02/08/2023

Cum să găsești vieți aleatorii pe Instagram

Platforma de socializare Instagram a fost introdusă de Kevin Systrom în 2010. Le permite utilizatorilor să partajeze fotografii și videoclipuri. În ciuda faptului că are o gamă largă de capabilități, interfața Instagram le permite în primul rând utilizatorilor să trimită conținut, inclusiv imagini și videoclipuri, după crearea unui cont gratuit. Utilizatorii pot apoi edita conținutul media încărcat folosind filtre și pot grupa imaginile folosind hashtag-uri și date geografice. Instagram Live este un instrument care permite utilizatorilor să transmită videoclipuri live altor utilizatori Instagram. Face parte din Instagram Stories. Poveștile Instagram sunt afișate în capul fluxului. Indicatorul „Live” va apărea pe toate conturile care sunt active chiar acum. O serie de videoclipuri numite Random Lives pe Instagram sunt postate de oameni care se află în mijlocul unor evenimente aleatorii din viață. Comentariul sau explicația este de obicei inclusă cu videoclipul, care ar trebui să demonstreze publicului cum este să fii în acea circumstanță. Observarea modului în care cineva răspunde la un scenariu bizar poate fi destul de intrigant și aproape întotdeauna puteți obține o perspectivă nouă auzind ceea ce are de spus. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți cum să găsiți vieți aleatorii pe Instagram și cum să căutați vieți pe Instagram. De asemenea, veți învăța cum puteți urmări vieți ale unor oameni aleatoriu pe Instagram și puteți obține vieți pe Instagram.

Cum să găsești vieți aleatorii pe Instagram

Continuați să citiți în continuare pentru a găsi pașii care explică cum să căutați și să găsiți vieți aleatorii pe Instagram în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

Este IGTV încă un lucru?

Nu, IGTV nu mai este un lucru. În 2018, Instagram a introdus IGTV cu intenția de a-l face versiunea mobilă a YouTube. Dar formatul extins nu a decolat niciodată, mai ales odată ce TikTok a debutat în SUA două luni mai târziu. Materialul video scurt de pe TikTok a fost mai popular printre utilizatorii rețelelor sociale. În efortul de a se concentra mai mult pe conținutul video, Instagram a scăpat de fila IGTV și și-a actualizat formatul video în octombrie 2021.

  Cum să spui cine a văzut mai întâi povestea ta de pe Instagram

Îți pot vedea fața pe Instagram Live?

Depinde. Dacă vă alăturați unui live, nimeni nu vă poate vedea fața decât dacă sunteți cel care îl inițiază. Ceilalți care urmăresc live-ul, inclusiv persoana al cărei flux te-ai alăturat, pot vedea că ai făcut acest lucru. Dar veți putea comunica doar prin chat până când veți cere să partajați ecranul și ei sunt de acord.

Cum să știi cine este live pe Instagram chiar acum?

Iată pașii pentru a ști cine este live pe Instagram în acest moment, printre urmăritorii tăi și cei care nu sunt urmăriți:

Opțiunea I: pentru urmăritori

Pentru a afla când urmăritorii dvs. sunt live, puteți găsi notificarea IG Live în bara de notificări. Sau puteți:

1. Vizitați secțiunea Povestea pe Instagram.

Notă: Asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs.

2. La începutul fiecărei povești, puteți verifica dacă este cineva în direct. Fotografia lor de profil va avea expresia LIVE cu un inel colorat prestabilit sub ea.

Opțiunea II: Pentru Non-Urbători

1. Lansați aplicația Instagram pe dvs Android și iOS dispozitive.

2. Atingeți fila Căutare din bara de jos.

3. Introduceți Live sau Livestream în bara de căutare și comutați la fila Etichete.

4. Vizualizați toate rezultatele căutării. Priviți selecția disponibilă de videoclipuri mai lungi. Va fi prezentă o etichetă care indică faptul că un utilizator este LIVE.

5. Glisați în sus după ce atingeți butonul LIVE.

De asemenea, vi se vor oferi și alte vieți relevante.

Cum cauți vieți pe Instagram?

Acum că știți cum să găsiți cine este live pe Instagram chiar acum, spuneți-ne cum să căutăm vieți pe Instagram. Iată pașii pentru a căuta vieți în aplicația IG:

1. Deschideți aplicația Instagram.

2. Din bara de jos, apăsați pe fila Căutare.

3. Apăsați pe bara de căutare.

4. Apoi, căutați subiectul sau termenul de căutare dorit.

5. Selectați fila Conturi.

6. Pentru a vizualiza un videoclip în direct aleatoriu, alegeți pictograma de profil care spune LIVE.

Cum obții Instagram Lives?

Vizualitățile Instagram aleatorii sunt disponibile pentru vizualizare. Accesarea paginii de explorare și urmărirea altor utilizatori sunt cele două modalități majore de a realiza acest lucru. Nu există o anumită locație în care să poți merge să urmărești vieți arbitrare pe Instagram, dar există anumite lucruri pe care le poți face.

Metoda 1: Scanați notificările

Este important să lăsați notificările dispozitivului dvs. activate și deschise dacă doriți să vedeți cine este acum activ pe Instagram. Este avantajos să vă asigurați că setările dvs. de notificare Instagram sunt activate, astfel încât să puteți primi notificări atunci când cineva este live. Și dacă aveți probleme cu notificările Instagram, citiți și urmați ghidul nostru despre Notificările Instagram nu funcționează? Iată 9 moduri de a o repara! pentru a o repara instantaneu.

