08/18/2022

Cum să obțineți o bifă verificată în TikTok

Dacă ai petrecut ceva timp pe TikTok, s-ar putea să fi observat că pictograma coroană mică care se afla odinioară pe profilurile unor utilizatori a dispărut acum.

Asta pentru că aceste coroane au fost înlocuite cu semne de verificare verificate, cum ar fi Twitter. Coroanele TikTok au fost pur și simplu relicve din zilele lui Musical.ly și de atunci au fost eliminate.

Dacă sunteți un utilizator pasionat și un creator TikTok, s-ar putea să vă întrebați cum să obțineți unul dintre aceste bifă verificate. Dacă da, vă avem acoperit.

Să aruncăm o privire la cum să obțineți o bifă verificată pe Twitter.

Cum pot fi verificat în TikTok?

Spre deosebire de alte platforme, nu puteți aplica pentru insigna verificată. Când angajații Tiktok vă observă contul și se asigură că respectă cerințe de verificare, veți primi automat insigna. De obicei, utilizatorii verificați se încadrează în una dintre cele trei categorii:

  • Utilizatorul este extrem de popular pe site, servind ca creator de conținut care face o mare amprentă pe platforma TikTok într-un fel sau altul.
  • Utilizatorul este o persoană de remarcat, inclusiv vedete pop reale și muzicieni care se întâmplă să fie pe platformă.
  • Ei au fost aleși de personalul și echipa de asistență de la TikTok ca cineva care necesită verificare sau ca cineva care și-a arătat dedicarea pentru a crea conținut de notă pe site.

Pentru a obține verificarea pe TikTok, veți dori să lucrați pentru a câștiga adepți și popularitate, dar acesta nu este finalul câștigării acelei bifă.

  De ce TikTok mă face să mă înregistrez?

Iată trei sfaturi pentru a fi verificat pe TikTok.

Munciți din greu pentru a crea conținut bun

TikTok este încă suficient de tânăr încât aproape oricine își poate ieși din umbră pentru a deveni următorul hit TikTok, cu videoclipuri prezentate în mod regulat pe fluxul principal al aplicației. Tot ce ai nevoie este ceva talent și multă muncă grea.

Ce ne referim prin asta?

Simplu: utilizatorii de pe TikTok caută mereu conținut nou de urmat. Datorită faptului că durata medie a unui videoclip TikTok este destul de scurtă, nu este surprinzător faptul că utilizatorii sunt mereu înfometați de mai mult conținut.

Deci ce înseamnă asta de la tine?

Dacă sunteți dispus să învățați elementele de bază și pașii avansați pentru crearea unui Video TikTok care strălucește printre ceilalți și faci asta în mod constant pentru o perioadă suficient de lungă, vei începe să fii remarcat.

Desigur, există întotdeauna o modalitate de a grăbi să fii observat și, pentru asta, trecem la pasul doi.

Urmărește utilizatorii pentru a câștiga mai mulți adepți

Avem un articol disponibil aici pentru ca tu să vezi cum să câștigi mai mulți fani în TikTok, dar versiunea scurtă este următoarea: odată ce ai conținut care nu este doar respectabil, ci și care vă prezintă talentele în cel mai bun mod posibil, puteți utiliza funcția de urmărire a aplicației pentru a obține observate de noii utilizatori.

Vă sugerăm să faceți zece clipuri TikTok puternice. Fă-le cea mai bună lucrare posibilă și nu-ți fie teamă să încerci ceva nou sau să ieși în afara cutiei.

După ce ați făcut asta, puteți începe să utilizați pagina de titlu a aplicației pentru a găsi noi utilizatori. Reîmprospătați-vă feedul și începeți să căutați clipuri noi postate de la utilizatori TikTok celebri și, posibil, deja încoronați. Apoi, uitați-vă prin comentariile la acele videoclipuri pentru a găsi conturi ale persoanelor cărora le place conținutul postat de acel utilizator.

Când ați găsit un comentariu postat recent, faceți clic pe cont pentru a adăuga acel profil la lista urmărită. Când utilizatorul primește o notificare că l-ați urmărit, mulți vor fi înclinați să vă verifice pagina și, deoarece aveți deja câteva clipuri TikTok grozave postate în contul dvs., este posibil să primiți o urmărire înapoi.

