08/18/2022

Cum să înghețe abonamentul Planet Fitness

Planet Fitness este un lanț american de fitness cu peste 2000 de cluburi și peste 15 milioane de membri. Planet Fitness se susține ca fiind o zonă liberă de judecată și promite membrilor săi un mediu prietenos și non-intimidant. De asemenea, încurajează fiecare membru să-și atingă obiectivele de fitness în mod eficient. Cu toate acestea, unii oameni încearcă să înghețe calitatea de membru Planet Fitness dintr-un motiv oarecare. Citiți întregul articol pentru a afla mai multe despre acesta și despre taxa de anulare Planet Fitness.

Cum să înghețe abonamentul Planet Fitness

Din păcate, nu veți putea anula sau îngheța online abonamentul Planet Fitness. Parcurgeți întregul articol pentru a afla modalitățile alternative de a vă îngheța calitatea de membru.

Vă puteți îngheța abonamentul Planet Fitness? Îmi pot îngheța abonamentul Planet Fitness?

Da, puteți îngheța abonamentul Planet Fitness în orice moment și din orice motiv. Puteți îngheța calitatea de membru trimițând o scrisoare de solicitare de anulare a abonamentului sau vizitând clubul dvs. Planet Fitness pentru anulare personală.

  Cum să utilizați Adobe Flash pe iPhone sau iPad

Ce se întâmplă când vă înghețați contul Planet Fitness?

Când înghețați abonamentul Planet Fitness, contul dvs. va fi întrerupt sau suspendat timp de până la 3 luni. Vă puteți îngheța abonamentul Planet Fitness pentru până la 3 luni, presupunând că aveți motive medicale adecvate pentru acest lucru. După reluarea calității de membru, veți avea în continuare același număr de zile înainte de expirarea calității de membru în contul dvs. ca înainte de înghețare.

Unde și cum să accesați formularul de anulare Planet Fitness?

Puteți accesa formularul de anulare Planet Fitness fie mai întâi:

 • Scrierea unei scrisori de solicitare pentru anularea calității de membru.

 • Vizitați clubul dvs. Planet Fitness și solicitați personal anularea.

Cum îmi suspend calitatea de membru Planet Fitness online?

Nu puteți suspenda abonamentul Planet Fitness prin niciun mod online. Toate cluburile Planet Fitness sunt operate de diferiți proprietari individuali. Deci, pentru a vă suspenda abonamentul Planet Fitness, trebuie să vă vizitați locația clubului Planet Fitness sau să trimiteți o scrisoare poștală prin care vă solicitați suspendarea abonamentului. Dacă aveți alte întrebări referitoare la calitatea de membru, vizitați pagina Întrebări frecvente despre abonamentul Planet Fitness.

De ce este atât de greu să anulezi calitatea de membru Planet Fitness?

Este greu să anulați abonamentul Planet Fitness deoarece:

 • Abonamentul nu poate fi anulat online sau printr-un apel.
 • Trebuie să vă vizitați clubul Planet Fitness sau să trimiteți o scrisoare de solicitare prin poștă pentru a obține formularul de anulare.
 • Planet Fitness are nevoie de semnătura fizică a membrului care dorește să anuleze calitatea de membru. Deci, este dificil să anulați dacă trimiteți pe altcineva pentru anularea calității de membru.
 • De asemenea, taxa de anulare a abonamentului Planet Fitness este de 58 USD, ceea ce face dificilă anularea acesteia.

Care este politica de anulare Planet Fitness?

Politica Planet Fitness despre anularea calității de membru prevede:

 • Dacă doriți să vă anulați abonamentul lunar și să opriți facturarea până pe data de 17 a oricărei luni, trebuie să trimiteți o scrisoare scrisă prin poștă sau să vă vizitați clubul. Și acest lucru trebuie făcut în sau înainte de data de 10 a aceleiași luni.
 • Pentru a anula calitatea de membru înainte de facturarea cotizației anuale de membru, trebuie să trimiteți formularul de anulare cel târziu pe data de 25 a lunii dinaintea acestei facturări.

Planet Fitness percepe o taxă de anulare? Care este taxa de anulare Planet Fitness?

Da, Planet Fitness percepe o taxă de anulare dacă abonamentul lunar are un termen minim și decideți să vă anulați abonamentul înainte ca acesta să se încheie. De asemenea, puteți fi taxat dacă motivele anulării nu sunt enumerate în contractul dvs. de membru. Planet Fitness percepe o taxă de anulare sau de cumpărare de 58 USD în astfel de cazuri.

Cum să evitați taxa de anulare Planet Fitness?

Există câteva modalități de a evita taxele de anulare Planet Fitness, cum ar fi:

 • Trebuie să vă asigurați că semnați un acord de membru fără termen minim în timp ce vă înscrieți pentru Planet Fitness.
 • În cazul în care vă mutați într-un loc nou, le puteți oferi detalii despre același lucru dacă nu există un club Planet Fitness în apropierea dumneavoastră.
 • Dacă sunteți membru de mai mult de un an, atunci taxa de anulare este renunțată automat.

Puteți anula abonamentul la Planet Fitness Gym după o lună?

Da, vă puteți anula abonamentul la sala de fitness Planet Fitness după o lună. Dar asigurați-vă că trimiteți o notificare scrisă clubului de acasă până la data de 10 a lunii pentru a opri continuarea ciclului de facturare.

Îmi pot îngheța abonamentul Fitness First?

Da, vă puteți îngheța abonamentul Fitness First fie din motive medicale, fie dacă sunteți în străinătate sau în afara stației pentru o misiune. Pentru a vă îngheța abonamentul Fitness First, asigurați-vă că trimiteți o notificare scrisă în avans. Cu toate acestea, veți fi taxat cu taxa de înghețare.

***

Sperăm că ați învățat cum să înghețați abonamentul Planet Fitness. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. Spune-ne despre ce vrei să înveți în continuare.