08/18/2022

Cum să joci jocuri Pokemon pe un computer

Jocurile principale Pokemon au fost lansate doar pe consolele și dispozitivele portabile Nintendo, Pokemon GO încălcând această tradiție. Cu toate acestea, nu a existat niciodată o lansare oficială a jocurilor Pokemon pe PC. Datorită tradiției Nintendo, jucătorii trebuie să caute alte modalități de a juca titlurile lor preferate pe computere.

Intră în lumea emulării, pe care Nintendo însăși nu îi place foarte mult. Cu emulatoare, puteți juca aproape fiecare titlu Pokemon lansat pe un computer. Citiți mai departe pentru a afla totul despre detalii.

Cum să joci jocuri Pokemon pe un computer

În prezent, există jocuri Pokemon principale și derivate lansate pe o varietate de console. Având în vedere istoria lungă a jocului, este firesc să vedeți o listă de istorie a suportului pentru consolă ca aceasta:

Singurul joc Pokemon menit să fie jucat pe un PC nativ este Jocul de cărți de tranzacționare Pokemon. Cu acest joc pentru computer, jucătorii se pot conecta cu ceilalți și se pot lupta pentru victorie. Așa cum este adesea numit, Pokemon TCG are chiar turnee oficiale sponsorizate de The Pokemon Company și Nintendo.

Cu toate acestea, titlurile clasice precum Pokemon Red și Pokemon Emerald au fost destinate doar să fie titluri Game Boy. Astfel, singura modalitate de a juca aceste jocuri de consolă sau portabile este să le emulați.

Mai jos, vom discuta despre emularea diferitelor platforme și care emulatoare sunt cele mai bune alegeri.

Emularea titlurilor Nintendo Game Boy Pokemon

În timp ce seria Pokemon cuprinde mai multe console portabile Game Boy, aveți nevoie de un singur emulator pentru a le juca pe toate. Include cele mai vechi titluri lansate la nivel internațional, Pokemon Red și Pokemon Blue. Titlurile ulterioare precum Pokemon Emerald sunt, de asemenea, ușor de jucat cu emulatorii Game Boy.

  Ce se întâmplă cu Pokémonul într-o sală de sport când este preluat

Titlurile Game Boy includ:

Toate acestea pot fi emulate cu același emulator Game Boy. Iată câteva dintre cele mai populare alegeri:

Cea mai bună alegere este Visual Boy Advance sau VBA. Este un program ușor și funcționează bine pe diferite PC-uri. De asemenea, nu are multe probleme la emularea titlurilor.

Majoritatea emulatoarelor pot fi descărcate gratuit, iar unele sunt chiar open-source. Dacă ai pus mâna pe un ROM pentru jocul tău preferat, trebuie doar să încarci fișierul cu emulatorul tău. După câteva încărcări, puteți începe să jucați imediat.

Emularea titlurilor Nintendo DS Pokemon

Titlurile DS Pokemon profită de aspectul cu ecran dublu, aducând o nouă profunzime Pokemon, pe care titlurile anterioare nu o aveau. Un lucru frumos este că puteți juca titluri Game Boy pe emulatoare DS, cum ar fi Nintendo DS propriu-zis. Acești emulatori vor rula probabil și jocurile Game Boy Pokemon de mai sus fără probleme.

Iată toate titlurile DS Pokemon:

În ceea ce privește emulatoarele Nintendo DS, există câteva alegeri excelente:

  • DeSmuMe
  • NO$GBA (care acceptă și emularea DS)
  • RetroArch (emulează multe console populare)
  • MelonDS

MelonDS este cea mai bună alegere aici și, în timp ce DeSmuMe este superior în multe privințe, acesta din urmă nu funcționează întotdeauna bine cu jocurile Pokemon. MelonDS este destul de stabil și are încă câteva îmbunătățiri grafice decente de care puteți profita și de ele.

O a doua alegere excelentă este NO$GBA datorită cât de ușor este să rulezi. Chiar și computerele mai vechi cu acest emulator pot rula bine jocurile Pokemon. Dacă ești îngrijorat de resursele computerului, mergi cu acesta.

Emularea titlurilor Nintendo 3DS Pokemon

Titlurile Pokemon 3DS variază de la jocuri principale la spin-off interesante, dar există ceva pentru fiecare tip de jucător. Emularea 3DS a fost obișnuită, dar comunitatea de emulație a muncit din greu pentru a-și îmbunătăți produsele. Ca atare, emularea Pokemon X și Y este o plimbare în parc astăzi.

Înainte de a alege un emulator, rețineți că ar putea fi necesar să investiți într-un computer puternic, deoarece emularea 3DS necesită mai multe resurse de computer.

