Cum să obțineți aplicația iOS 7 Photo Booth pe iPhone sau iPod touch

S-ar putea să nu fie cea mai populară aplicație de pe iPad, dar Photo Booth are încă un număr considerabil de fani. Mulți editori foto și aplicații de înlocuire a camerei au încercat să imite Photo Booth pe alte platforme, dar există întotdeauna un anumit farmec în utilizarea adevăratei oferte. Deoarece Apple nu oferă Photo Booth pentru iPhone, dezvoltatorii au venit cu porturi și alternative pentru ecrane mai mici. Pe iOS 7, Photo Booth (iOS 7) aduce această aplicație clasică pentru iPad pe dispozitivele iPhone și iPod touch care rulează cea mai recentă versiune de firmware iOS. Portul oferit de tweak este puțin prea simplu, dar servește scopului pentru care a fost conceput. Obțineți toate efectele populare ale camerei, precum și un set cuprinzător de opțiuni de partajare.

Photo Booth (iOS 7) apare ca o pictogramă autonomă pe iPhone Springboard. Nu există opțiuni de configurat în aplicația Setări stoc sau în cadrul Photo Booth în sine. Utilizatorii sunt gata să înceapă să facă fotografii de îndată ce lansează noua aplicație pentru prima dată. Sunt oferite un total de opt efecte de cameră în timp real. În mod implicit, camera frontală este activă în Photo Booth, dar puteți trece la celălalt obiectiv atingând orice țiglă de efect și apoi apăsând pictograma camerei din bara de jos.

Efectele disponibile în Photo Booth sunt următoarele.

Stoarce
Caleidoscop
Cameră termică
Învârti
Oglindă
Întinde
Tunel de lumină
Raze X

Una dintre plăci arată și imaginea normală a scenei din fața ta. Toate ferestrele de previzualizare sunt actualizate în timp real și orice efect poate fi selectat atingând dala corespunzătoare o dată.

Ecranul de captură oferit de Photo Booth (iOS 7) seamănă destul de mult cu aplicația Camera de stoc. Jumătatea inferioară a ecranului afișează o colecție de fotografii care au fost realizate anterior folosind aplicația. Nu există multe alte opțiuni pe acest ecran, singurele butoane fiind fotografia, înapoi și comutatorul obiectivului. În galeria Photo Booth, există butoane suplimentare pentru partajarea imaginilor și ștergerea acestora. Modificarea folosește meniul standard de partajare iOS 7, cu opțiuni inclusiv SMS, e-mail, Twitter și Facebook.

Photo Booth (iOS 7) este o modificare gratuită și funcționează destul de bine pe toate dispozitivele iDevice. Cu toate acestea, unii utilizatori s-au plâns de câteva probleme de blocare în timpul instalării tweak-ului. Încercați, îndreptându-vă către repo-ul BigBoss al magazinului Cydia.