12/05/2022

Cum să găsești un cont fals pe Bumble

Bumble este un serviciu de întâlniri online. După vizualizarea profilurilor potenţialelor potriviri, utilizatorii au opţiunea de a glisa spre stânga pentru a respinge un prospect sau de a glisa spre dreapta pentru a-şi exprima interesul. În timp ce orice utilizator poate trimite mai întâi un mesaj într-o potrivire între persoane de același sex, numai utilizatorilor de sex feminin li se permite să inițieze contactul cu utilizatorii bărbați potriviți în potrivirile heterosexuale. Când utilizați Bumble, este important să vă puneți siguranța pe primul loc și să fiți atenți la semnele de avertizare, deoarece pescuitul cu somn are loc încă online. Când cineva face o persoană falsă, în acest exemplu, un profil de întâlnire, cu scopul de a găsi o țintă și de a o încălca într-un fel, un astfel de comportament este cunoscut sub numele de catfishing. Un somn are diferite stimulente. Unii oameni creează profiluri false pentru a întâlni oameni noi, deoarece au intenții rele, cum ar fi păcălirea oamenilor să le dea bani sau conținut sexual. Alți oameni o fac pentru că sunt singuri sau au probleme cu stima de sine. Catfishingul este în totalitate împotriva convingerilor lui Bumble, indiferent de cauză. Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre cum să găsiți un cont fals pe Bumble, acest ghid vă va ajuta. Vă va ajuta să înțelegeți cum să identificați un profil Bumble fals și să raportați un cont Bumble fals. De asemenea, vă vom sfătui dacă ar trebui să utilizați un nume fals pe Bumble sau nu.

Cum să găsești un cont fals pe Bumble

Whitney Wolfe Herd a creat Bumble la scurt timp după ce a părăsit Tinder. Bumble a fost menționată drept o aplicație de întâlniri feministă de către Wolfe Herd. Cu 42 de milioane de utilizatori lunari în ianuarie 2021, Bumble este a doua cea mai folosită aplicație de întâlniri din Statele Unite, chiar după Tinder. Un sondaj realizat în iunie 2016 a arătat că 46,2% dintre clienții săi sunt femei. Potrivit Forbes, firma avea o valoare de peste 1 miliard de dolari până în 2017, iar din 2019, susținea că are peste 55 de milioane de membri în 150 de țări. Continuați să citiți pentru a găsi modalități de a explica cum să descoperiți un cont fals pe Bumble și să utilizați un nume fals pe Bumble.

Cum poți găsi un cont fals pe Bumble?

Citiți mai departe pentru a afla cum să găsiți un cont fals pe Bumble. Dacă cineva te face să te simți neliniștit sau te face să crezi că profilul lui nu ar putea fi autentic, nu-ți fie teamă să-l blochezi și să-l raportezi. Poate doriți să fiți precaut suplimentar dacă vedeți oricare dintre următorii indicatori clasici de somn pe profilul cuiva sau în timpul unei conversații cu acesta.

 • Poze în scenă: Nu există imagini sincere în pozele lor de profil, ceea ce dă impresia că au fost puse în scenă. Când vine vorba de profilul și imaginile cuiva Bumble, semnalele roșii includ o singură imagine a unei persoane foarte atractive, asemănătoare unui model sau un profil care pare prea frumos pentru a fi adevărat.

 • Fără selfie-uri/întâlniri/videoclipuri: aceștia nu pot să se întâlnească vreodată sau să converseze video. Ei sunt mereu nerăbdători să te viziteze, dar ceva tot le sta în cale; acesta este un obicei care definește un somn. Dacă nu arată sau nu se comportă așa cum apar online, persoana ar putea dori să evite să se întâlnească în persoană pentru a nu-și rupe acoperirea.

