Cum să obțineți o experiență AirPods asemănătoare iPhone-ului pe un Mac

AirPod-urile sunt destul de impresionante; nu există nicio îndoială despre asta. Dar, chiar dacă se conectează la dispozitivele iOS fără niciun fel de agitație, integrarea lor cu macOS poate fi cu totul mai dificilă. Acest utilitar remediază asta și arată uimitor în timp ce o face.

După cum știți dacă dețineți AirPods, conectarea acestora la un dispozitiv iOS după asocierea inițială este un caz simplu de selectare a acestora ca ieșire audio. Este aproape magic, dar când vine vorba de selectarea AirPod-urilor pentru a fi utilizate pe un Mac, puteți fi lăsat să vă ocupați de setările Bluetooth sau să încercați să selectați ieșirile potrivite în ferestrele Preferințe de sistem. Nu este nici pe departe atât de elegant pe cât ar trebui să fie și este sincer de neiertat că macOS nu se conectează la AirPods la fel cum se face iOS.

Dar poți rezolva toate acestea cu AirBuddy, un utilitar ușor de la dezvoltator Guilherme Rambo. Acesta este dezvoltatorul care și-a făcut un nume descoperind dispozitive în adâncimea codului beta iOS înainte de a fi anunțate, așa că știe clar cum să folosească Xcode. Se arată, de asemenea, pentru că AirBuddy aduce pe Mac funcționalitate AirPod asemănătoare iOS, totul pentru doar 5 USD.

Odată instalat, AirBuddy apare mai întâi când deschideți carcasa de încărcare AirPods lângă Mac. Când o faci, vei vedea o reprezentare superbă, animată, a AirPod-urilor și a carcasei lor, împreună cu starea lor actuală de încărcare. Dacă ați văzut imaginea emblematică pe care utilizatorii iOS o obțin atunci când fac același lucru, veți ști despre ce vorbim și arată ca acasă pe un Mac.

  Cele mai bune docuri ASUS ROG Ally

A arăta grozav este un lucru, dar există și funcționalitate aici. Pentru a preveni dansul conexiunii cu care utilizatorii Mac sunt prea familiarizați, AirBuddy oferă un simplu buton „Click to connect” care conectează Mac-ul la AirPod-urile și le selectează ca opțiune de ieșire fără ca tu să fii nevoit să faci nimic. Este un lucru frumos și, din nou, Apple ar fi trebuit să integreze acest lucru chiar în macOS.

Există și mai multe în această cutie de trucuri. AirBuddy oferă, de asemenea, un widget Centru de notificări care poate afișa nu numai durata de viață a bateriei AirPod-ului, ci și cea a Mac-ului (presupunând că este un laptop). În plus, orice dispozitiv iOS conectat la același Mac apare și acolo, atâta timp cât este conectat la aceeași rețea Wi-Fi. Doar asta merită prețul de intrare!

În mod uimitor, există și mai multe oferte aici. În timp ce AirPod-urile sunt cel mai mare caz de utilizare, AirBuddy va funcționa bine și cu orice are un cip W1 încorporat. Asta înseamnă că există și câteva opțiuni Beats pe masă.

Cum se instalează AirBuddy

Descărcați AirBuddy. Are un preț sugerat de 5 USD, dar puteți plăti mai mult dacă doriți.

Odată instalat, mutați AirBuddy în folderul Aplicații și lansați-l. Opțiunile sunt destul de simple, cu două casete de selectare oferite. Bifați-le pe cele de care aveți nevoie, în funcție de dacă veți folosi AirPod-uri sau un alt accesoriu compatibil W1. De asemenea, puteți alege unde doriți să apară animația de pe ecran atunci când vă detectează AirPod-urile sau accesoriile W1.

  Găsiți cinematografe MoviePass în zona dvs. cu codul poștal