  Cum să te înscrii într-o sală de sport în Pokèmon Go

Acestea sunt jocurile Pokemon 3DS disponibile:

Cu dezvoltatori harnici, s-au născut acești emulatori:

Emularea 3DS a cunoscut o mulțime de îmbunătățiri, dar rămâne o platformă problematică pentru dezvoltatori. Citra este cea mai bună opțiune, emulatorul R4 3DS fiind pe locul al doilea. Chiar dacă este gratuit, cel mai bine vândut punct de vedere al Citra este modul în care îl puteți folosi pe toate cele trei sisteme de operare pentru computere populare.

Citra acceptă și grafica 3D dacă doriți să le activați. Cu toate acestea, mulți jucători nu se bucură de îmbunătățirile 3DS.

Emularea titlurilor Nintendo 64 Pokemon

În comparație cu consolele portabile, N64 nu are multe jocuri Pokemon lansate pentru el. Motivul este că Pokemon a fost conceput ca un joc pe care l-ați putea juca din mers. Cu toate acestea, există încă cinci sau șase titluri pe care le puteți emula.

Toate aceste titluri nu sunt jocuri principale, ci spin-off. În cazul lui Super Smash Bros., este un alt gen de joc video în întregime. Indiferent, poți juca ca Pikachu în Smash.

Puteți utiliza aceste programe pentru a emula jocurile N64:

Project64 este un exemplu manual de emulare N64 și rămâne cel mai bun din clasa sa. Cu toate acestea, 1964 este o alegere solidă dacă nu doriți să utilizați Project64.

Emularea titlurilor Nintendo GameCube Pokemon

Nintendo GameCube este o consolă legendară, deși nu are multe jocuri Pokemon în comparație cu alte console. Are doar patru jocuri Pokemon reale lansate pe el. Veți avea nevoie și de un computer mai puternic pentru a emula aceste jocuri.

Regele emulării GameCube este Delfindar iată câteva alternative:

Dolphin vede actualizări chiar și astăzi și, cu modificări, puteți chiar să jucați jocuri în 4K 60FPS. Niciun alt emulator pentru GameCube nu poate face asta. Desigur, fiți pregătit să investiți într-un PC de gaming pentru jocuri la aceste rezoluții.

Emularea titlurilor Nintendo Wii Pokemon

Wii este practic un GameCube actualizat și are chiar aceeași cantitate de jocuri Pokemon.

Cea mai viabilă alegere este și Dolphin și, dacă doriți, puteți utiliza RetroArch.

Emularea titlurilor Nintendo Wii U Pokemon

Wii U nu este cea mai bună consolă care să împodobească lumea și are doar două sau trei titluri pe care le poți juca. Sunt:

  • Pokemon Rumble U
  • Turneul Pokken
  • Super Smash Bros. pentru Wii U
  Cum să-l faci pe Eevee să evolueze în Vaporean, Flareon și Jolteon în Pokèmon Go

Cemu este emulația Dolphin of Wii U și domină scena emulării Wii U. Deși, celălalt emulator, Decaf, a sosit primul. Cu toate acestea, palid în comparație cu Cemu.

Redarea The Legend of Zelda: Breath of the Wild în 4K pe Cemu sună fantastic și asta se poate descurca Cemu. Dacă doriți, puteți chiar să jucați Mario Kart 8 la 8K HD. Sună exagerat, dar arată doar de ce este capabil acest emulator.

Emularea titlurilor Nintendo Switch Pokemon

Nintendo Switch este o consolă de succes, care combină experiența consolei portabile și acasă. De asemenea, se mândrește cu o selecție bună de titluri Pokemon:

Nu poți greși emulând jocurile Switch cu Yuzu, iar dezvoltatorii săi sunt și cei din spatele Citra. Nu este ușor de configurat sau de PC-ul cu specificații reduse, dar nimic altceva nu se apropie. O alternativă este Ryujinxcare tinde să fie mai simplu de utilizat.

Cum să joci jocuri Pokemon pe PC fără emulator?

Dacă doriți să emulați unele titluri Pokemon fără a descărca un emulator, utilizați în schimb un emulator online. Un site popular este EmulatorGames.net. Cu toate acestea, nu are multe console mai noi.

În total, este mai bine să rămâneți la descărcarea software-ului dacă doriți întreaga experiență de joc fără consolă.

Întrebări frecvente suplimentare

Poți juca Pokemon fără emulator?

Da, o poți face online, dar titlurile pe care le poți juca sunt în mare parte mai vechi.

Există jocuri Pokemon pentru PC?

Singurul oficial este Pokemon TCG; în caz contrar, va trebui să utilizați un emulator pentru a juca jocuri destinate consolelor.

Retrăind vremurile vechi

Nu toată lumea are acces la console sau dispozitive vechi, ceea ce face ca emularea să fie singura alegere pentru a juca jocuri Pokemon mai vechi. Emularea oferă, de asemenea, avantaje, cum ar fi îmbunătățiri grafice și utilizarea cheat-urilor. Totul depinde de emulator.

Care este jocul tău Pokemon preferat? Emulați des aceste jocuri? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.