 • Ei nu oferă informații despre ei înșiși: vor să vorbească despre tine tot timpul. Pentru a te ademeni, somnul este renumit pentru că la început este extrem de ospitalier. Când întrebi despre viața somnului, ei te evită frecvent. Acest lucru se datorează faptului că ei nu vor putea oferi detalii și vor încerca în schimb să-și concentreze toată atenția asupra ta, într-un efort de a te face să te simți special.

 • Cont de socializare fals: verifică-le pe rețelele sociale și ai grijă la indicii că cineva minte pe rețelele sociale, cum ar fi un cont nou, lipsa de prieteni sau interacțiuni sau postări care datează de doar câteva luni.

Puteți face un cont fals pe Bumble?

Da, puteți face un cont fals pe Bumble. Deși Bumble are un proces de înregistrare foarte amănunțit, pot exista câteva trucuri pentru a înșela procesul de identificare și a crea un cont fals. Continuați să citiți pentru a afla cum puteți raporta un cont Bumble fals și dacă ar trebui să utilizați un nume fals pe Bumble.

Puteți falsifica o verificare Bumble?

Nu, este imposibil să ocoliți sau să ocoliți procesul de verificare al lui Bumble. Pentru a preveni pescuitul și uzurparea identității utilizatorilor, se utilizează verificarea foto. Dacă vi se cere să vă verificați fotografia, trebuie să cooperați făcând selfie-uri în anumite poziții, care sunt apoi comparate cu fotografiile de pe profilul dvs. Deci procesul de verificare nu este literalmente posibil.

Poți fi prins pe Bumble?

Da, este posibil să fii Catfished pe Bumble. Pescuitul este actul de a dezvolta o relație cu o persoană care are un profil fals pentru a o exploata într-un fel. Idealurile lui Bumble se opun pescuitului cu catfish și lucrează mereu pentru a elimina profilele false de pe platformă. Oricine s-a descoperit că a postat un profil de întâlniri fraudulos sau a făcut un efort pentru a păcăli un membru Bumble va fi exclus din comunitate.

Poți avea 2 conturi Bumble?

Da, puteți utiliza mai multe moduri Bumble menținând în același timp profiluri distincte pentru fiecare opțiune. Bumble are diverse moduri, cum ar fi Business și BFFs. Se pot face conturi separate pentru diferite moduri.

Va trebui să vă conectați la contul Bumble și să mergeți la Setări și să selectați Alegeți modul. După ce te-ai hotărât asupra modului preferat, acum poți folosi ecranul de chat pentru a căuta noi conexiuni.

Notă: Toate meciurile tale sunt acum afișate în coada de meciuri, indiferent de modul în care te afli. Pentru a fi mai ușor să știi în ce mod te-ai conectat, conexiunile BFF și Bizz afișează acum o etichetă pe utilizatorul din coada ta de meciuri. .

Acum, să vedem dacă ar trebui să folosești un nume fals pe Bumble.

Ar trebui să folosesc un nume fals pe Bumble?

Depinde. Împărtășirea numelui dvs. nu ar trebui să fie o problemă, dar evitați să oferiți informații personale, cum ar fi numele de fată a mamei sau adresa de acasă. Cantitatea de informații pe care o dezvăluiți ar trebui să fie limitată. De exemplu, totuși, nu puteți dezvălui locația locului de muncă. Pune un nume de utilizator selectiv de utilizat.

Nu trebuie să-ți folosești adevăratul nume decât dacă este o inițială sau o poreclă. Ar trebui să evitați să utilizați același nume de utilizator pe multe platforme de rețele sociale. Deși Bumble nu promovează utilizarea neglijentă a documentelor de identitate autentice, are o politică de confidențialitate privind utilizarea numelor reale. Există un risc atunci când sunt furnizate mai multe informații de identificare personală, cum ar fi datele de naștere, anii nașterii, numerele de identitate etc.

Bumble are o mulțime de conturi false?

