08/11/2022

Cum să obțineți monede TikTok gratuite

Nu este o surpriză că TikTok a devenit una dintre cele mai populare aplicații din întreaga lume. Datorită popularității sale, TikTok este folosit de aproape orice influență și a devenit rapid un centru de divertisment celebru. Dar ai auzit vreodată despre monede în aplicația TikTok? Da, există monede TikTok pe care le puteți folosi pentru a face anumite acțiuni pe platformă. Și astăzi, vom discuta acest lucru în detaliu. Rămâneți pe fază până la final!

Cum să obțineți monede TikTok gratuite

Continuați să citiți pentru a afla cum puteți obține monede TikTok gratuite și pentru a afla mai multe despre diferitele monede disponibile în aplicația TikTok.

Pentru ce sunt monedele pe TikTok?

Monedele TikTok pot fi folosite pentru a trimite cadouri creatorilor de conținut favoriți în timpul streamurilor lor live. De asemenea, puteți oferi cadouri influencerului în caseta lor de chat. Monedele sunt cumpărate cu bani reali și sunt valabile doar în aplicație. Și puteți cumpăra monedele prin contul bancar sau PayPal.

Puteți încasa monede TikTok?

Da, influențatorii pot încasa monede TikTok pentru care au nevoie de un cont PayPal. Soldul minim pe care trebuie să-l aveți în contul dvs. TikTok este de 100 USD. Limita maximă zilnică de retragere este de asemenea de 1000 USD. Monedele câștigate de influenți sunt mai întâi convertite în diamante și un diamant este echivalent cu 100 de monede. De asemenea, fiecare diamant valorează 5 cenți. Și diamantele sunt răscumpărate în numerar.

  Cum să faci liste de redare pe TikTok

Cât valorează o monedă pe TikTok?

Valoarea nu rămâne aceeași tot timpul. Valoarea monedelor depinde de cursul de schimb. Prin urmare, aceste monede au valori diferite de fiecare dată. Deoarece sistemul de schimb este întotdeauna dinamic, valoarea monedelor pe care le aveți astăzi poate să nu rămână aceeași mâine.

Cum să obțineți monede pe TikTok gratuit?

Unele dintre modalitățile de a câștiga monede gratuite sunt:

  • Vizionați videoclipuri: trebuie să efectuați unele sarcini în timp ce vizionați videoclipuri pentru a câștiga monede gratuite

  • Participați la provocări: TikTok vă poate cadou aceste monede dacă participați și câștigați provocări

  • Cadouri: Alți utilizatori vă pot oferi cadou monede gratuite

Cum obții monede TikTok gratuite?

Puteți obține monede gratuite dacă cineva vă face cadou. Chiar și TikTok vă poate oferi monede dacă câștigați unele provocări sau le câștigați urmărind videoclipuri pe TikTok.

Cât costă 500 de monede TikTok?

În prezent, valoarea unei monede TikTok este de 1,3 cenți în SUA. Pe baza calculului, cele 100 de monede TikTok vor fi echivalente cu 1,3 USD. În timp ce 500 de monede sunt evaluate în prezent la 6,49 USD.

Cât costă 100 de diamante TikTok?

Pentru a pune acest lucru într-un calcul simplu, 100 de monede sunt echivalente cu 50 de diamante. Se datorează faptului că diamantele TikTok reprezintă doar 50% din valoarea monedelor. Valoarea fiecărui diamant este de 5 cenți. Deci 100 de diamante sunt echivalente cu 50$.

Cât costă 7000 de monede pe TikTok?

Pe baza calculului curent, puteți cumpăra 7000 de monede din aplicația TikTok pentru aproximativ 129,99 USD. Valoarea unei monede este de 1,3 cenți, deoarece este costul monedelor în SUA. Valoarea poate fi diferită în funcție de cursul de schimb al diferitelor țări. Contul dumneavoastră vă va putea spune suma exactă dacă căutați despre aceasta în secțiunea Reîncărcare.

Cât costă un cadou de trandafiri pe TikTok?

Trimiterea de cadouri influencerilor tăi preferați poate fi destul de distractiv. Influencerii se pot bucura cu adevărat de dragostea pe care o primesc sub formă de cadouri, precum și pot câștiga bani din talentul lor. Așadar, dacă intenționați să oferiți cuiva un trandafir, rețineți că 1 trandafir costă doar 1 USD.

Cât costă 100 de trandafiri pe TikTok?

Deoarece un trandafir pe TikTok costă 1 USD, 100 de trandafiri vor costa 100 USD.

Cât valorează un leu pe TikTok?

Un leu este unul dintre cele mai faimoase cadouri de oferit cuiva pe TikTok. Cu toate acestea, să faci cadou un leu te poate costa o sumă uimitoare. Da, un leu vine la prețul de 29.999 de monede pe TikTok. Acesta nu este un cadou modest pentru a face cadou cuiva, dar dacă acest lucru este în planurile dvs., atunci ar trebui să plătiți 29.999 de monede.

Cum transformi cadourile TikTok în numerar?

Tiktok vă permite să retrageți numerar odată ce aveți 1000 de urmăritori. Cadourile pe care le câștigați sunt mai întâi convertite în diamante, iar aceste diamante sunt răscumpărate în numerar. De asemenea, este important să știți că TikTok ia 50% din comisionul din câștigurile dvs. Intrând în contul tău, în secțiunea Sold, vei putea vedea cadourile live și diamantele acumulate. Puteți atinge fila Retragere pentru a primi numerar transferat în contul dvs. Paypal.

***

Sperăm că ați învățat cum să obțineți monede TikTok. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. Spune-ne despre ce subiect vrei să înveți în următorul nostru articol.