  Cum să vizualizați poveștile Instagram în Chrome pentru desktop

Metoda 2: inspectați pagina de explorare a Instagram

Următoarea opțiune este să accesezi pagina ta Instagram Explore pentru a căuta utilizatori care ar putea fi live pe Instagram. Puteți utiliza fila numită Explorare pentru a căuta alți utilizatori Instagram și materialele acestora în funcție de interesele dvs. și de cele ale potențialelor potriviri. Puteți vizualiza profilurile persoanelor pe care le urmăriți, ale urmăritorilor dvs. și al unui număr mare de alți utilizatori Instagram utilizând Instagram Explorer.

Metoda 3: Urmărește mai multe profiluri IG

Butonul de urmărire de pe Instagram ar trebui folosit ca alternativă suplimentară. Cu alte cuvinte, s-ar putea să vă gândiți să urmăriți mai multe persoane dacă doriți să-i vedeți pe cei care au intrat în direct. Șansele dvs. de a vedea conturi care au fost lansate cresc cu cât urmăriți mai mulți oameni.

Va trebui să vizitați pagina de profil a utilizatorului IG dorit și să apăsați pe opțiunea Urmăriți.

Metoda 4: Vizitați profilurile Instagram ale TikTok Lives

De asemenea, sunt mereu live pe IG. Căutarea videoclipurilor live postate de utilizatorii TikTok este opțiunea finală din meniu. Când cineva intră în direct pe un site de socializare, în cele din urmă va fi activ pe celelalte platforme de social media în același timp, deoarece multe persoane din întreaga lume au acces la numeroase platforme de social media.

Cum obții Top Live pe Instagram 2022?

Iată câteva modalități de a obține topul live pe Instagram 2022:

  • Găsiți și urmăriți utilizatorul Instagram pe care doriți să vizionați videoclipuri în direct: Deoarece IGTV a fost întrerupt, nu mai este posibil să vizionați în mod repetat fluxuri aleatorii live Instagram sau înregistrări ale transmisiilor. Pe un cont de Instagram care a postat o înregistrare, puteți viziona în schimb arhivele video.

  • Căutare după persoane: Deși există și alte modalități de căutare, utilizarea funcției de căutare de persoane pentru a descoperi reluări ale transmisiilor live este cea mai rapidă opțiune, deoarece oamenii sunt cei care intră în direct.

  • Căutați după locație: pentru a găsi cele mai populare IG Lives din regiunea dvs., vizitați secțiunea de explorare a locației.

Cum găsesc vieți aleatorii pe Instagram? Cum să găsești vieți aleatorii pe Instagram?

Acum că știi cum să obții topul live pe Instagram 2022, spune-ne cum să urmăm vieți ale unor oameni la întâmplare pe Instagram. Iată câteva dintre modalitățile prin care găsiți vieți aleatorii Instagram pe Instagram:

1. Lansați aplicația Instagram și atingeți fila Căutare.

2. În bara de căutare, introduceți cuvintele cheie, cum ar fi IGTV sau live, și căutați-le.

3. Apăsați pe fila Etichete.

4. Pe pagina de rezultate, veți putea vizualiza #igtv sau #live.

5. Postarea conectată la hashtagul dorit va apărea imediat când selectați opțiunea.

Cu acel hashtag IGTV sau Live, vei putea vedea o varietate de sute de videoclipuri. Videoclipurile pot fi redate făcând clic pe ele.

Cum vizionezi vieți ale oamenilor la întâmplare pe Instagram? Cum vizionezi vieți aleatorii pe Instagram?

Puteți urma pașii menționați mai sus pentru a căuta și viziona vieți aleatorii IG în aplicația IG.

Cum să găsești vieți aleatorii pe Instagram fără IGTV?

Vizitând funcția IGTV a Instagram, ați putea vedea viețile unor persoane aleatorii. Cu toate acestea, pentru a se concentra mai mult pe conținutul video de pe platformă, Instagram a șters funcția IGTV în octombrie 2021. Puteți viziona videoclipuri în direct doar dacă urmăriți creatorul care este difuzat în direct.

Puteți consulta bara Povestiri din partea de sus a feedului Instagram, deschizând-o pur și simplu. Ar trebui să puteți spune dacă cineva este disponibil căutând indicatorul live de lângă numele său. De obicei, acele profiluri care sunt difuzate vor ajunge la începutul barei Story. Nu ar trebui să aveți nicio problemă să le vedeți pe cele care sunt în direct la un moment dat, deoarece Instagram preferă transmisiile în direct mai presus de poveștile normale. Puteți viziona transmisiuni live de la utilizatorii pe care nu îi urmăriți, dar va trebui să le accesați profilul pentru a face acest lucru. Puteți urma metodele menționate mai devreme în acest articol pentru a afla cum să găsiți vieți aleatorii pe IG.

Instagram obișnuia să afișeze povești și vieți populare în fila Explorare; cu toate acestea, una dintre cele mai recente modificări a eliminat această funcționalitate. Pe baza istoricului căutărilor și a istoricului vizionărilor, abia acum puteți răsfoi imagini și videoclipuri populare.

***

Sperăm că ați învățat cum să găsiți vieți aleatorii pe Instagram și să le căutați cu diferite metode. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

x