Nu, Bumble nu are multe conturi false. Doar un mic procent din profilurile Bumble pe care le vizualizați sunt false; Bumble nu generează profiluri false. Pe site-urile de socializare, o bifă albastră denotă adesea o celebritate; cu toate acestea, pe Bumble, aceeași bifă albastră arată că ești o persoană reală. Conturile false de pe Bumble nu sunt tolerate, iar personalul de la Bumble lucrează non-stop pentru a-i ține departe de Hive.

Profilurile verificate Bumble pot fi false?

Nu, profilurile verificate de Bumble nu pot fi false. Procedura de verificare a lui Bumble nu poate fi eludată sau manipulată. Scopul verificării foto este de a preveni pescuitul și uzurparea identității utilizatorilor. Pentru a finaliza procedura de autentificare, Bumble vă cere să realizați un selfie care seamănă foarte mult cu o mișcare de pe ecran după ce ți-a arătat o fotografie. Va fi imposibil să verificați acest lucru dacă nu sunteți un utilizator real.

Ce procent din conturile Bumble sunt false?

Unul până la cinci procente din profiluri pot fi false pe Bumble. Procentul este foarte scăzut datorită procesului strict de verificare al lui Bumble.

De unde știi dacă cineva este verificat pe Bumble?

Căutați stea mică albă din scutul albastru de lângă numele unui utilizator în profilul său pentru a determina dacă și-a verificat contul pe Bumble. Ar trebui să apară sub numele și vârsta lor pe fotografia lor principală de profil.

Citiți în continuare pentru a afla cum să raportați un cont Bumble fals. Și citește acest articol de la început pentru a afla dacă ar trebui să folosești un nume fals pe Bumble.

Cum găsești roboții pe Bumble? Cum știu dacă este un Bumble Bot?

La fel ca și alți chatbot, roboții aplicației de întâlniri sunt creați folosind codul computerului pentru a imita o „conversație” cu utilizatorii. Având în vedere cât de abili pot fi unii dintre acești roboți în a imita modelele de vorbire umane, aceștia sunt adesea folosiți pentru a trimite spam sau a frauda oamenii.

 • Imaginile lor par a fi prea impecabile: escrocii folosesc de obicei imagini de profil de experți care au fost fie furate de la alți utilizatori, fie alese la întâmplare din căutările Google pentru a vă convinge să glisați spre dreapta.

 • Biografia lor pare suspectă: ar putea fi prea multă pretenție în secțiunea bio.

 • Răspuns extrem de rapid sau încercarea de a duce discuția mai departe: Poate fi un bot dacă, după potrivirea cu cineva, primiți imediat primul mesaj sau dacă acesta încearcă să schimbe conversația către o altă aplicație.

 • Alte profiluri de rețele sociale nu sunt conectate la profil: crearea unui fundal social pentru un profil fals care pare real nu este de obicei o prioritate pentru escroci. Deci s-ar putea să nu le găsiți profilul pe alte aplicații de social media.

Cum să găsești un cont fals pe Bumble?

Iată cum să găsești un cont fals pe Bumble:

 • Căutați insigna de verificare: primul lucru pe care ar trebui să-l verificați este insigna de verificare de pe profil. Dacă profilul are o insignă de verificare albastră, nu poate fi un cont fals deoarece Bumble are un proces de verificare foarte precis. Dacă nu au verificare, le puteți cere să-și verifice mai întâi contul, deoarece este un proces simplu dacă sunteți un utilizator real. Dacă refuză, este posibil să aveți de-a face cu un cont fals.

 • Este disponibilă o singură fotografie: dacă profilul persoanei de pe Bumble are o singură imagine și sunt cu adevărat atractive, sunt șanse să nu fie a ei.

 • Răspunsurile la toate întrebările sunt ambigue: vă oferă un răspuns scurt – unul sau două cuvinte – atunci când îi întrebați de unde locuiesc, lucrează sau provin, înainte de a schimba rapid subiectul.