  Cum să joci invers în TikTok

Nu toată lumea te va urmări înapoi. Cheia principală aici este să nu te descurajezi și să rămâi cu ea tot ce poți. Utilizatorii TikTok sunt adesea înfometați de conținut nou și creatori noi. Dacă clipurile tale sunt bune și continui să folosești această strategie pentru a câștiga noi adepți, vei începe să primești urmăritori în cel mai scurt timp.

Folosește echipamentul potrivit și melodiile potrivite

Dacă întâmpinați probleme în a atrage un grup de urmăritori, asigurați-vă că videoclipurile dvs. TikTok sunt cele mai bune.

Începe prin a verifica unde filmezi. Privește în jurul tău și asigură-te că ai un fundal frumos, fie că este afară, fie în casa ta. Dacă filmezi în camera ta, asigură-te că faci ordine. Nimeni nu vrea să vizioneze un videoclip care are loc într-un dormitor dezordonat.

Dacă nu aveți pe cineva în preajmă care să vă țină telefonul, este în regulă. În schimb, s-ar putea să doriți să verificați unul dintre numeroasele trepiede pentru smartphone-uri disponibile pe Amazon. Cele mai multe dintre ele sunt universale și costă doar 10 USD până la 15 USD pentru a cumpăra pentru smartphone-ul tău, cum ar fi asta chiar aici.

De asemenea, vrei să te asiguri că folosești melodiile corecte în videoclipurile tale. Dacă răsfoiți fluxul principal din interiorul TikTok, probabil veți observa o mulțime de repetări ale melodiilor și clipurilor. Nu vă fie teamă să utilizați aceleași clipuri audio în videoclipurile dvs.; Folosind mass-media populară, faci un pas înainte pe calea îndeplinirii obiectivului tău.

În plus, puteți căuta prin meniul de căutare și răsfoiți Billboard Hot 100 pentru a găsi melodii care sunt populare în prezent.

Am găsit un site care spune că mă pot verifica – pot?

Răspunsul scurt este nu.

  Cum să eliminați filtrul roșu pe TikTok

Nu există astăzi niciun site pe web care să vă ofere verificarea pe TikTok, în ciuda mai multor site-uri enumerate în rezultatele căutării Google care spun contrariul. Adevărul este că, la fel ca verificarea pe Twitter sau Instagram, doar personalul TikTok și echipele de asistență pot acorda o coroană unui profil pe care îl consideră demn sau necesar pentru a preveni înregistrările false.

În plus, aceste site-uri web sunt adesea scheme de phishing concepute pentru a vă face să predați informațiile de conectare. Acest lucru, desigur, poate duce la compromisul contului dvs. și la pierderea accesului la tot conținutul dvs.

Ca atare, ar trebui să fii sigur că eviți orice site web sau utilizatori care spun că te pot ajuta să fii verificat pe TikTok.

Pot aplica pentru o bifă verificată pe TikTok?

Nu și, pentru a face mai nefericit pentru cei care caută insignă râvnită, TikTok nu dezvăluie algoritmul lor exact pentru alocarea uneia.

Este o insignă de creator populară același lucru cu o bifă verificată?

Nu, unii utilizatori vor primi o insignă de creator popular înainte de a primi bifa, dar nici măcar nu merg mână în mână. Cei care primesc primul sunt extrem de activi pe platformă și obțin multă interacțiune în videoclipurile lor.

Câte aprecieri sunt necesare pentru a fi verificat?

Nimeni nu știe cu adevărat, cel mai bine putem constata este că cei care sunt verificați au ajuns în atenția dezvoltatorilor TikTok și, prin urmare, au câștigat bifa.

Gânduri finale

Verificarea permite TikTok să evidențieze unii dintre cei mai buni creatori de conținut de pe platformă, majoritatea acestor utilizatori încărcând cel puțin o dată pe zi și fiind adesea prezentați pe prima pagină a platformei.

Deși poate dura ceva timp pentru a vă construi audiența și a fi verificat, vă puteți crește foarte mult șansele lucrând din greu și creând conținut de înaltă calitate.