Cum să găsiți locația de înregistrare Microsoft Teams

Microsoft Teams are o funcție de înregistrare încorporată pentru înregistrarea apelurilor audio sau video. Funcția este disponibilă indiferent de tipul de întâlnire pe care o aveți.

Înregistrarea, odată ce întâlnirea este încheiată sau după ce a fost oprită, este partajată pe canalul în care a avut loc întâlnirea. Această înregistrare poate fi apoi descărcată de toți cei care fac parte din canal.

Deoarece este disponibil în cadrul canalului, membrii echipei nu trebuie să-l caute, totuși, Microsoft Teams, pentru a face înregistrarea disponibilă pentru toți membrii, o încarcă online. Dacă nu reușiți să găsiți înregistrarea pentru o echipă într-un canal printre aglomerația de conversații, o puteți descărca din afara Microsoft Teams.

Locația de înregistrare a Microsoft Teams

Înregistrările Microsoft Teams funcționează cu serviciul Streams, care este deținut de Microsoft. Este unul dintre multele servicii pe care Microsoft le integrează aproape invizibil în Microsoft Teams.

Când o întâlnire este înregistrată, linkul său Steams este partajat în aplicația Microsoft Teams și este însoțit de o opțiune de descărcare la îndemână, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să viziteze serviciul Streams pentru ao descărca.

Locația de înregistrare Microsoft Teams în Streams

Preluarea unei înregistrări din fluxuri este puțin dificilă din cauza modului în care sunt organizate datele. Interfața de utilizare nu este construită în jurul Microsoft Teams, deoarece Streams este un serviciu autonom în sine.

Înainte de a continua, asigurați-vă că știți în ce echipă și pe ce canal a fost înregistrată înregistrarea și la ce dată a fost făcută.

  Înțelegerea diferențelor dintre ele

Accesați fluxuri în browserul dvs.
În bara de sus, accesați Conținutul meu>Întâlniri.
Utilizați filtrele pentru a sorta înregistrările după dată.
În bara de căutare, introduceți numele canalului în care a avut loc întâlnirea.

Selectați întâlnirea pe care doriți să o descărcați.
Faceți clic pe butonul Descărcare de sub acesta.

Notă: contul dvs. Microsoft Teams trebuie să aibă permisiunea/accesul la Streams.

Microsoft Teams gratuit

Dacă sunteți un utilizator gratuit Microsoft Teams, nu aveți acces la serviciul Streams. Înregistrările dvs. sunt încărcate pe OneDrive, dar vor fi șterse după 20 de zile. Cel mai sigur lucru este să descărcați întâlnirea imediat și să o salvați local într-un folder denumit corect.

Concluzie

Întâlnirile Microsoft Teams nu sunt înregistrate automat. Dacă accesați Meetings in Streams, nu ar trebui să vă așteptați să vedeți o înregistrare completă a fiecărei întâlniri vreodată. Înregistrarea unei întâlniri este o acțiune inițiată de utilizator și poate fi limitată la organizatorii întâlnirii. Dacă considerați utile înregistrările întâlnirii, ar trebui să cereți unui organizator de întâlnire să le înregistreze atunci când începe o întâlnire.