 • Nu vor schimba numere de telefon: ați avut o discuție fantastică și acum doriți să începeți să vă trimiteți mesaje pe WhatsApp, dar nu vă vor da numărul lor de telefon. În plus, în ciuda rugăminților tale repetate, ei nu vor face Skype și nici nu vă vor apela vocal.

 • Par prea perfecte pentru a fi adevărate: sunteți asortat cu un bărbat sau o femeie care are trăsături dăltuite, o siluetă fantastică și un păr excelent. De asemenea, ei răspund imediat la mesajele dvs. și vă apreciază. Cel mai probabil sunt false dacă le considerați prea perfecte pentru a fi adevărate.

 • Nimic nu pare să aibă sens: pentru a elimina profilurile false, este întotdeauna o idee bună să puneți cât mai multe întrebări și apoi să urmăriți acele întrebări pentru a verifica dacă răspunsurile lor sunt consecvente. Există o restricție de timp privind cât timp un făptuitor își poate menține prezența online falsă.

Notă: Toate procesele, cu excepția procesului de verificare, se bazează pe presupunerile dvs. și nu pot fi o modalitate sigură de a identifica profilurile false.

Cum să depistați un profil Bumble fals?

Iată câteva modalități de a identifica profilul Bumble:

Metoda 1: Identificați greșelile gramaticale și ciudate în profil

Un bot sau o persoană dintr-o altă națiune poate fi responsabilă de conturi false. Din cauza codării ciudate pe care o folosesc sau pentru că scriu într-o a doua limbă, profilul și mesajele lor vor fi pline de probleme gramaticale și de ortografie. Erorile gramaticale se întâmplă ocazional tuturor, dar ar putea fi și indicii că un profil este fals.

Metoda 2: Găsiți linkuri impare

Evitați să faceți clic pe linkuri, deoarece acestea sunt o înșelătorie comună de tip phishing. Ei ar putea să vă trimită un link către noul lor site web sau un videoclip care consideră că este distractiv, îndemnându-vă să îl verificați. Aveți grijă când faceți clic pe linkuri, deoarece acestea pot fi ușor manipulate pentru a include viruși, programe spyware și programe malware.

Metoda 3: Alertă când vi se solicită informații bancare sau card

Vă păcălesc dacă doresc numărul cardului dvs. de credit sau informațiile contului bancar. Informațiile dumneavoastră personale vor fi colectate cât mai repede posibil prin conturi false. Ei vor dori e-mailul dvs., informațiile de contact, informațiile legate de job și numele de familie. Ei ar putea pătrunde în conturile dvs. dacă au informații despre dvs.

Poate indica faptul că lucrurile sunt false dacă par să meargă mult prea repede. Pentru a-ți câștiga încrederea și a te înșela, ei îți vor arăta tot felul de afecțiune. Citiți acest articol de la început pentru a afla dacă ar trebui să utilizați un nume fals pe Bumble.

Cum să raportezi un cont Bumble fals?

Acum că știți cum să identificați un profil Bumble fals, spuneți-ne cum să raportăm un cont Bumble fals. Urmați aceste instrucțiuni pe dvs Aplicația mobilă Bumble pentru a raporta un profil pe care îl considerați fals dacă întâlniți unul:

1. Atingeți opțiunea Ascundere și raportare din partea de jos a profilului utilizatorului.

2. Selectați fotografia furată ca cauză a raportului dvs. și apoi furnizați orice alte observații pentru personalul de moderare al lui Bumble.

3. Descrieți incidentul mai detaliat pentru beneficii precise.

4. Apăsați pe Trimiteți raport.

Iată cum puteți raporta un cont Bumble fals.

***

Sperăm că ați învățat cum să găsiți un cont fals pe Bumble și să raportați un cont fals Bumble. Nu ezitați să ne contactați cu întrebările și sugestiile dvs. prin secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spuneți-ne despre ce doriți să învățați în continuare.

  Cum să răsfoiți categoriile ascunse în Netflix [Chrome]
x