Cum să găsiți și să utilizați toate sugestiile de comenzi rapide Siri

Comenzile rapide Siri au sosit alături de iOS 12 în septembrie 2018, împreună cu aplicația Comenzi rapide și tot ceea ce presupunea. Cele două caracteristici au crescut considerabil jocul de automatizare iOS, dar nu fără a provoca confuzie. Iată ce sunt comenzile rapide Siri și cum să le folosiți.

Dacă nu sunteți clar diferențele dintre comenzile rapide Siri și comenzile rapide, nu sunteți singur. Apple nu a făcut cea mai bună treabă explicând cele două caracteristici și modul în care acestea diferă, nici comunitatea iPhone în ansamblu. Cele două caracteristici sunt legate în multe feluri, iar asemănarea numelui nu face nici diferențierea mai ușoară între ele.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că comenzile rapide și comenzile rapide Siri sunt într-adevăr diferite, iar prima este cea mai ușor de utilizat dintre cele două.

Care este diferența dintre comenzile rapide și comenzile rapide Siri?

Pe scurt, Shortcuts este aplicația pe care Apple a construit-o pe baza aplicației Workflow pe care a cumpărat-o în 2017. Similar cu Automator pe un Mac, Shortcuts vă permite să creați automatizări deseori complexe folosind elementele de bază oferite. Comenzile rapide pot pătrunde și în aplicații compatibile, permițând comenzi rapide personalizate care pot reduce drastic timpul necesar pentru a finaliza o sarcină repetitivă.

Comenzile rapide Siri, totuși, sunt diferite. Când dezvoltatorii își construiesc aplicațiile, aceștia pot prezenta funcții pentru a fi utilizate de Comenzile rapide Siri. Acestea sunt lucruri predefinite, cum ar fi redarea unei liste de redare într-o aplicație de podcast sau deschiderea unui anumit fișier într-o aplicație de luare de note. În unele cazuri, iOS va observa și unele dintre lucrurile pe care le-ați făcut anterior și va recomanda o comandă rapidă Siri pentru utilizare. Puteți seta apoi o comandă vocală personalizată pentru invocarea unei comenzi rapide Siri prin, ați ghicit, Siri.

  Cum să înveți marketingul digital online?

Unde sunt comenzile rapide Siri și cum le folosesc?

Veți găsi comenzile rapide Siri pe care aplicațiile dvs. le oferă în câteva locuri diferite. Aplicațiile bune le vor face vizibile în aplicație, poate sub o opțiune de meniu. Dacă nu, un loc grozav pentru a găsi comenzi rapide Siri despre care s-ar putea să nu știi că există este să mergi în aplicația Setări.

Odată în Setări, atingeți „Siri și Căutare”.

Este posibil să vedeți câteva comenzi rapide sugerate aici, dar pentru a vedea o listă completă atingeți „Toate comenzile rapide”.

Aici, veți vedea o listă completă a aplicațiilor pe care le-ați instalat și care acceptă și comenzile rapide Siri. Dacă o aplicație acceptă multe comenzi rapide Siri, lista va fi trunchiată. Puteți atinge unul dintre ele pentru a-l activa sau puteți atinge butonul „Vedeți tot” pentru a vedea fiecare comandă rapidă Siri disponibilă pentru o anumită aplicație.

În cele din urmă, atingeți butonul roșu de înregistrare pentru a înregistra fraza pe care doriți să o spuneți pentru a invoca comanda rapidă Siri atunci când este necesar.

Odată ce acest proces este finalizat, activarea unei comenzi rapide Siri este la fel de ușoară ca invocarea Siri și rostirea frazei necesare.