atunci când sunteți prieten cu antrenorul. Puterea unui Pokémon se reduce atunci când un Remote Raid Pass este utilizat într-un fel. În continuare, în articol, veți afla mai multe despre cum să obțineți gratuit Remote Raid Pass Pokemon Go.

Aveți la dispoziție diferite tipuri de permise de raid:

 • Pass de luptă premium
 • Permis de raid de la distanță
 • Raid Pass gratuit
 • EX Raid Pass

Notă: puteți avea mai multe permise de luptă premium, spre deosebire de abonamentul raid gratuit.

Cum să obțineți un permis de raid la distanță

Iată următoarele modalități de a obține gratuit Remote Raid Pass din magazinul Pokémon Go.

 • Patru permise de raid la distanță sunt disponibile prin achiziționarea cutiei Great în valoare de 1.400 de PokéCoins.

 • Un Remote Raid Pass este disponibil prin achiziționarea Raid Box în valoare de 699 PokéCoins.

 • De asemenea, puteți cumpăra un Remote Raid Pass pentru 100 de PokéMonede sau o grămadă de 3 pentru 300 de PokéCoins.
 • Trebuie să cumpărați în joc un pachet Boo folosind 2000 de monede Poké. Pachetul Boo poate fi folosit pentru a obține 3 permise de raid la distanță.
 • Primești Pokémon Go Remote Raid Pass gratuit, completând anumite misiuni sau sarcini de cercetare.
 • De asemenea, puteți folosi bani reali pentru a cumpăra PokéMonede.
 • O altă metodă de a obține Remote Raid Pass gratuit este să accesați opțiunea Eveniment din magazinul din joc. Acest lucru vă permite să cumpărați o cutie de evenimente pentru 1 Poke-Coin. Event Box-ul pe care îl achiziționați vă va oferi câteva articole valoroase și, uneori, acestea vor conține un Remote Raid Pass gratuit.

Notă: această metodă s-ar putea să nu fie întotdeauna eficientă, deoarece șansa de a obține un Remote Raid Pass gratuit poate fi destul de scăzută.

Acum, vom vedea cum să obținem permise de raid la distanță nelimitate.

Cum să obțineți abonamente nelimitate pentru raid la distanță gratuit

Există ocazii când antrenorii Pokémon Go primesc cutii gratuite pentru evenimente. Acest lucru presupune ca antrenorii să urmărească magazinul de jocuri pentru a vedea dacă Remote Raid Pass este disponibil împreună cu celelalte articole. Cu toate acestea, o altă modalitate de a obține un Remote Raid Pass gratuit este să-l achiziționați cu PokéMonedele pe care le-ați primit gratuit. Să vedem cum să obțineți Pokemon Go Remote Raid Pass gratuit.

 • Puteți prelua controlul asupra tuturor sălilor de sport din zona dvs.
 • Odată ce preluați controlul sălii, lăsați un Pokémon să rămână acolo pentru a se apăra.
 • În fiecare oră în care se luptă Pokemon îți câștigi 6 PokéMonede.
 • Deși această metodă este relativ lentă pentru a câștiga PokéMonede, economisirea timpului vă poate ajuta să tranzacționați permise de raid la distanță cu PokéMonede câștigate gratuit.

Cum să utilizați Remote Raid Pass

Pentru a începe cu procesul de obținere a Pokemon Go Remote Raid Pass gratuit, va trebui să găsiți acces la ecranul din apropiere de pe telefonul mobil. Pașii pentru obținerea permisului sunt menționați mai jos:

1. Deschideți aplicația de joc Pokémon Go pe telefonul dvs. mobil.

2. Atingeți Pokemonul cu silueta din partea dreaptă jos a ecranului.

3. Apăsați pe opțiunea RAID din filă.

4. Apăsați pe oricare dintre raidurile în curs pentru a vă alătura.

5. Apăsați pe opțiunea roz Battle, care va afișa numărul de treceri pe care le dețineți.

Odată ce ați finalizat acest proces, puteți participa la Remote Raid Battle și puteți captura Pokemon.

Notă: Formatorii ar trebui să se asigure că pot folosi rapid permisele existente, astfel încât cel gratuit să nu fie înlocuit dacă unul devine disponibil, deoarece puteți deține doar trei permise simultan.

De ce ar trebui să joci Pokémon Go?

Iată de ce nu ar trebui să ratați să jucați Pokémon Go:

 • Pokémon Go este unul dintre cele mai de succes și mai populare jocuri.
 • A doborât recordul pentru cele mai rapide câștiguri și cea mai descărcată aplicație de jocuri.
 • Este un joc creativ și premiat care funcționează pe realitate augmentată pentru a veni cu creații virtuale în scenarii din viața reală.
 • Se spune că jocul este bun pentru jucători, deoarece îi expune pe jucători la lumina soarelui, îi face activi fizic, le permite să exploreze natura, îmbunătățește interacțiunile sociale și oferă antrenament creierului prin îmbunătățirea abilităților cognitive precum memoria.

***

Sperăm că documentul nostru v-a ghidat extrem de bine pentru a învăța cum să obțineți permise de raid la distanță nelimitate pe Pokémon Go gratuit și cum să le utilizați. Lăsați întrebările sau sugestiile dvs., dacă există, în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.

  13 Software de profilare pentru a depana Problemă de performanță a aplicației
x