Cum să îmbinați documentele Microsoft Word

Îmbinarea a două tipuri de același fișier este în general ușoară. Formatul se traduce cu ușurință de la un document la altul. Dacă îmbinați un PDF cu un fișier DOCX, textul nu va arăta corect. Poate fi întrerupt, formatarea se va întrerupe în cele mai multe cazuri și va trebui să eliminați spațiile finale și întreruperile de linie. Dacă îmbinați un fișier DOCX cu un alt fișier DOCX, nu veți avea aceste probleme.

îmbina documentele Microsoft Word

Îmbinați documente Microsoft Word

Puteți deschide un document Microsoft Word, utilizați tastatura Ctrl+A pentru a selecta totul, Ctrl+C pentru a copia totul și Ctrl+V pentru a-l lipi într-un alt document. Este destul de ușor, dar Microsoft Word facilitează îmbinarea documentelor.

Cum să îmbinați documentele Microsoft Word

Pentru a îmbina două sau mai multe documente Microsoft Word utilizând instrumentul de îmbinare încorporat, urmați acești pași. Documentele dvs. pot fi localizate oriunde pe unitatea dvs. locală. Trebuie doar să deschideți documentul cu care doriți să îmbinați celălalt document. Documentul pe care îl îmbinați într-un alt document nu trebuie să fie deschis.

Deschideți documentul Microsoft Word cu care veți îmbina celălalt document.
Accesați fila Inserare de pe panglică.
Căutați butonul Obiect și faceți clic pe el.
Din listă, selectați Din fișier.
În caseta de selecție a fișierelor care se deschide, selectați documentul pe care doriți să îl îmbinați.
Faceți clic pe Inserare.
Conținutul documentului va fi inserat.
Repetați pentru toate documentele pe care doriți să le îmbinați în documentul Microsoft Word curent.

  Elemente esențiale ale strategiei de conținut pentru experții în marketing

Îmbinare vs Copiere/lipire

Puteți oricând să copiați și să lipiți conținutul unui document Microsoft Word în altul. Poate părea un proces mai ușor de urmat și este, având în vedere că folosește scurtături familiare de la tastatură. Metoda copy/paste este mai ușor de utilizat doar dacă aveți documente mici. În cazul documentelor mai mari care au imagini și tabele, este o idee bună să utilizați instrumentul de îmbinare.

Instrumentul de îmbinare se va asigura că nimic nu este lăsat în urmă. Dacă combinați munca de grup într-un singur fișier, acest lucru va împiedica omiterea imaginilor, textului, titlurilor, tabelelor etc.

Concluzie

Instrumentul de îmbinare a documentelor permite utilizatorilor să introducă și alte tipuri de documente. Va funcționa în sensul că totul va fi copiat, dar dacă documentul nu este un fișier DOCX, poate fi necesar să remediați formatarea textului ulterior. Dacă întâmpinați probleme la copierea textului dintr-un fișier PDF, încercați abordarea de îmbinare a documentelor. Microsoft Word are un instrument excelent pentru pictura de format pe care îl puteți folosi pentru a remedia formatarea textului îmbinat.